SVE IM JE DOZVOLJENO: Kijevsku huntu naoružavaće NATO

SVE IM JE DOZVOLJENO: Kijevsku huntu naoružavaće NATO

7 septembra 2014

253217-ukraine-2Ukrajina će dobiti vojne savetnike i naoružanje iz SAD, Francuske, Italije, Poljske i Norveške u skladu sa dogovorom koji je postignut na samitu NATO.

Ovo je objavio na svom “Fejsbuku” Jurij Litsenko, pomoćnik ukrajinskog predsednika Petra Porošenka.

“Na samitu NATO postignuta je saglasnost o pružanju pomoći vojnih savetnika i snabdevanju savremenim naoružanjem iz SAD, Francuske, Italije, Poljske i Norveške”, napisano je na Litsenkovoj stranici, prenela je agencija Rojters.

Litsenko nije saopštio više detalja u vezi sa sporazumom, a ukrajinski predsednik koji je prisustvovao samitu NATO u Velsu nije rekao da će Kijevu biti upućena vojna pomoć.

Zvaničnici NATO saopštili su da savez neće slati oružje u Ukrajinu koja nije deo organizacije, ali da članice mogu pojedinačno da se odluče za to.

KOMENTARI2 komentara

  1. zuba zubic says:

    A ko ce da upravlja tim naoruzanjem, sigurno ne nepismeni ucki znaci nato I ekipa, samo da navuku Putina da odgovori, mamu im maminu naciskofasisticku.

  2. niki says:

    Njemacka salje pancire,Holandezi(najveci Americki uvlaciguzi u Evropi) organizuju logistiku Poljaci i Madjari vec uveliko od pocetka salju oruzje( tenkove i topove)Poljski vojnici od samog pocetka napadaju Dombas,sa Rumunskih aerodroma polecu avioni koji bombarduju gradove,Americki general KI koji je ranjen kod Donjecka rukovodi celom operacijom,Estonia preko svojih banaka finansira huntu i posle te banke proglasava da su propale,a Rusija se optuzuju da pomaze pobunjenike i dobiva sankcije.Pa ko je ovde lud i ko fol ovi su olicenje dobrote i postenja i mi sa ovim govnima posle moramo zajedno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *