СВЕ ЈЕ ЈАСНО: Ево шта Европа жели да уради са мигрантима у Србији! (ВИДЕО)

SVE JE JASNO: Evo šta Evropa želi da uradi sa migrantima u Srbiji! (VIDEO)

22 decembra 2019

Prema poslednjim istraživanjima, čak 45 odsto stanovnika Bosne i Hercegovine pokazuje „otvorenu netrpeljivost prema migrantima“. Međutim, stanje u toj zemlji nije izuzetak, jer je situacija slična u svim ostalim balkanskim državama.

O tome zašto su porasle tenzije na relaciji Sarajeva i Zagreba, kakva je situacija u Srbiji i šta EU planira za naše prostore kada je reč o migrantima, novinarka Sandra Čerin razgovarala je sa Dušanom Prorokovićem u emisiji „Prorok“.

(Sputnjik)

KOMENTARI7 komentara

 1. petrovgrad says:

  Pod hitno kretanje emigranata staviti pod striktnim nadzorom. Čim uđu u Srbiju, ili se zateknu na bilo koje mesto, pravac sabirno mesto prihvatilište. Oni se šetaju slobodnije nego da su turisti sa aranžmanima i vizama. Bez kontrole ili bilo kakvog reda, onako čoporativno jeza da te uhvati. Nesrećni ci su to, to mi je jasno, ali ovako ne ide. Beograd liči na predgrađe Homsa ili Alepa, ili Kandahara. Za sada naša policija ih samo vraća sa granične zone i upućuje do autobuske stanice i kaže im da odu sami do prihvatnog centra.

  • Velika Metla says:

   Nisu oni nikakvi nesrećnici,nego namerno poslati u Evropu da bi se etnička situacija u Evropi drastično promenila. Naravno ne odjednom ali godinama će se to desiti,kad budu i dalje slali migrante po Evropi! Soroš je pre nekoliko godina jasno rekao Evropi "da ste previše etnički čisti"! Valjda je jasno šta je mislio,i za šta slue ovi svi migranti! Čujem na zapadu se već uveliko sklapaju brakovi migranata i tih glupih zapadnjakinja.

 2. persida says:

  Bezite Srbi dok mozete, uskoro ce vam teroristi silovati zene i decu, a sve pod zastitom Vuciceve vojske koji je za celu operaciju vec uzeo pare.

 3. Roy says:

  Zato je Hrvatska zakon. Policija im prebroji rebra pa onda noga u dupe i nazad u Bosnu, a za one agresivne imaju spremni psi i jos po nesto.

  • persida says:

   Od Hrvata treba uciti, ali Srbi su slabi ucenici. Radije kevcu i kukaju.

 4. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

  Ne Evropa već Soroš koji je spreman da investira ostajanje migranata u Srbiji, pošto mi ne znamo da investiramo u naš natalitet i da isti održimo stiže nam iz Sirije u svežem i zrelom stanju sposobno za rad iako u našoj zemlji nema šta bi oni radili da bi i živeli od rada, možda preko budžeta i preko Soroševih zdravih investicija.

 5. petrovgrad says:

  Evropu naseljava bela rasa, koja izumire od bele kuge. Koje rešenje preostaje, osim da se ukršta sa Azijatima, nema drugog izbora ili izumiranje ili ukrštanje. Nisu Evropejci, a posebno Nemci toliki humanitarci, da prihvataju emigrante iz humanih razloga, već iz svog interesa. To da među emigrantima ima i terorista, islamista, vehabija i sl. ima ih i te kako. Za sada koliko pratim zbivanjima, osim jednog slučaja da je uhapšen neki ISI-lovac iz Sirije među emigrantima. Ostalo su nagađanja, verujem veoma osnovana sumnja, ali nema procesuiranja. Sve će njih da primi EU. Za sada potražuju samo Nemačka 1,3 miliona, a cela zapadna evropa možda i pet miliona. Pre će emigranti u Hrvatsku, nego u Srbiju. Nelagodno je kada vidite emigrante da slobodno šetaju ili se muvaju bez ikakvog pravca ili plana, mada im je cilj zapad. Tako je bilo i sa Šiptarima pre par godina, pa odoše i nema ih više u tom broju. Sa Azijatima će malo potrajati barem 3-5 godina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *