СВЕ ЈЕ ЈАСНО! Ево зашто Америка жели да сруши МАДУРА (ВИДЕО)

SVE JE JASNO! Evo zašto Amerika želi da sruši MADURA (VIDEO)

12 aprila 2019

Po starom dobrom receptu, Amerika pritiska jednu suverenu državu, ovaj put to je Venecuela. Sve pod izgovorom da u Venecueli vlada diktatura i represija.

Na udaru je predsednik Venecuele, Nikolas Maduro. Kao i Sadama Huseina, Kim Džong Una, Gadafija, Slobodana Miloševića, Asada, tako su i Madura proglasili za najvećeg tiranina i diktatora u istoriji.

Sve je počelo posle istraživanja i rezultata koje su objavili Britanci.

A pravi razlog je sasvim drugačiji,

POGLEDAJTE U VIDEU:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI5 komentara

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Pa i Lukašenka su oni proglasili diktatorom pa su podvili rep. Amerikanci, tzv. "najača vojna sila" i "specijalna kaubojska rasa" imaju hrabrost da napadaju samo mnogo manje protivnike od sebe.

 2. petrovgrad says:

  Zamerio im se u saobraćaju, valjda im nije dao prdnost da prođu na raskrsnici. Ama ljudi, tema je pljačka i eksploatacija. Oće da im budu kolonija

 3. Zoran says:

  Sustina je da jeste dikstatura i represija i beda, ali nece zbog toga da je rusi Amerika.

 4. Budi Bog s nama says:

  Odma ljudi da ja vama objasnim zašto? Čim se pojavi iole neka potencijalno moćna država koja će moći da upravlja tokovima novca, sopstvenim resursima i vojno, a ista već nije osiromašena u njihovom paktu i savezu, ona se automatski stavlja na listu za likvidaciju jer im postaje suparnik Sa našom zemljom se išlo u kontra smeru, iako im nikada nismo bili neki konkurent ipak su nas najpre likvidirali, onako za svaki slučaj jer nije bilo neke druge zemlje koju bi radili. A sada kada su videli da od nas inače nema ništa, ne žele ni da nas dodatno izrabljuju jer smo inače siromašniji od Afrike i svejedno izrabljivanje ide dalje i bilo bi sramota da nas prime u neko svoje članstvo i ne daj Bože još i potpomognu.

 5. petrovgrad says:

  Ta priča da smo siromašna zemljaje je priča za Makarenko učenike. U mom gradu ima 12 Javnih izvršitelja primanja su im prko 10.000 evra mesečno, zatim 4 Javna beležnika sa istim primanjima. Oko trideset direktora nazovi stranih banaka i toliko zamenika, niko od njih nije ispod 7-8 hiljada evra mesečno. Takve plate nema ni u Nemačkoj. Da ne rpičam o zaradama veštaka, advokata, sportista, ekstradnih zvezda i sl. Za grad od 80 hiljada stanovnika nije loše. A kad čujete priče sa televizije, članke u novinama, pa mi smo ispod Afrike. U gradu nemate gde da parkirate vozilo, sve je prepuno skupocenih automobila.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *