СВЕ ЈЕ ЈАСНО! Трас минут после дизања у ваздух Северног тока-1 послала Блинкену поруку „Све је одрађено“?

SVE JE JASNO! Tras minut posle dizanja u vazduh Severnog toka-1 poslala Blinkenu poruku „Sve je odrađeno“?

1 novembra 2022

SVETSKI medijski prostor zatalasala je tvrdnja nemačko-finskog biznismena Kima Dotkoma, osnivača fajl hosting servisa Megaupload i Mega, da je donedavna britanska premijerka Liz Tras američkom državnom sekretaru Entoni Blinkenu nakon terorističkog napada Severnog toka poslala SMS poruku: „Sve je odrađeno“.

Dotkom je pojasnio da je ta poruka poslata samo jedan minut nakon eksplozije na gasovodu, a pre nego što je iko saznao za nju.Tvrdi da Tras tu poruku nije poslala sa telefona koji joj je navodno bio hakovan.

FBI je Dotkoma progonio poslednjih godina, a Vašington traži da mu ga Novi Zeland (gde sada živi) izruči.

Na „Sve je odrađeno!“ odreagovala je portparolka Ministarstva inotranih poslova RF Marija Zaharova.

Istakla je da joj je svejedno ko je i kako došao do poruke koju je Tras poslala Blinkenu jer je mnogo interesantniji „odgovor Londona“:

„Pozivam britanske zvaničnike da oficijelno odgovore da li je Tras poslala poruku Blinkenu odmah posle diverzije na gasovodima. Milioni ljudi po svetu imaju pravo da znaju kakva je uloga Anglosaksonaca u tom terorističkom aktu i šta se dogodilo sa svetskom energetskom bezbednošću“.

(Fakti)

KOMENTARI4 komentara

 1. Miroslav says:

  I šta će Rusija uraditi u vezi toga? Ništa. Malo će lajati a onda će zaćutiti a Britanci će im milion takvih smicalica napraviti.

  • Istina says:

   Budi strpljiv I saznat ces. Ili te saznanje boli?

 2. persida says:

  Rusija ne sme da udari na Britaniju jer je i ona pod kontrolom cionista. Kako, pa zar Rusija nije u ratu? Jeste, ali ona obavlja cionisticki zadatak. Glavno je da sto vise p belaih hriscana bude ubijeno, a Rusija i Ukrajina zajedno rade na tome. Ko nije citao zabranjene delove Talmuda nista ne moze shvatiti.

 3. Gagi says:

  Odlicno, sledeci prijem zlotvora ce takodje biti uz uvazavanje i crveni tepih. Umesto da se mafijas strelja odmah po izlasku iz aviona. Politicki opsenari i dalje kvalitetno muntaju narod, a narod kao ovce. Narodi jos nisu u stanju da shvate realnost, samo zbog strasne medijske propagande i rijalitija u svakom zivotnom smislu. Narodi sveta su pod striktnom kontrolom, jos nisu upuceni da je pocela bitka za goli opstanak. Ovo sto se prica o hladnom periodu, to nije nista u odnosu sta ce se desavati u zdravstvu i drugim vaznim zivotnim oblastima. Sto MIG -ovi nisu dignuti na verodostojna obavestenja da nas truju avionima iz vazduha. Sve su to fore i fazoni, nema tu ozbiljnosti jer smo "zavisni", ko nas namesti u tu zavisnu poziciju da mi je znati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *