СВЕ ЈЕ ОБЈАШЊЕНО: Ево како су Срби у Западној Херцеговини постајали католици и најгоре УСТАШЕ! (ВИДЕО)

SVE JE OBJAŠNJENO: Evo kako su Srbi u Zapadnoj Hercegovini postajali katolici i najgore USTAŠE! (VIDEO)

2 februara 2020

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, bio je Jovo Bajić, novinar i publicista. U interesantnom razgovor Bajić je govorio o Beograđanima i ko su Beograđani, kao i o pokatoličavanju u zapadnoj Hercegovini.

Kompletno objašnjenje kako je teklo pokatoličavanje Srba u Zapadnoj Hercegovini i kako su ti Srbi postali najgore ustaše i koljači Srba, POGLEDAJTE U RAZGOVORU SA JOVOM BAJIĆEM:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI14 komentara

 1. Kulak says:

  Pa i Milo Đukanović je donedavno bio Srbin,a sad gleda da Srbe u Crnoj Gori pokolje i baci u jame.Milo Đukanović je novi poglavnik.

  • Gojko says:

   Bas tako. I dok srpska inteligencija blebece i objasnjava u prazno Srba na terenu je sve manje i manje. Koga interesuje objasnjene i beskorisne price o proslosti i obecanoj buducnosti. Dajte resenje sad i za sad ili prestanite da blebecete i jos vise zaludjujete vec sludjeni narod.

    • Baš nije tako says:

     Nije tako. Ko ne zna istoriju osuđen je da ponavlja greške.

   • Zoran says:

    Uuu, pa resenje je ekstremno tesko za Srbiju. Prvo treba narod da se oslobodi komunizma u glavi. A to znaci da ce mnogi da padnu na dno, a bili u sredini. Onda da se pomogne nasim kapitalistima, kao sto je Miskovic, da ojacaju i zaposle narod. U medjuvremenu ce polako sve menjae da odlaze napolje jer ce domaci kapitalisti da im nalaze posao. Onda ce poneko i ko otisao napolje da se vrati. Zatim cemo biti ucenjivani od strane zapada jer forsiramo domace, ali moramo dalje po svaku cenu ako zelimo da opstanemo. Onda ce natalitet malo da se poveca. Jel vidis koliko je to "lako"?

    • Tomislav Dretar says:

     "Uuu, pa resenje je ekstremno tesko za Srbiju. Prvo treba narod da se oslobodi komunizma u glavi." Pa, komunizam je bio najmocnije intel'ektualno sredstvo srbijanskog nacionalizma. Zasto ga istjerati iz sebe?

   • Ivana says:

    Potpuno si u pravu koja korist od litija po Srpskoj Crnoj Gori ako se naš narod ne ujedini u jednu državu? Kako se lepo milogorci pozivaju na pomoć ustaša i zagreba pa zapitajte se braćo pravoslavna Crnogorci kud vam milo vodi pravo pod papinske skute. Ako SAD ne dođe do dizanja celog srpskog naroda u Srpskoj Crnoj Gori i Srbiji i rušenje izdajničkih vlasti pa ujedinjenje u jednu srpsku državu NIKAD više neće. Zato Srbi ne budite ovce borba u obe srpske zemlje do ujedinjenja za krst časni i slobodu zlatnu.

  • Gagi says:

   Srbin bez vere nije nista, vera mu je duhovna pogonska energija. NIKADA komunisticki ateisti nisu bili Srbi, njihov politicki program se upravo zasnivao na unistenje Srba i Srbije. Prema tome, nikada gore navedeni nije bio Srbin jer se on odavno odrekao svog roda zbog karijere.

 2. Zoran says:

  Prodali se, eto tako.

  • Istina says:

   Prodali za šahovnicu...

 3. Pera says:

  Svedocimo smo kako djubre srpsko je najgora olos na planeti kad se odrekne Boga i roda. Samo nama i Rusima Bog ne dozvoljava da menjamo veru i rod. U svim zemljama sveta kad se promeni vera, ostaje se clan tog naroda, tog drustva, samo kod nas i Rusa ne ! Sada nam je valjda i shvatljiva poslovica, menja veru za veceru ? Sad nam je jasno kako su postale ustase, makedonci, metohijski sipci, vojvodjanski madjari, poturice itd. Tragicno je sto ta srpska otpadija se ne zadovoljava samo otpadnistvom, nego nam postaju najgori krvnici ! Pogledajte sta sere ova nova hrvatska skotina, a deda mu je bio Srbin. Fuuuuuuuuuuuuuj !

  • Gojko says:

   Znaci samo nama i Rusima je zbranjeno da menjamo veru? Sad mi je jasno cemu sluzi vera.Prosto neverovatno.

 4. Vojisav says:

  A kako su popravoslavljeni Turci postali četnici?

  • da da says:

   tako što su taslačili tvoju mamu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *