СВЕ ЈЕ ОТКРИВЕНО: Ево због чега је Тачи ишао у Америку! МОЛИО ТРАМПА ЗА…

SVE JE OTKRIVENO: Evo zbog čega je Tači išao u Ameriku! MOLIO TRAMPA ZA…

27 novembra 2018

Samozvani predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači ocenio je danas da je njegova poseta Vašingtonu neophodna radi postizanja sporazuma sa Beogradom.

– Pošto smo u završnoj fazi mogućeg postizanja sporazuma između Kosova i Srbije, moja poseta Vašingtonu je neophodna, kako bi u koordinaciji sa našim večnim prijateljima došli do sporazuma sa Srbijom – rekao je Tači pre sastanka sa državnim sekretarom SAD Majkom Pompeom, prenosi RTK na srpskom jeziku.On je rekao i da je važno imati koncenzus sa Beogradom, koji će, kako smatra, garantovati obostrano priznanje između Kosova i Srbije i učlanjenje Kosova u NATO, EU i UN.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras, gostujući na RTS-u, da su SAD „mama i tata“ Albancima, a da su im ostale zapadne zemlje „strine i tetke“.

Vučić je rekao da i on ima tetku, a da su Albancima tetke Engleska, Francuska, Nemačka, dok su im SAD mama i tata.

Kako kaže, Srbija se u tim uslovima bori svim snagama, a ima podršku Rusije i Kine i drugih zemalja, „kojih je sve više“.

– Da li je to dovoljno? Nije. Nije jednostavno, teška je naša pozicija, borimo se da održimo poziciju na tabli, da imamo šanse za remi, a da pobedimo – biće teško, jer imamo damu manje – rekao je Vučić.

KOMENTARI4 komentara

 1. Milica says:

  "VUČIĆ POVODOM SITUACIJE NA KOSOVU: Albanci su spremni da plate svaku cenu, a da li smo mi? (VIDEO)" 26-11-2018 - Pronađite ovaj tekst kroz internet. Opet smara po starom. Kako on takav očekuje da mu pripada orden "Aleksandra Nevskog"? ... "Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je veliku zabrinutost što građani Srbije ne žele rešavanje kosovskog problema i ne znaju s čim se suočavamo, a Albanci su, kaže, spremni da u potpunosti zaokruže svoju državnost i spremni su da plate svaku cenu, da to urade na svaki način. Vučić je, u emisiji “Oko”, kazao da ga zabrinjava istraživanje koje pokazuje da građani misle da možemo da držimo status kvo. - To je nemoguće. Mi se suočavamo sa željom Albanaca da u potpunosti zaokruže svoju državnost. Spremni su da plate svaku cenu, da to urade na svaki način. Da se upitamo svi, da li smo mi spremni da i mi to platimo - upitao je on." Vučić je naglasio da se ne može držati zamrznuti konflikt ni između Rusije i Ukrajine, da može samo do sledećeg broda, stradalog u Lugansku, Donjecku ili nekom drugom kraju" ... - Al je pokvaren. S kojim pravom on komentariše odnose Rusije sa Ukrajinom i sa ostatkom sveta? Kremlj nikome ne daje takva ovlašćenja. Porošenko neće još dugo biti na vlasti u Ukrajini, njegova vlast se završava u ovom mandatu. Posle njega ko god da dobije vlast neće biti bolji, ali u perspektivi je da sve to što je loše sve brže će nestajati i Ukrajina i Rusija će ponovo imati zdrave odnose. On se ne usuđuje da razlikuje zdrave odnose od podlih, poremećenih i prinudnih jer očigledno ima domaći zadatak da nad nama izvrši i mentalnu i političku prinudu. Zato nas usmerava da i mi treba slično da se ponašamo kao njegovi svetli uzori Albanci. Straši nas sa sukobima, a veoma dobro zna da SAD ne sme više da nas napada. Srbi nisu zaboravili NATO agresiju i eventualna repriza znači trajno pa-pa Zapadu. Amerikanci su toga svesni samo se on pravi blesav. Koliko love će mu ostati ako uspe sve da nas prevari i izmanipuliše? Ovaj nas je izgleda sve prodao kao najprostiju stoku na stočnoj pijaci.

  • Miraš says:

   Sinhronizovali su aktivnosti. Nastupaju uigrano kao po komandi, kao sestre bliznakinje Kesler (pevačice i igračice). Pritisnuće Tači s one strane, a Vuči s ove strane da Balkan bude ono što gazde iz Amerike zapovedaju.

   • Posmatrac says:

    Ali nece da moze.

  • Aleksandar M says:

   Putin brani Kosovo od Vučića. Što se toga ordena tiče, to je izmišljotina Vučića kojoj zavarava srpski narod. Pronađite bar jednu sliku toga ordena u rukama Vučića. Putin ga gleda kao smrdljivi sir orden mu sigurno neće dati. Dozvolili smo da nas proda. On je samo uzeo ono što mu je omogućeno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *