ДА ЛИ СУ ОВО „СПОНТАНЕ“ ДЕМОНСТРАЦИЈЕ? Долазак у Београд најавио један од главних ОТПОРАША 5. октобра

DA LI SU OVO „SPONTANE“ DEMONSTRACIJE? Dolazak u Beograd najavio jedan od glavnih OTPORAŠA 5. oktobra

4 aprila 2017
IvanGreg

Jedan od bivših otporaša a sadašnji Kanvasovac, Ivan Marović, najavio je na svom Fejsbuk profilu pojačanje protestantima u Srbiji.

Ivan Marović je objavio na Fejsu da dolazi iz Kenije kako bi pomogao omladini koja ovih dana protestvuje protiv Vučića.

Filmski kritičar Dimitrije Vojinov je sarkastično prokomentarisao da se omladina „spontano“ okuplja…nekako s proljeća…

Još jedan od komentara na ovaj status Ivana Marovića, koji je privukao pažnju, je komentar Aide Ćorović, NVO aktivistkinje iz Novog Pazara. Ona je poželela dobrodošlicu Maroviću i prokomentarisala kako im je potrebno njegovo iskustvo i znanje. Podsetimo, Aida Ćorović je jedna od javnih ličnosti koja je podržala Sašu Jankovića i pojavljivala se na njegovim predizbornim tribinama.

KANVASOVCI Srđe Popovića su angažovani po celom svetu za primenu takozvanih nenasilih akcija i strategija koje su pre svega u službi obaranja aktuelnih režima po nalogu finansijera KANVASA.
Inače, Vikiliks je objavio da Kanvas direktno finansiraju USAID i fondacija NED, koje su ispostave CIA agencije.

(Vidovdan, Intermagazin)

KOMENTARI7 komentara

 1. dusko says:

  KOJ CES NAM TI K..... !!! TREBA GA PROTERATI IZ DRZAVE !!!

  • Dragi says:

   Ne treba nama, ali treba Vučiću. Treba venčati ta dva pedera i poslati ih iz zemlje Srbije na doživotni medeni mesec da se nikada više ne vrate ovde kod nas i da dušom danemo od takvih vucibatina.

 2. Milorad Simić says:

  E pa za ovakve devere treba odgovarajuća dobrodošlica! Daj bre da počnemo malo da radimo kako treba i kako je red, a ne da pucamo od muke što nam se smeju da mnogo toga ne znamo da uradimo! Mora jedna dobra metla da bude spremna uvek za sve "dobre" i "prijateljski" nastrojene dušebrižnike. Gledao sam danas kako ih pakuju u Minsku, divota gledati! Apel je za sve dobre ljude koji vole svoju zemlju, makar i zbog toga što rezervnu varijantu nemamo ili ne želimo imati! Nije najvažnije ko je pravi, ko krivi, nego hoćemo li moći u ovoj zemlji koju nam naši stari sačuvaše i ostaviše, da živimo kao ljudi, od svog rada i muke, hoće li naša deca i dalje bežati od nje glavom bez obzira i hoćemo li još dozvoljavati da po nama piša svako đubre belosvetsko!

 3. Dragana says:

  Kako vas nije sramota! U Beogradu su na ulicama studenti, penzioneri i radnici! Ma ko da je "organizovao", glad, beda i strah od budućnosti su nas isterali na ulice!!!

  • Dobrica says:

   Tačna dijagnoza. Bravo!!!

 4. električar says:

  E, sad ga treba sačekati i "zahvaliti mu se" za sve što je do sada "pomogao" !

 5. Miroslav says:

  Izbori bili, glasalo se kako se glasalo, skoro pola nas nije imalo za koga da glasa, uglavnom sljam, zasto bih glasao protiv, ako nemam za koga, to je moje pravo. Niko mi nije kriv sto su rezultati takvi kakvi su. Da sam vlast, pozvao bih svoje pristalice da umlate ove sto protestvuju, zasto, zato sto su bili izbori, vlast se menja na izborima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *