СВЕ ЈЕ ТАКО ПРОВИДНО: Добро позната екипа стигла у Републику Српску да сруши Додика!

SVE JE TAKO PROVIDNO: Dobro poznata ekipa stigla u Republiku Srpsku da sruši Dodika!

13 juna 2018

Uz manipulaciju nesrećno stradalim Davidom, jaku medijsku podršku i pozamašna sredstva, a pojačavajući aktivnosti kroz nepotrebne blokade zbog cene goriva, određeni krugovi stvaraju pred-petooktobarsku atmosferu u Republici Srpskoj!

Ove navode, ako je bilo ko još i sumnjao u njih, posle koreografije tako sličnoj “Otporaškoj”, uključujući i pozdravljanje stisnutom podignutom pesnicom kao opšte prihvaćeni simbol bunta, potvrdio je otac stradalog momka, koji je nedvosmisleno rekao: “Ako se ovaj slučaj ne reši, neće biti ni izbora u oktobru”!Dva naizgled nezavisna i spontana događaja, koji tobož nemaju veze sa politikom, stapaju se polagano prema master planu u jedan: tako od protesta protiv navodno ubijenog momka i protesta protiv navodno visokih cena građana, dobijamo lagano jedinstven protest protiv Dodika, a vala i protiv Srpske!

Takva slika postala je još jasnija, kada su sa blokade puta, megafonom pozivali da se pridruži “Protestu za Davida”, a očigledna potreba za incidentim situacijama i slikama beskompromisnosti, što je jedan od čuvenih brendova Srđe Popovića, arhitekte 5. oktobra, viđena je upravo na jednom od tih punktova.

Naime, na okupljene štrajkače naišlo je vozilo hitne pomoći, koje oni nisu propustili odmah, nego su valjda dokazujući da su “partizanska vlast”, provirili da vide krije li se zaista pacijent iza ili lekari fingiraju (nose špijune, specijalce, radioaktivni material…?).

Najbolji dokaz da u Srpskoj, iz NATO plastenika raste nova generacija hibrida po meri baštovana Srđe Popovića, jeste i primer u protestima sve aktivnijeg, a na žalost i sve popularnijeg odbornika PDP-a u banjalučkoj skupštini, Draška Stanivukovića, kome je brižljivo izgrađen imidž borca protiv korupcije, čoveka iz naroda i ponajviše “narodnog tribuna”, “totalno drugačijeg od drugih”, što jeste stara otoporaška “fora”.

Vrh vlasti Republike Srpske, analitičari iz regiona, pa i inostranstva, patriotske organizacije u Srbiji, upozoravale su na ovakav scenario i najavljivali ga mesecima u ranije, tumačeći ga na jedini ispravan način: pokušaj gašenja Srpske.

Inače, ovo nije prva slična akcija Srđe Popovića, izvoznika revolucije i ekipe oko njega, ali jeste prva na domaćem terenu od 5. oktobra: ne treba zaboraviti da je Majdan i nasilan prevrat, koji je vodio nacizaciji Ukrajine, eksplodirao upravo zbog navodno građanskih protesta oko goriva, a da je Popovićeva uloga tu bila ključna.

(Govori Srbija)

KOMENTARI15 komentara

 1. Sara says:

  Kako navodno ubijenog momka!?Momak je ubijen i nema druge

  • Zaharije qSerak says:

   Naravno da je ubijen,ali zar misliš da je to nažalost vazno.Pa gos.Dodik samo zna i želi da zna ono sto njemu odgovara i drži ga na vlasti.Njemu se ne moze ništa desiti,on ima gdje da ode,a Vi gradjani R.S.? Vi koji nemate kuće i stanove po Beogradu.Pokusajte da pričate sa Sarajlijama koji su slušajući propagandu otišli u Zvornik i Bijeljinu.Svi su ogorčeni i govore prevareni.Ko ih je prevario neće da kažu.U tome i jeste suština da jadni gradjani ne mogu da vjeruju kako daleko moze nešto otići.Ja znam moje bivše drugove iz Sarajeva,Vogosce koji su postali alkoholičari,a studirali su u isto vrijeme kada sam i ja.Sada žive u Zvorniku i kunu sudbinu.

   • Filip says:

    Starog svata Srbina u Sarajevu ubila flaša rakije koja je pala sa neba? Divjak je izdao naređenje da se slažu Lego kockice? "Ševe" su raznosile mleko tih dana po Sarajevu i Bosni? Živiš priču i propagandu u koji ni ti ne veruješ. Gde si ti pobegao kad je u Sarajevu bilo divno? Jel tvrdiš da je David ubijen kao što si tvrdio i za Skripalja da su ga Rusi otrovali, kad ono...promašaj. Prestali svi da pričaju o Skripalju. E moj Zaharije lakoverniče!

    • RASPUCHIN says:

     E moj Banijac , ako ste isti onaj koji je o Baniji pisao? Braniti nekoga ko je krajem 1994.g. uz pomoć svog mentora Borislava Mikelića pljačkao ratne-robne rezerve RSK a obojica su znali da je RSK prodana je prilično tužno. Ja živim u R. Srpskoj a Banijac sam kao i Vi , za R.S. sam se i borio a sada sam građanin ne drugog nego posljednjeg reda koji postoji. Svaki ustaša ima veća prava od mene kod Dodika i njegovih vlasti. Nadam se da će ovo biti objavljeno da se vidi tužna istina i sudbina rodoljuba kao i prosperitet koji su ostvarili izdajnici , ratni profiteri i dezerteri.

   • Strahinja says:

    Ne siri mrznju Zaharije !!! To mozes u tvojoj federaciji, ne i medju Srbima. Nemas potrebe da se mesas u stvari koje se ne ticu tvog bitisanja. Tebe sendvicima hrani Alija, a hoces malo i prasetinom da omastsis brk. Ne ide to tako... Seli se u Teheran ako ti ovde ne valja...

  • milan says:

   A, navodno ako se pravis glupa i ostaces glupa!

   • Miraš says:

    Akteri obojene revolucije uvek se prave navodno glupi i sve tako glupi znalački manipulišu sa ljudskim emocijama. Kao da im ej svima Soroš tata.

 2. Miraš says:

  Rekoh ja da su mi sumnjivi ti protesti, a sumnjivi su mi bili zbog dobre organizovanosti i masovnosti. Mi se ne okupimo ni za puno važnija pitanja o kojima mnogi od nas misle, nema ko da nas organizuje i okupi. Ali zato Srdja Popović i njegovi djavolčići znaju kako će, a i za koga rade i najvažnije kako i koliko će biti plaćeni.

  • Miraš says:

   Svi lideri na njihovom zapadnom Balkanu treba da budu kao hibridni kultivisani krastavčići> da priznaju tkzv. državu narko-nato Kosovo, da jako žele i rade na tome da uvedu i sopstvene države u NATO, da ne susreću sa Putinom i da ne razvijaju nikakve poslove sa Rusijom, nego da pljuju po Rusiji iz sve snage, da ne gledaju čak ni prema Turskoj jer i nju sve više anatemišu u Eu-ropi. Nije i neće Balkan nikad biti slobodan naprimer kao Austrija pa da može da pozove Putina u posetu, a mi u Srbiji pozivamo i Putina i Erdogana. Znali smo da će biti nekih pritisaka na preostale nenatoizirane balkanske države otkad su sproveli da samo Zaev u Makedoniji može da formira vladu i otkad nastoje da završe problem u vezi imena države Makedonija, a da bi je uveli u NATO. Najverovatnije NIKAD ni Crna Gora, ni Makedonija, ni Srbija, ni BIH neće postati članice EU, ali to nije bitno, nego veoma je važno da NATO ima potpunu kontrolu celog balkanskog poluostrva. Od svih velikih poluostrva na jugu Evrope Balkan ima najveći geopolitički značaj.

 3. RASPUCHIN says:

  Imate ljude u Srbiji (npr. Velja Ilić) koji vam svima mogu objasniti ulogu tadašnjih vlasti R. Srpske u "5. oktobru". Kada se to pojasni onda će i ov situacija biti jasnija.

  • Velika Metla says:

   5.oktobra je ceo srbski narod bačen pod noge,zapadnom šljamu,i to od svojih sinova i kćeri,inače naslednika komunjara!

   • RASPUCHIN says:

    Ni ja nisam ništa drugo rekao. Potražite malo ko su sve bili komunjare a sada glume najveće "srbende". Pomenuo sam Boru Mikelića člana CK SKH i njegovog pulena , predratnog predsjednika skupštine Laktaša (ili nešto slično a funkcija je bila samo za podobne komunjare) pa je čak bio protiv ulaska te opštine u SAO Krajinu.

    • Velika Metla says:

     Raspućin,sve današnje "demokrate"u svim mogućim agregatnim stanjima se okotilo i ispililo od komunjara! Zato su i uvezli komunizam u Srbiju! Retko koji sistem je destruktivan kao komunizam! Toj marvi ništa sveto nije što karakteriše jedan narod!

 4. Pingback: Dirigenti iz sjenke pokušavaju da spoje „Pravdu za Davida“ i protest vozača - Sve o Srpskoj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *