СВЕ МАСKЕ СУ ПАЛЕ! АМЕРИKАНЦИ упутили ЈЕЗИВУ ПРЕТЊУ Русији, ево шта је ГЛАВНИ РАЗЛОГ

SVE MASKE SU PALE! AMERIKANCI uputili JEZIVU PRETNJU Rusiji, evo šta je GLAVNI RAZLOG

31 marta 2019

SAD će naterati Rusiju da „plati“ zbog podrške koju upućuje aktuelnom venecuelanskom predseniku Nikolasu Maduru, izjavio je specijalni izaslanik SAD za tu južnoameričku zemlju Eliot Abrams.

On je ocenio i da su Moskva i Havana glavni partneri predsednika Venecuele.

– Niko ni ne sumnja u to da ćemo primorati Rusiju da plati zbog podrške Venecueli – rekao je.Prethodno je američki lider Donald Tramp zatražio od Rusije da povuče svoje vojne stručnjake koji se trenutno nalaze u Venecueli.

Istovremeno, ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da su ti vojni stručnjaci u Venecueli na zadatku održavanja vojne tehnike.

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad2 says:

  ah baš me zanima kako oni to misle da "naplate", više nikakve razmne "sankcije" oni ne mogu da uvode, već i ovo što su proglasili i primenjuju je dovoljno za izbijanje rata, dakle ne vidim kako bi oni to "naplatili" rusima sem ako ne misle da napadnu vojno na rusiju, što bi bilo VEOMA SKUPA ž" NAPLATA" MAFIJAŠKIH PRETNJI. uOPŠTE MAFIJA JE SKLONA DA NAPDA SAMO ONE KOJI NE MOGU ADEKVATNO DA ODGOVORE I AMNERIČKI MAFIJAŠKI VRH NIJE NIPTA RAZLIČIT OD KLASIČNIH MAFIJAŠKIH GLAVEŠINA:)Mogu i da zarate sa rusijom ali će oh kina onda žive posjesti i to u komadu bez roštilja:) i to oni dobro znaju, potpuno su paralisani is amo mogu da sikću dok im se ne sruši berza a taj dan je veoma blizu.

 2. Budi Bog s nama says:

  Samo pazite da vam ne spadnu gas-maske, pogotovu kada ima gasa oko vas, u Venecueli jedu jako začinjeni ljuti pasulj, pa je dejstvo gasova pojačano do maksimuma. Ruski specijalci tu samo održavaju ratnu tehniku i spremni su da ispritiskaju dugmiće po potrebi, dok Venecuelanski spacijalci za sada smo posmatraju i rane prasiće. A ti sad budi pametan kada su ti Rusi tako, tako blizu. (Ne nemoj mi prići..)

 3. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  boli kada ste nadjačani, a kauboji? Tek je počelo !

 4. Sasa S says:

  Kera laje..vetar nosi...samo pretnje,ucene,sankcije..u cega se pretvara ova donedavno supersila Amerika.Mozda i naplate od neke male i nejake zemlje ali od Rusa kako trenutno vojno stoje..TESKO... da ne kazem nemoguca misija...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *