СВЕ О КОРОНАВИРУСУ! ДА ЛИ СРБИЈА ТРЕБА ДА СТРАХУЈЕ? Ево одговора (ВИДЕО)

SVE O KORONAVIRUSU! DA LI SRBIJA TREBA DA STRAHUJE? Evo odgovora (VIDEO)

4 februara 2020

Stručnjaci Svetske zdravstvene organizacije (SZO) proglasili su globalnu vanrednu situaciju zbog koronavirusa koji je do sada ubio nekoliko stotina osoba, dok sve više avio kompanija obustavlja letove za Kinu.

U Kini je broj preminulih od posledica koronavirusa porastao na 400, javio je Njujork tajms, a prema najnovijim podacima, broj zaraženih je prebacio 20.000.

SVE O KORONAVIRUSU I DA LI SRBIJA TREBA DA STRAHUJE POGLEDAJTE U VIDEU:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI5 komentara

 1. Kosovac says:

  Ne mora da gledate video, sve ću ja da vam kažem: …..Ne videste li ovaj saobraćajni znak koji glasi „Čuvajte se od Korona virusa, on buši tamo gde burgija neće.“. Sreća da on napada samo Urbanizovane sredine, inače bi sve otišlo u pičku materinu.

  • Kosovac says:

   Saobraćajni znak je zato što je u ubačeno u trougao, ali podrazumeva se ipak da je ono u trouglu, logo. Korone, Kurone, šta li je, to ćemo da saznamo tek kada novinari insajderi dobiju informacije od Cije.

   • Kosovac says:

    Tu bre majku mu, od kako Dosmanlije osvojiše vlast 2.000, sve neki virusi napadoše na Srbiju.

    • Kosovac says:

     Tako i Dinkić, sa dugim cevima, napade na sve Banke Srbije. Nije ih opljačkao, samo ih doveo redu i poretku.

 2. petrovgrad says:

  Nije Dinkić opljačkao za sebe. On nema ni kučeta ni mačeta.Svo bogatstvo i imovina iza njega ostaje opštini. On je to uradio za strane gazde. Podigao državni novac sa Kipra koji je sklonio Milošević i predao gazdama van Srbije. On i njegovi otporaši dobili siću za slugatorsku uslugu i razlaz.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *