СВЕ ОЧИ СВЕТА УПРТЕ: Путин стигао у Ватикан (ВИДЕО)

SVE OČI SVETA UPRTE: Putin stigao u Vatikan (VIDEO)

4 jula 2019

U Vatikanu je počeo sastanak predsednika Rusije Vladimira Putina i rimskog pape Franje.

Audijencija se održava u biblioteci Apostolske palate, koja se nalazi pored papinih odaja. Papa je ruskog lidera dočekao u hodniku ispred biblioteke.

Razgovor Putina i pape Franje vodi se iza zatvorenih vrata, samo u prisustvu prevodioca.

Predsednik Rusije stigao je danas u Rim, gde će razgovarati sa predsednikom Italije Serđom Matarelom, premijerom Đuzepeom Konteom i susresti se sa papom Franjom.

(Sputnjik)

KOMENTARI6 komentara

 1. persida says:

  Putin prelazi u katolike, iza zatvorenih vrata. Jos jedan katastrofalan potez ruskog izdajnika, poseta bez ikakvog znacaja za Rusiju, priznao je gde je centar sveta, u Vatikanu, glavnom gradu nacistickih operacija. Poljubiti stiklu Franji, san je svakog izdajnika.

 2. A akoM says:

  Ja bb ne mislim da je Putin došao u Rim zato da bi prešao u katolike,iako sam i ja katolik!Nego da je došao jer je ocijenio da je Svjetska situacija"komplicirana i napeta",a vremena odlučujuća,te da vidi,pokuša dogovoriti...što i kako pametno dalje!?!

  • persida says:

   Ako se neko dogovara sa Papom o bilo cemu, on je za mene baraba.

 3. Milan says:

  Kada državnik ovakvog formata posećuje Italiju sigurno ne bi imalo smisla da se ne susretne i sa papom. Jedna od tema u Italiji biće ukidanje antiruskih sankcija EU. ... Italijanski list „Sekolo XIX“ objavio je članak pod naslovom „Putin u Italiji u pozadini strahovi Amerikanaca“. Autor članka navodi da američka ambasada u Rimu pažljivo prati posetu Putina i pokušavaju da shvate kakvo se raspoloženje krije iza zvaničnih saopštenja Italije i Rusije. ...

 4. A akoM says:

  Dogovaranje s Papom je greška?!?Dogovara se i prije i poslije rata!Pa,bolje prije nego poslije,ako se može dogovoriti!

 5. persida says:

  Rusofili su pukli, ocekivao sam bar 50 komentara, ali i oni vide da je Putin prdnuo u cabar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *