СВЕ СЕ ДОБРО ЗНА… Ево до када ће АМЕРИКА гурати овај рат против РУСИЈЕ!

SVE SE DOBRO ZNA… Evo do kada će AMERIKA gurati ovaj rat protiv RUSIJE!

7 maja 2023

Radikalno nastrojeno krilo američkih vlasti neće prekinuti podršku Ukrajini sve dok se sukob ne približi granici NATO-a, izjavio je bivši savetnik glavnog direktora Pentagona pukovnik Daglas Mekgregor u intervjuu za YouTube kanal „Judging Freedom“.

Sredinom februara, Nuland je nazvala vojne objekte u ruskom Krimu „legitimnim ciljevima“ za Ukrajinu. Takođe je obećala da će Bela kuća pružiti podršku kijevskom režimu u tom pravcu.„Viktorija Nuland predstavlja izuzetno levu ideološku orijentaciju u administraciji Bajdena. Ona je jedna od onih koji se neće smiriti dok ruski tenkovi ne dođu do granice sa Poljskom“, naglasio je on.

Prema rečima vojnog stručnjaka, takav stav je vrlo opasan. Međutim, on je rekao da Nulandove reči nemaju stvarnu težinu i ne odražavaju zvaničnu poziciju Bele kuće.

Pored toga, pukovnik je dodao da u Varšavi strahuju od direktnog sukoba sa Moskvom i upozoravaju da ne koriste poljske trupe za podršku ukrajinskoj vojsci.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. padre says:

    Dobro, sve se slažem, ali otkud mu je Nulandova "leva"?

  2. Saturnalije says:

    Ne. Amerika i je cilj da uvuku i Poljake u rat. Dolazak Rusa do granice oni i žele, Rusi zato to ne žele, nego melju ukro vojsku da iza ledja imaju što manje problema kad Poljaci gurnuti od amera krenu u rat. A ne zele Rusi ni da ih se optuži lažno da su oni napali Poljake,a inscenirali bi oni to kao lažnu optužbu,ovako ne mogu jer su Rusi daleko od granice a opet zapravo kontroliraju Ukrajinu i nemaju potrebu ići na granicu sa Poljskom. Njima je bitno da uništavaju fasističku vojsku koja je zapravo nato vojska.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *