СВЕ СЕ МЕЊА – НАЈВЕЋА РУСКА ЗВЕР СТУПА НА СВЕТСКУ СЦЕНУ: Руси почињу са тестирањем С-500!

СВЕ СЕ МЕЊА – НАЈВЕЋА РУСКА ЗВЕР СТУПА НА СВЕТСКУ СЦЕНУ: Руси почињу са тестирањем С-500!

29 децембра 2019

Русија ће започети прелиминарне тестове свог врхунског ракетног система Прометеј С-500 2020. године, изјавио је 28. децембра заменик министра одбране Алексеј Криворучко.Први серијски модел С-500 очекује се да буде испоручен 2025. године, рекао је Криворучко у интервјуу у службеним новинама Црвена звезда, министарства одбране.

Систем против-ваздушне одбране С-500 дизајниран је за пресретање балистичких ракета дугог и средњег домета, као и авиона. Систем је даљи развој постојећег система против-ваздушне одбране С-400 који је способан да уништава циљеве на удаљености до 400 км и висини до 30 км.

(Правда)

KOMENTARI2 коментара

  1. persida says:

    Navali narode, S 500 na prodaju, vec uskoro.

  2. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

    E, a kad dostignu do operativnog sistema OS 2000 biće to zlatno doba Baćuški i Kaćuški. Jedan pojas, jedan put, jedno dugme i čovečanstvo se u prah vraća. Spašće se samo onih 500 miliona ljudi koji su prijatelji the Billy Gatesa, jer su već napravili skloništa. A svet nek propane i nije neka šteta, kakvih nas sve grešnika ima. Nego ko se pokajao u imenu Isusa Hrista, taj se od greha očistio i živeće takav čak i ako umre, ali o pravednom Božijem sudu živeće u večnost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u