СВЕ СЕ МЕЊА – НАЈВЕЋА РУСКА ЗВЕР СТУПА НА СВЕТСКУ СЦЕНУ: Руси почињу са тестирањем С-500!

SVE SE MENJA – NAJVEĆA RUSKA ZVER STUPA NA SVETSKU SCENU: Rusi počinju sa testiranjem S-500!

29 decembra 2019

Rusija će započeti preliminarne testove svog vrhunskog raketnog sistema Prometej S-500 2020. godine, izjavio je 28. decembra zamenik ministra odbrane Aleksej Krivoručko.Prvi serijski model S-500 očekuje se da bude isporučen 2025. godine, rekao je Krivoručko u intervjuu u službenim novinama Crvena zvezda, ministarstva odbrane.

Sistem protiv-vazdušne odbrane S-500 dizajniran je za presretanje balističkih raketa dugog i srednjeg dometa, kao i aviona. Sistem je dalji razvoj postojećeg sistema protiv-vazdušne odbrane S-400 koji je sposoban da uništava ciljeve na udaljenosti do 400 km i visini do 30 km.

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Navali narode, S 500 na prodaju, vec uskoro.

  2. Eto meni crne ptice, zlosutnice says:

    E, a kad dostignu do operativnog sistema OS 2000 biće to zlatno doba Baćuški i Kaćuški. Jedan pojas, jedan put, jedno dugme i čovečanstvo se u prah vraća. Spašće se samo onih 500 miliona ljudi koji su prijatelji the Billy Gatesa, jer su već napravili skloništa. A svet nek propane i nije neka šteta, kakvih nas sve grešnika ima. Nego ko se pokajao u imenu Isusa Hrista, taj se od greha očistio i živeće takav čak i ako umre, ali o pravednom Božijem sudu živeće u večnost.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *