СВЕ СЕ ОБУСТАВЉА – СТИЖЕ НОВО РЕШЕЊЕ? Ударац за Албанце из БРИСЕЛА!

СВЕ СЕ ОБУСТАВЉА – СТИЖЕ НОВО РЕШЕЊЕ? Ударац за Албанце из БРИСЕЛА!

16 децембра 2018

Висока представница ЕУ Федерика Могерини, комесар за трговину Сесилија Малмстром и комесар за суседску политику Јоханес Хан у заједничком писму премијеру Kосова Рамушу Харадинају нуде опцију за решавање проблема тарифа на робу из Србије, јављају медији.

У решењу би, између осталог, назив „УНМИK“ у Цефта, био замењен са „Kосово*“.

Али представници ЕУ захтевају, као знак добре воље пре понедељка 17. децембра, када је у Бриселу седница Савета ССП, да Kосово привремено обустави извршење одлуке о тарифама на производе из Србије и Босне и Херцеговине.

KOMENTARI7 коментара

 1. padre says:

  Alasujih udarili, znači nude jim ono, što bi oni hteli, ako se oni budu do tada, ali samo, dok to ne dobiju, malčice lepše ponašali?

 2. Lazar says:

  Ko u ovome tekstu vidi išta loše za šiptare?

  • Miraš says:

   Чим се Косово покреће као проблем на УН, овај пут због формирања војске Косова али с тим је временски блиско повезано и увођење таксе 100%, онда бирократе из ЕУ одмах се потруде да бар нешто поправе. Из Брисела настоје да о будућности Косова и даље се води рачуна код њих у атлантистичкој и глобалистичкој ЕУ кроз процес бриселских "преговора", а да ни случајно расправе о будућности Косова не буду враћене на УН.

   • Saša says:

    A mogli bi i da prihvatite ćirilicu ovde.

  • Milica says:

   Добијају као награду мало више државности јер у ЦЕФТА спразуму бришу УНМИК, а ставља се Косово са звездицом. Само држава није нешто што се добија од других и даје другима, него држава се ствара, организује, одржава и чува.

 3. Jedan tamo, ne znaš ga ti says:

  *решење Мада и онако како је претходно написано одговара "суштини".

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u