СВЕ СЕ ОБУСТАВЉА – СТИЖЕ НОВО РЕШЕЊЕ? Ударац за Албанце из БРИСЕЛА!

SVE SE OBUSTAVLJA – STIŽE NOVO REŠENJE? Udarac za Albance iz BRISELA!

16 decembra 2018

Visoka predstavnica EU Federika Mogerini, komesar za trgovinu Sesilija Malmstrom i komesar za susedsku politiku Johanes Han u zajedničkom pismu premijeru Kosova Ramušu Haradinaju nude opciju za rešavanje problema tarifa na robu iz Srbije, javljaju mediji.

U rešenju bi, između ostalog, naziv „UNMIK“ u Cefta, bio zamenjen sa „Kosovo*“.

Ali predstavnici EU zahtevaju, kao znak dobre volje pre ponedeljka 17. decembra, kada je u Briselu sednica Saveta SSP, da Kosovo privremeno obustavi izvršenje odluke o tarifama na proizvode iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

KOMENTARI7 komentara

 1. padre says:

  Alasujih udarili, znači nude jim ono, što bi oni hteli, ako se oni budu do tada, ali samo, dok to ne dobiju, malčice lepše ponašali?

 2. Lazar says:

  Ko u ovome tekstu vidi išta loše za šiptare?

  • Miraš says:

   Čim se Kosovo pokreće kao problem na UN, ovaj put zbog formiranja vojske Kosova ali s tim je vremenski blisko povezano i uvođenje takse 100%, onda birokrate iz EU odmah se potrude da bar nešto poprave. Iz Brisela nastoje da o budućnosti Kosova i dalje se vodi računa kod njih u atlantističkoj i globalističkoj EU kroz proces briselskih "pregovora", a da ni slučajno rasprave o budućnosti Kosova ne budu vraćene na UN.

  • Saša says:

   Ista banda.

   • Saša says:

    A mogli bi i da prihvatite ćirilicu ovde.

  • Milica says:

   Dobijaju kao nagradu malo više državnosti jer u CEFTA sprazumu brišu UNMIK, a stavlja se Kosovo sa zvezdicom. Samo država nije nešto što se dobija od drugih i daje drugima, nego država se stvara, organizuje, održava i čuva.

 3. Jedan tamo, ne znaš ga ti says:

  *rešenje Mada i onako kako je prethodno napisano odgovara "suštini".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *