СВЕ СЕ РАДИ У ТАЈНОСТИ – СРБИЈА ДОНЕЛА ОДЛУКУ! Гради се велика ограда због миграната

SVE SE RADI U TAJNOSTI – SRBIJA DONELA ODLUKU! Gradi se velika ograda zbog migranata

11 juna 2020

U potpunoj tajnosti, krijući od medija i građana Srbije, vlast Srbije započela je izgradnju ograde za sprečavanje ulaska migranata.

Ograda se postavlja paničnom brzinom, od Preševa prema istoku, duž granice sa Severnom Makedonijom i Bugarskom, u ukupnoj dužini od 33 kilometra sa ciljem da već na ranu jesen bude završena.Plan je da ograda bude opremljena reflektorima i specijalnim žiletima na vrhovima, čime bi fizički bio onemogućen ulazak migranata na teritoriju Srbije. Nikome nije jasno kako je moguće da se ovako veliki poduhvat u tajnosti preduzima i šta je zapravo cilj.

Vučić nije obavestio javnost o bilo kakvoj proceni MUP-a ili BIA da postoji opasnost da u kratkom roku, desetine ili stotine hiljada migranata iz pravca Turske i njegovog prijatelja Erdogana pokušaju da uđu u Srbiju. Sve sa idejom da se dokopaju Evropske unije. Niko od migranata nema nameru da ostane u Srbiji, ali je predsednik Mađarske Viktor Orban jasno poručio svom prijatelju Vučiću da neće dozvoliti prodor migranata sa teritorije Srbije u Mađarsku, što bi značilo da bi svi ti ljudi na svom putu bili zaustavljeni u Srbiji.

Postavljanje ograde započeto bez ikakvih dozvola, sprovedenih predviđenih pravnih procedura i bez završene eksproprijacije zemljišta duž granice iz pravca Preševa ka Bugarskoj. Ovo zemljište velikim delom je u vlasništvu lokalnih Albanaca, što situaciju dodatno komplikuje.

(Direktno.rs)

KOMENTARI14 komentara

 1. električar says:

  Ne valja kad ne možeš da sprečiš migrante da udju u zemlju, ali ne valja ni kad podižeš ogradu da bi to sprečio. Očigledno, ne valja što si ti tu, a možda i što si živ ...

 2. Zli Vuk says:

  Izgradnja žičane ograde je skupa.Jeftinije je izgraditi MINSKO POLJE,na trasama plaćenih i organizovanih savremenih krstaša.Za kratko vreme,kad pogine nekoliko hiljada ,oni će sami odustati.

  • milorad2 says:

   ša možda će i da miniraju u dubini teritorije to je uglavnom retko naseljen teren,ali se slažem minska polja su ZAKON za ovakve vrste podmuklih napada, ako pokrenu stotine hiljada u juriš na nas bolje i da ih naoružaju onda ali ne verujem da će se tto desiti tako lako treba oni da prodju kroz bugarsku i grčku a tamo će sigurno da bude haos,ne big se zaučudio uvodjenju vojne uprave i nasilnom rušenju tih vlada ako veći broj migranata propuste preko granice, to je previše očigledna IZDAJA da bi bilo kakava kamarila iz senke to mogla d preživi.To važi i za nas, i zato sam vrlo zadovoljan što vučić gradi ograde to znači da NIJE sorošov potrčko.Ovo izbeglica što je do sda ostalo u srbiji je premalen broj da bi mogli ozbiljno da ugroze bezbednot ali u muslimanskom delu bosne se gomilaju ubrzano.Biće veselo ustašama kada krenu na zapad:) jer ne verujem da će da vode rat sa našim srbima u bosni nemaju nikakve koristi od toga prava pljačka je u smeru zapada,jer oni su tu dovedeni sa obećanjem pljačke kao najamnici za male pare.

 3. da da says:

  Zašto Srbija uopšte dozvoljava migrantima,da se kreću ka severu Srbije,ako je tamo dupla ograda koju su Mađari postavili..Migranti žele evropsku uniju eto im je u vidu dve ciganije Rumunije i Bugarske..Teraj ih tamo i batina im daj podosta,da jave ostalima kako će proći.

 4. Rista says:

  Ne gradi se taraba da zaustavi imigrante da uđu, nego da ne napuste Srbiju. Za svakog arabera, rukovodstvo srbije dobija po 10 evra mesečno na privatne račune. Nemam dokaza, ali imam mozak.

  • persida says:

   Ja sam citala da dobijaju 15 000 evra po coveku. Zato moraju biti zavedeni i sticeni da im dlaka ne zafali. Ako pobegnu iz Srbije, Vucko gubi pare jer nije ispunio obecanje. Sasvim je i0zvesno da ce doci do krvavih obracuna izmedju azilanata i srpskog stanovnistva.

   • Rista says:

    Jaoj Persida, pa nemojte tako. Kakvi obračuni? Neko mora da pravi decu u Srbiji inače nestadosmo, sestro lepa. Priraštaj u Srbiji će ove godine biti pola frtalja deteta po porodici jer zbog socijalne distance Srbi ne spavaju sa ženama ni devojkama. Ko da rizikuje tu zarazu, ajte molim vas?(Niste obratili pažnju na moj komentar gde sam samo malo spomenuo da je Srbija specijalna eksperimentalna ćelija? Niste, jel tako?)

 5. Zorana says:

  Predizborna ograda za migrante.

 6. Beli Orao says:

  Po 10 Eura ? Pa sa tim država nemože da ih podmiri ni sa vc papirom da obrišu usranove dupe a šta je za drugim izdacima ???

 7. zaliv.net says:

  30km je malo, trebalo bi to adekvatno izgraditi i napraviti brisani prostor, platiti primereno jedno 10000 rezervista koji bi nemilosrdno patrolirali i da vidite kako ce da nas zaobilaze u sirokom luku

 8. Rista says:

  Jao Bože, al ste naivni. Aj da vam protumačim ono što sam saznao iz pouzdanih izvora. Pa Srbi plaćaju izdržavanje araberima dobrovoljno iz državnog budžera koji se puni od srpskih gradnji mostova po svetu i izvozu IMT traktora u Belorusiju, a tih 10 evra po glavi dobijaju rukovodioci gratis od EU i Soroša. Zamisli 50 iljada čoveka? Pa to je 500 hiljada evra mesečno u džepove...šta ja znam koga, ali znam da nije ni u moj ni u tvoj džep. Nije vučko lud da ih pusti da mu pobegnu sada kada se narod već smirio i ...tako dalje. Ta taraba nije da brani Srbe brate mili nego migrante u Srbiji. Ima da ostanu u Srbiji i uskoro moraju aktivnije praviti decu, jer Srbi se brate iseljavaju listom i ostavljaju zaostale Srpkinje. Zna vučko šta radi. Već ima ugovor da se za svako imigrantsko arabersku bebu rođenu u srbiji koja se oma proglašava Srbinom, plati 5 evra od komada, a za hibridnu bebu arabera i srpkinje 50 evra po komadu. Kada starlete počnu da se udružuju sa araberima i počnu da ih fale i pljuju rasizam, onda ćete znati da je počela faza zbog koje vučić ni slučajno ne da araberima da odu. I Orban ga plaća osmehom i podrškom samo da Vučić unapredi Srbiju i da ih drži u Srbiji. Mađarska je poslala pomoć od 100 evra da se taraba lakše izgradi. Kao i onaj micorakis iz Grčke, i Orban je soroševo čedo ali su morali da se javno posvađaju zbog tamo nekih političkih poena za Orbana. Inače se druže i dalje. Neće iver daleko od klade. Pa ne znate vi šta su visoke političke igre.

  • Zorana says:

   To je istina. Vucic pokusava na sve nacine da nas unisti pa i rasnim mesanjem. Zato se sad vec neko vreme ubacuje ta sorosevska dogma o zlom rasiszmu. Srbi ce umirati usamljeni ili kojem se posreci bezati na rad u inostranstvo, a srbijankama ce pricati da su dzihadisti odlicni muskarci. Zato se svih ovih godina vodila kampanja o zlim i nasilnim sprskim muskarcima. Sve se uklapa. Oni rade na duze staze, da nas potpuno uniste.

  • Suzuki Vitara says:

   Rista- stari, oprem dobro i tebi i tvojima u kuznoj vasoj.

 9. petrovgrad says:

  Sa emigrantima postupati na sledeći način čim udju u Srbiju za doručak tablu slanine,veknu hleba, dve glavice luka i paradajz. Ako neće svinjetinu neka nadju drugu maršutu. To je naša nacionalna hrana i nema šta da im se dodvoravamo. Nije to poniženje, to su naša pravila i naši kad odu u njihove zemlje ne mogu da naruče svinjetinu, već poštuju njihova pravila.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *