СВЕ СЕ ТРЕСЕ – ПУТИН ОДГОВОРИО Западу у вези геј родитеља! ДОТУКАО ИХ ДО КОЛЕНА

SVE SE TRESE – PUTIN ODGOVORIO Zapadu u vezi gej roditelja! DOTUKAO IH DO KOLENA

2 decembra 2019

Tokom rasprave o ruskom nacionalnom identitetu, predsednik Vladimir Putin pobrinuo se da uljudno, ali odlučno odbaci svaku zamenu tradicionalnih porodičnih struktura zamišljenim „naprednijim“ primerima primenjenim na Zapadu.

„Rekli ste da se reč `majka` ne može zameniti. Ispada da možda i može. U nekim zemljama zamenili su je rečju `roditelj broj jedan` i `roditelj broj dva`. Nadam se da se to ovde nikada neće dogoditi“, rekao je Putin na sastanku savetodavnog tela Kremlja – Saveta za međunacionalne odnose.Njegove primedbe usledile su kao odgovor poslaniku Viktoru Vodolatskom, koji je govorio o naporima na negovanju ujedinjujućeg identiteta među ruskom omladinom, a da pritom ne bude narušen nijedan drugi etnički, verski ili grupni identitet. Reči „majka“ i „roditelj“ funkcionalno su iste, ali nose vrlo različitu emocionalnu težinu, rekao je Vodolatski, baš kao i „domovina“ i „zemlja“.

Smešući se dok je odgovarao, Putin je verovatno išao u zapadnom smeru. Jedno značajno mesto gde su majčinstvo i očinstvo zamenjeni u ime „socijalne jednakosti“ je Francuska, gde su u februaru takođe školski udžbenici izmenjeni, te u njima sada piše „roditelj 1“ i „roditelj 2“, kako bi se odrazila nova „porodična različitost“.

Određene porodice našle su se zaglavljene u „prilično staromodnim socijalnim i porodičnim modelima“, izjavila je u februaru Valeri Petit, zastupnik u većinskoj REM stranci predsednika Emanuela Makrona

Slična mera je bila u toku u Italiji, ali je zamenik premijera Mateo Salvini vratio „majku“ i „oca“ na zvanične obrasce u aprilu. Nejasno je gde bi taj predlog mogao biti na dnevnom redu aktuelne vlade, koja je sastavljena u septembru da bi se Salvini isključio bez izbora, u još jednom pokazatelju demokratije EU u najboljem redu.

Nije iznenađujuće da su SAD predvodile put u „progresivnom“ birokratskom govoru, a Stejt department je najavio da će zameniti „majku“ i „oca“ na zahtevima za pasoš 2011. godine, tokom Obamine administracije. Brenda Spradž, zamenik pomoćnika sekretara za usluge izdavanja pasoša u to vreme, ustvrdila je da je to posledica „promena u medicinskoj nauci i reproduktivnoj tehnologiji“.

LGBT aktivistička grupa „Savet za porodičnu ravnopravnost“ nije ostavila nikakve sumnje u motive tog poteza, takođe, pozdravljajući promenu u „globalniji termin“ koji bi omogućio „mnogim različitim vrstama porodica“ da se osećaju prepoznatim. Ovo je bilo četiri godine pre nego što je Vrhovni sud SAD-a istospolne brakove potvrdio kao saglasne ustavnom pravu, imajte to na umu.Da budemo fer, majke i očevi nisu u potpunosti zamenjeni obrascima Stejt departmenta. Trenutno postoje unosi za „majka / otac / roditelj“, što je očigledno neprihvatljiva diskriminacija za decu onih utroje ili onih iz poliamornih odnosa, koji i dalje ostaju nepravedno ilegalni prema oštrim američkim zakonima.

Dok zapadne grupe za „ljudska prava“ možda spremaju krila da osude Putinove primedbe kao još jedan primer „ugnjetavanja“ u Rusiji, one bi trebale da zadrže svoje konje pre nego što uberu te čekove lobiranja. Na sastanku je takođe razgovarano o prijemu i prihvatanju imigranata, osudi „neznanja i ekstremizma“ i podršci autohtonim narodima Rusije, koji žive u boljim uslovima i u daleko većem broju od Indijanaca, što treba naglasiti.

To bi zakomplikovalo virtuelne igre i virtuelne signale moralnosti koji plaćaju njihove račune, tako da ne bismo trebali zadržavati dah.

(Vostok / RT)

KOMENTARI5 komentara

 1. Velika Metla says:

  Opako oboleli zapad želi da svoju bolest proširi na ceo svet.

 2. persida says:

  Zapadnjaci hoce da uniste planetu totalnim zaglupljivanjem. Putin bi mogao i strozije protiv takvih kretena. Ruke dalje od ruskog naroda, majka je majka, a otac je otac i tacka. Eksperimentisite u Vasim laboratorjama. Tramp je rpditelj br. 1, a Melanija roditej broj 2. Kakav izum, toga se nisu setile ni gorile.

 3. Vojna i ojdeSve says:

  Atomsku bombu... Nishta drugo... Psihopate....

 4. da da says:

  Čovek se mora žrtvovati za prave ideje i budućnost svoje dece,na tom ispitu nema popravnog. Ako dozvoli pederima,pedofilima i ostalim devijatnim bolesnicima,da uređuju društvo niko mu nije kriv.

 5. kole says:

  sumanuti ludaci, bolesni zapadni skotovi, imbecili novog svetskog poretka pokušavaju da proguraju nebuloze. Jedna mala manjina opasno bolesnih ludaka pokušava da čitav svet odvede u propast. Ne zaboravimo uz sve to i strategiju Alena Dalsa kojoj se Rusija za sada dobro suprotstavlja za razliku od ovih naših šonja koji bi rođenu mater prodali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *