СВЕ СМО БЛИЖИ НУКЛЕАРНОЈ АПОКАЛИПСИ: Медведев оптужује Запад и упозорава – „Сада је озбиљно“

SVE SMO BLIŽI NUKLEARNOJ APOKALIPSI: Medvedev optužuje Zapad i upozorava – „Sada je ozbiljno“

23 marta 2023

ISPORUKE stranog oružja Ukrajini približavaju nuklearnu apokalipsu, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

– Svaki dan tokom koga se strano oružje isporučuje Kijevu u konačnom zbiru čini sve bližom upravo ovu nuklearnu apokalipsu – ocenio je Medvedev u intervjuu vodećim ruskim medijima, čiji je deo objavio na svom Telegram kanalu.Prema njegovim rečima, pretnja od nuklearnog sukoba u svetu nije prošla, već je porasla.

– Sada je ozbiljno. Da li je prošla pretnja od nuklearnog sukoba? Ne, nije prošla, samo je porasla – rekao je zvaničnik.

On je, govoreći o ratu u Ukrajini, takođe istakao da Zapad nije verovao da će se Rusija odlučiti na uzvratne mere, ali se preračunao i sada su posledice mnogo teže, nego što su mogle biti da su sa Moskvom potpisali dokument o bezbednosnim garancijama.

Zamenica britanskog ministra odbrane Anabel Goldi izjavila je ranije da će London pored slanja borbenih tenkova „čelendžer 2“ u Ukrajinu, takođe poslati municiju, uključujući oklopne granate koje sadrže osiromašeni uranijum.

Nakon toga je predsednik Rusije Vladimir Putin upozorio da će Moskva biti prinuđena da reaguje ako kolektivni Zapad počne da koristi oružje sa nuklearnom komponentom.

(Sputnjik)

KOMENTARIJedan komentar

  1. milorad5 says:

    Ne znam koliko će rusi da čekaju pre nego što se povuku u skloništa i spale zapad u totalu.Ponavljam,procene su u nekom trenuntu u toku ove ili sledeće god.će doći do lansiranja po zapadnim metama i to neće biti jedna raketa ili neko upozorenje,kada se poteže takvo oružje nema upozorenja.Ovo je sad bitka za opstanak rusije,ovaj grad je mali za te dve sile bar tako vide u americi,mada,u vašingtonu su svi na svetu opasnost i teroristi.USA su zagazile u završnu fazu imperijalne naduvenosti kao i pre njih nemci i postali su jedan zločinački vojni režim,propagandna i ratna mašina koja uništava sve pred sobom,makar samo pomislili da neko može nekada u budućnosti da predstavlja izazov bilo kakve vrste njihovoj hegemoniji.U takvoj situaciji nuklearna apokalipsa,koja je jedava izbegnuta i to popuštanjme gorbačova i nadom sovjeta da će nekako da se izbegne taj scenarijo,je sigurna.1984 smo JEDVA IZBEGLI,i to zahvaljujuži rusima,ovo što se dešava sada.Sovjetski gneralštab je došao do potpunog istog zaključka kao i ruski generalštab danas,posle serije napada sa zapada na vitalne interese SSSR,sabotaža i atentata ekonomskih i vojnih napada,i teških kradja ruske opreme i imovine,koje su se provodile od strane zapadnih "dobrih momaka" da nema drugog odovora sem potpunog i trenutnog uništenja neprijatelja,njegovih inustrijskih,ljudskih i vojnih potencijala i to je i predočeno senilnom reganu kada je gorbačov došao DA MOLI za neko popuštanje i dovodjenje odnosa SSSR i NATO na razuman nivo.Danas-rusija nije SSSR,ima bolje oružje i neće nikoga više da mole iz moskve..deco jel volite brzu vožnju:)!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *