Amerika sve više liči na Treći rajh, a njeni predsednici na Adolfa Hitlera

Amerika sve više liči na Treći rajh, a njeni predsednici na Adolfa Hitlera

29 avgusta 2013

HitlerObamaPiše: Dragan Mraović

Barak Obama je počeo da izigrava bečku sobaricu! Iako su SAD odmah optužile sirijskog predsjednika Asada za masakr bojnim otrovima u Siriji, Obama ima „oprezan pristup problemu”. Poslušao bi neopreznog Bil Klintona (organizatora masakra u Srebrenici) koji ga kritikuje zbog „opreznog pristupa sirijskoj krizi”, ali najzad jedan američki predsjednik ne može sve što mu padne na um! No, Bili ga i dalje huška na ratni zločin, podsjećajući da je on odlučio da Amerika izvrši ratne zločine u BiH i na Kosovu, i dodaje: „Obama ili bilo koji drugi predsjednik, ispao bi totalna budala, ako bi suviše pazio na istraživanja javnog mnjenja i zbog toga preoprezno reagovao, jer… američki birači biraju predsjednika koji pobjeđuje”. Dakle, laži, maži, ubijaj civile, samo da dobiješ glasove. Slično aktuelnim vlastima u Srbiji i Crnoj Gori koje lažu, mažu i kradu da bi dobile glasove. Za sada ne ubijaju (da li?), ali biju po haustorima slobodoumne ljude, naročito protivnike evroatlantizma.

Al Džazira i Rojters su vidoviti, pa su objavili dan ranije da se desio masakr u Siriji, a Bi-Bi-Si je objavio slike žrtava „trovanja” koristeći lažnu fotografiju koju je 2003. snimio fotoreporter Marko de Lauro u Iraku. Jeste pogrešna fotografija, ali nije greška u koracima Bi-Bi-Si-ja, jer je, na primjer, objavio 2009. godine sliku s mitinga pristalica iranskog predsjedničkog kandidata Mir Huseina Musavija, miljenika engleske obavještajne službe MI6, a na slici su bile pristalice predsjednika Ahmedinedžada, koga bi Englezi i Ameri da smaknu. Ali, pošto iranska opozicija nije mogla da skupi dovoljno pristalica za slikanje, Bi-Bi-Si je pribjegao Gebelsovim metodama u šta spadaju i monstruozne laži Zapada, srpske proameričke opozicije i Gospodarevog režima protiv onih koji su branili zemlju od NATO agresije.

Adolfe, Adolfe, zašto si umislio da si jedini Adolf?!

Obama je postao „oprezan”, jer se desilo nešto što je promaklo čak i RTS u, na kome „imamo pravo da znamo sve”, ali nije promaklo Ivu Bataju, poznatom francuskom geopolitičaru, koji tvrdi da su sirijski pobunjenici trovali sopstveni narod da bi se ispunila poznata američka kvota od 5.000 mrtvih, pa da se digne dževa da NATO mora da okupira Siriju radi njenog spasa, uz obavezno vješanje Asada, što će „zaprepastiti” Zapad, ali će on to pravdati „osvetom” (zar osveta nije zločin?!), kao u slučaju divljanja OVK-a nad Srbima poslije NATO okupacije Kosmeta.

Iv Bataj piše: „Rusi su dostavili neoborive slike sa satelita koje dokazuju zvaničnu sirijsku verziju. Naime, pobunjenici su lansirali dvije rakete s bojnim otrovima iz ruralne zone Duma koju kontrolišu pobunjenici, pa je to zabezeknulo cijeli Savjet bezbjednosti i primoralo ga da revidira svoje stavove.“ Hoće li UN i ovo da gurnu pod tepih, kao što skrivaju dokaze da su krvoproliće Markala, Račka i Srebrenice skrivili Alijini bojovnici i Tačijevi zločinci?

Izgleda da je počeo kraj američkih videoigrica u kojima prijatelji srpskog i crnogorskog režima podstiču „svoju stranu” na rat protiv regularnog režima, finansiraju „demokratske promjene” preko „agencija“, isporučuju oružje preko svojih „generala u penziji”, inspirišu masakr „pobunjenika” nad svojima, kao na Markalama, u Račku i Srebrenici, a potom optuže drugu stranu da je ona kriva.

Sada će Bi-Bi-S?i da napadne Putina da je protiv parade srama, Pusi Riot brljuša, što skrnave pravoslavni hram, i plaćeničkih NVO!

Adolfe, Adolfe, ne uznosi se, nijesi jedini ni poslednji!

(Dan – Podgorica)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *