СВЕ ВИШЕ АМЕРИКАНАЦА МИСЛИ ДА Русија мора да се освети за СЕВАСТОПОЉ

СВЕ ВИШЕ АМЕРИКАНАЦА МИСЛИ ДА Русија мора да се освети за СЕВАСТОПОЉ

25 јуна 2024

„Украјински и амерички напад на Русију“ довешће до ескалације сукоба, упозорио је пензионисани конгресмен из Тексаса.

Постоји огроман притисак јавности на Москву да узврати Сједињеним Државама због удара ракетама АТАЦМС на плажу у близини Севастопоља, рекао је бивши амерички конгресмен Рон Пол.У нападу је убијено пет цивила, укључујући двоје деце, док је више од 150 људи повређено од касетне муниције из ракете коју су америчке снаге испоручиле Кијеву за нападе на Русију.

Пензионисани конгресмен из Тексаса инцидент је окарактерисао као „украјински и амерички напад на Русију“, те додао да је неки вид ескалације готово неизбежан ако се има у виду америчка испорука ракета дугог домета Украјини, односно дозвола да исте користе за ударе дубоку у руску територију.

„Шта ће Русија урадити поводом овога? Хоће ли стиснути зубе и отићи? Можда ће, дан или два, размислити о томе, али нешто ће урадити“, рекао је он у емисији „Рон Пол либерти репорт“.

Иако ће се Москва можда одлучити за „минималну акцију“, „не може а да не одговори. Руска јавност једноставно захтева да се нешто уради“, додао је Пол.

Пол и његов саговорник Данијел Макадамс из Рон Пол института за мир и демократију питали су се да ли је ракетни напад спроведен с намером да даља ескалација оправда директно учешће НАТО-а у Украјини.

Цитирали су републиканску конгресменку Марџори Тејлор Грин, која је осудила напад као нешто што америчка војска не би требало да ради.

„Једина граница коју наша америчка војска треба да брани је наша сопствена граница“, написала је Гринова на Иксу.

Кремљ напад на кримску плажу третира као терористички чин за који су САД одговорне једнако као и Украјина будући да се ракете АТАЦМС не могу лансирати без америчких стручњака и помоћи њихове агентуре.

То потврђује присуство америчког дрона изнад Црног мора уочи напада, рекао је амбасадор Москве у Вашингтону Анатолиј Антонов.

KOMENTARI3 коментара

  1. Pravda says:

    Treba ih tako tresnuti da im se okrene svest.

  2. Srbije says:

    Yaboraviće to Rusi, kao što smo Mi zaboravili kasetne bombe na pijaci u Nišu. Danas, kandidat opozicije ya gradonačelnika Niša, drži uramljeni grb Amerike, isti onaj koji su nosili avioni kdok su sipali kasetne bombe. Ja nisam ya vlast, pa da širim propagandu SNS. To sam loično video na fotografijama, mislim da nije fotomontaža.

  3. persida says:

    I Amerikanci su veci Rusi od Putka, eto to je istina. Putko vodi Rusiju u propast.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u