СВЕ ЗА ЕВРОПУ – КУРТИЈУ И ШИПТАРИМА ЈЕ САД СВЕ ДОБРО: Геј је ОК, ЛГБТ права, права жена….

SVE ZA EVROPU – KURTIJU I ŠIPTARIMA JE SAD SVE DOBRO: Gej je OK, LGBT prava, prava žena….

26 aprila 2024

Takozvani „kosovski premijer“ Aljbin Kurti, koji svakodnevno bez dokaza hapsi i pritvara Srbe, kojima je ukidanjem dinara zabranio plate i penzije, hitno je otišao u matični Berlin kako bi se „autovao“ izjavom: Gej je ok!

Nećete verovati, ali je Kurti odlučio da upuzi u Savet Evrope najavom da će lažna država legalizovati istopolne brakove!?! A što krši osnovna ljudska prava Srba – nikom ništa!– Kosovo će ispuniti sve uslove da postane članica Saveta Evrope. U maju će legalizovati istopolne zajednice i raditi na tome da izađe u susret pravima i potrebama manjinskih etničkih zajednica, uključujući i srpsku manjinu. Kosovo će se potruditi da uskoro postane druga država na Zapadnom Balkanu, posle Crne Gore, koja svojim građanima garantuje pravo na istopolno životno partnerstvo. Naporno ćemo raditi na tome u bliskoj budućnosti – rekao je Kurti u nemačkom Bundestagu.

Posle „zelenog svetla“ za članstvo lažne države koje je dala Parlamentarna skupština Saveta Evrope, Komitet ministara konačnu odluku treba da donese 20. maja.

(Informer)

KOMENTARI7 komentara

 1. persida says:

  Kurti, gej pripravnik.

 2. Protokoli hrvackih ludaka says:

  Dobro, pa šiptari i jesu gejevi, kakav je njima problem biti sve šta treba? Turčin, austrougar, nemac, komunjara, pešo, lgbt, samo nek stigne naređenje i no problem. Takvi su. Još malo...

 3. Komsija says:

  Da li ce Kurti legalizovati o odnose sa kozama?

  • Zeka says:

   Šta ti je to palo na pamet? To niko nigde ne traži.

   • Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

    Čemu panika? Odnosi se na koze, ne na zečeve.

    • Zeka says:

     :)))

 4. dr. el Burek ul ulema Obmana says:

  našta liči ovaj smrad iz kaubojskih čizama

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *