Све живе Британце начелник њиховог Генералштаба назвао „ПРЕДРАТНОМ ГЕНЕРАЦИЈОМ“

Sve žive Britance načelnik njihovog Generalštaba nazvao „PREDRATNOM GENERACIJOM“

28 januara 2024

ČITAOCI britanskog lista Daily Mail uznemireni su nakon izjave šefa norveškog Ministarstva odbrane Ejrika Kristofersena sunarodnicima da se spremaju za rat sa Rusijom. A još više zbog identičnog apela načelnika svog Generalštaba, Patrika Sandersa, koji je još sve žive Britance nazvao „predratnom generacijom“.

Evo reakcija nekih čitalaca britanskog lista.Harold Crapper: „Ne mogu da zamislim rat u kome se naše seka-Perse bore protiv Rusa za NATO. Biće smešno. Naše društvo je postalo toliko mlitavo i opušteno da bi mesec dana bez struje ubio svu našu vojsku, bombe ne bi uopšte bile potrebne“.

Dannyboy: „Jedan američki istraživački centar napravio je sjajnu šalu o britanskoj vojsci: „Možete svu da je smestite u osrednji fudbalski stadion, pa da ne zauzme sva mesta!“.

Catchmenot: „Britanija uopšte nije spremna ni za kakav rat!“.

Andrew: „Pripremati se za rat sa Rusijom? Za šta tačno treba da se spremamo? Sukob sa Rusijom će trajati oko 20-40 minuta, nakon čega će ogromni delovi površine planete biti prekriveni rastopljenim radioaktivnim staklom“.

Net2763: „Naših 70 hiljada vojnika će se obračunati sa milionskom ruskom vojskom. Sve bi to bilo smešno da nije ovoliko tragično“.

Ruski ambasador u Londonu Andrej Kelin odbacio je mogućnost vojnog sukoba svoje zemlje sa Britanijom.

KOMENTARIJedan komentar

  1. milorad5 says:

    spremaju vojnu huntu kao i uostalom u svim državama EU...predtext je rat sa rusijom,rat do koga neće doći jer nesmeju a ako i bude tog rata on će sevoditi balističkim nuk.udarima od sasmog starta...orvelova satira se pokazuje kao krjanje precizno "proročanstvo" i mislim da "veliki brat" upravo sad počinje da se gradi u z.evropi...videćemo koliko i kako će to stanovništvo to da primi ali imam utisak da će uskoro svi na zapadu da nose ISTA SIVA ODELA baš kao u pripovetci orvela,jer nema para za nešto drugo,pošto će sva lova da ode na "odbranu"(čitaj korupciju)...koja ironija istorije je sve ovo što se dešava,oni (zapadne države) su postali SVE ono protiv čega su makar deklarativno BILI...dubian prevare je preveliak i mislim da će giljotina ponovo da se izvuče iz muzeja u mnogim evropskim državama i da će biti javnih pogubljenja na medijima na krjau ovog drskog napa na slobodu i život SVAKOG čoveka na planeti od strane ozbiljne zavereničke političke i finansisjke grupe...misli mda im ovo neće proći ida će u nekom momentu oni imati revolucije kod kuće...i to taman kad uspostave sistem kontrole punom snagom...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *