ШВЕДСKА ОKРЕНУЛА ПЛОЧУ! Ову одлуку нико није очекивао, баш за Божић ТОТАЛНИ ПРЕОKРЕТ!

ŠVEDSKA OKRENULA PLOČU! Ovu odluku niko nije očekivao, baš za Božić TOTALNI PREOKRET!

9 decembra 2020

Švedska je zahvaćena drugim talasom epidemije korona virusa u kojem je život izgubilo više od 7.000 ljudi, više nego sve nordijske zemlje zajedno!

Švedski premijer Stefan Loften saopštio je danas da će tokom božićnih i novogodišnjih praznika javna okupljanja u celoj zemlji biti limitirana na najviše osam ljudi, što bi trebalo da važi i za kućna okupljanja.

– Ove godine Božić neće biti kao pre – predočio je premijer Loften, prenosi Rojters.

Švedska je jedinstvena u Evropi zbog svoje odluke da ne uvodi „zaključavanje“ i ne nameće nošenje maski.

KOMENTARI10 komentara

 1. test01 says:

  Americke demoNkrate (tj duboka drzava) pocinje da preuzima vlast u svetu. Svedska je igrala u svoju korist doj je Trump bio na vlasti a ovo nam svima govori do kakvih promena dolazi... naj.... smo !

  • I Love persida says:

   Baš tako, duboka je postala mađioničar za broj zaraženih u svetu (pogledati na YT šta Nestorović kaže o tome). Tramp je obavio svoj posao oko bankovnih malverzacija za ujedinjenu državu, ali se nije uklapao u ostale stvari, pogotovo izjavama da će korona prestati ako ga iznova izaberu. Jesu ga oni izabrali ali to kongres nije dopustio pa je glasove malo prebacio na onog drugog. Korona mora da traje, valjda je tek i počela.

  • padre says:

   Dosta dugo su se odupirali,ali ovi đavoli nikad ne posustaju!

  • Kosovac says:

   @ test01, .....Teško je, znam, evo pokazalo se praktično da je demokratija gora i od komunizma. I prevarnija. Dok smo živeli u komunizmu, došla je spontano indoktrinacija demokratijom. Isti k. drugo pakovanje. Trebali su naši učitelji da nas uče nečim realnijem (ako i oni nisu bili indoktrinisani). Primećuje se da su i srpski sorošoidi živnuli Bajdenovim „osvajanjem trona“. ……………Evo svima nam je jasno da je Bajden obična lutka na koncu, ali smo svi primetili kako Lutkar okuplja oko njega naše stare poznanike dušmane, znači sve vraća u jedan nama poznat po zlu Predtrampovski period.

 2. uddu says:

  Ne razumem šta se to u čitavom svetu dešava oko ovog korona virusa ali osećam da tu nešto nije ni normalno ni logično.Kao da je neka organizacija zarobila čitav svet i da baš nijedna od oko 200 država ne reaguje protiv njih.Dovoljno bi bilo da se samo u jednoj državi dogodi ustanak,da se uhapse vođe pa i krizni štab,zatvoriti ih i ne puštati dok ne priznaju šta se to u svetu događa.To će pokrenuti slične procese u celom svetu.

  • doktrina soka says:

   Tako je! Neko mora biti prvi.

  • I Love persida says:

   Nije dovoljno da se samo u jednoj od njih dogodi ustanak, mora u svima u isto vreme, i ne samo to već i junak Kraljević Marko da udari aždaju u život svojim šestoperim buzdovanom. Ali pošto ne postoji takva koordinacija ustanka u svetu, piši propalo. Prvi su bili Italijani i mi uopšte ne znamo da li su oni još uvek pri ustanku. To se krije, mi gutamo šta nam se servira, istureno odeljenje koje poštuje sve mere i preporuke. Bilo je ustanka i kod nas u prvom talasu ali i to se ne zna javno ili se zaboravilo a aktere progutala tama u novoj panici. Svinjokolj i dalje traje.

   • Kosovac says:

    @ I Love persida, .....Da, bio je ustanak kod nas u prvom periodu, Šerpe, Lonci. Ali greška je bila što su šerpe lonci i tanjuri vili polovni, stari, pa nisu dali nikakvog efekta.

 3. Cp6a says:

  E bre Šveđe, ubiste nam priču. Niste smeli to da nam uradite, makar pomrli svi do jednog.

 4. padre says:

  Kakav je pa to podatak "više od svih nordijskih zemalja?Dobro niste rekli, da ima više obolelih od Monaka,Andore,Malte i Luksemburga zajedno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *