ШВЕДСКА СЕ ТРЕСЕ – ПРЕДВИЂАЊЕ КОЈЕ ЈЕ ШОКИРАЛО ЕВРОПУ: Шведска ускоро неће постојати!

ŠVEDSKA SE TRESE – PREDVIĐANJE KOJE JE ŠOKIRALO EVROPU: Švedska uskoro neće postojati!

14 aprila 2019

Mona Volter je Somalka koja je došla u Švedsku 90-ih. U Somaliji nikada nije bila religiozna, ali u Švedskoj je bila manje-više prisiljena da ide u džamiju i nosi hidžab.

Nakon nekoliko godina pobunila se, napustila islam i postala ateista. Na kraju je počela da veruje u Isusa i okrenula se hrišćanstvu, piše Ingridocharia.

“Dugi niz godina pokušavala sam da nateram Šveđane da shvate kakav je muslimanski cilj – preuzimanje vaše zemlje. Prvo će zahtevati šerijatske sudove, kao i u Velikoj Britaniji” – kaže ona.Ali mejnstrim mediji ne žele da slušaju Monu Volter. Oni je nazivaju kontroverznom, a većina Šveđana ne želi da čuje njene poruke, koje smatraju suviše zastrašujućim, prema blogu Ingrid i Maria.

“Šveđani su uvereni da će se švedski zakoni uvek primenjivati​ u njihovoj zemlji. Ali pitajte bilo kog Engleza da li je pre 30 godina verovao da će Britanija imati legalne šerijatske sudove 2019. godine. Niko ne bi pomislio da je to moguće.”

“Ako Švedska prizna šerijatske sudove, muslimani će imati nove zahteve, kao što je dozvola da upravljaju vlastitim enklavama bez uplitanja švedskog društva i zakona. Krajnji cilj je šerijat koji će vladati celom Švedskom.” – rekla je ona.

“Ako postoje neke plavuše i plavooke Šveđanke, tada će to biti svejedno – jer će uskoro sve one biti iza nikaba i burki ” – navodi Mona.

“Ono što muslimanski političari žele jeste promena zakona kako bi muslimani u Švedskoj dobili dozvolu da žive pod šerijatskim zakonom. Oni žele da vladaju vlastitim područjima bez poštovanja sekularnih zakona Švedske.”

“To je dugoročni cilj i islam ima puno strpljenja. Kako oni kažu: Vi imate satove, a mi imamo vreme” – nastavlja ona.

Pre izbora 9. septembra prošle godine većina švedskih novinara bila je histerična u vezi sa nacističkom strankom Nordijskog pokreta otpora. Oni su dobili 2106 glasova, što jasno pokazuje da Šveđani nisu zainteresovani za nacional-socijalizam.

Ali, čini se da se niko ne boji činjenice da Švedska sada ima oko milion muslimana u zemlji, od kojih su se mnogi infiltrirali u političke stranke kako bi promovisali svoje interese. Pitanje je kada će muslimani formirati svoju vlastitu stranku u Švedskoj.

U Belgiji je Islamska stranka bila vrlo uspešna u poslednjih nekoliko godina, s političkim ciljevima kao što je stvaranje “100 odsto islamske države” i uvođenje šerijatskog zakona. Oni kažu kako će Belgija imati muslimansku većinu za samo 12 godina.

“Jedino rešenje za Švedsku je pokretanje masovne repatrijacije ljudi koji misle da je ovde sve “haram” i koji ne žele da postanu deo društva i odbijaju da se asimiluju.”

Ako to ne učinimo, islam će preuzeti Švedsku za 50 godina. Demografija je vrlo jasna – za 100 godina igra je gotova – zaključuje Mona.

(novi-svjetski-poredak.com)

KOMENTARI17 komentara

 1. Zoran says:

  Uopste nemam problem da vaze bilo koji zakonji ako je svakog isto. Moze i serijatski.

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   nemaš problem ako si glup

  • padre says:

   Možda bi ti po šeriatskom zakonu odsekli jezik za tvoje komentare, kao i svakom drugom, koji to radi!

  • Sale says:

   Zorane,serijatski zakoni su gori od nacistickih zakona...i po tebi bi i nacizam bio dobar....bah!

 2. samostalan says:

  Podrzavali ste muslimane na tudju stetu, a sad je djavo dosao po svoje. Ta kretenska zemlja i ne treba da postoji.

 3. Vesko says:

  Liberalno-retardirane nacije ce sasvim opravdano nestati! Zasto je to sokantno? Meni nije, nacija koja je retardirana sasvim pravedno je zbrisana u ovom svijetu gdje svako ratuje protiv svakog do istrebljenja, ali to umotava u uspavanke za neprijatelje kako bi ih lakse savladali.

 4. da da says:

  koga uopšte briga za švedsku.

  • Velika Metla says:

   Valan baš! Neka sami rešavaju njihove multi-kulti gluposti!

   • Gojko says:

    Isto je bilo i Srbiju Tito dovodio Albance iz Albanije,davao im Srpske kuce i zemlju,da bi nak na kraju kada su postali dvotrecinska vecina uzeli Kosovo i Metohiju.Srpski politicari nisu smeli da se suprotstave Srbomrzitelju Brozu,jer su znali da ce izgubiti fotelje i udoban zivot koje su im bile najvaznije.Muslimanima je njihov zivot i islamski zakoni najvazniji,U Svedskoj nemoraju da rade 90%zivi od socijalne pomoci i decijeg dodatka.

    • Velika Metla says:

     Gojko,tako je i nikako drugačije! Najgora moguća kombinacija politike i čoveka je kada Srbinu dadneš vlast! Od vlasti se Srbin neće odreći,makar i upokojene roditelje morao dati za opstanak na vlasti! Komunjare su uništile srbsko dostojanstvo! Broz je kao pas s masnom ponjavom obrisao patos s Krcunom,Rankovićem,i svakim Srbinom koji mu se ulizivao zarad vlasti! Nikakvu pouku ova stoka današnja nije izvukla iz toga šta biva s čovekom kada se stavi neprijatelju na raspolaganje,a protiv svojeg naroda,kao što su ova dvojica koje sam spomenuo! A današnji izopačeni "srbi" još i drže spomenik onom krvoloku Brozu! I mmrtav im se smeje u lice!

     • samostalan says:

      Srbadija ide u Kucu cveca kao na veliki provod.

 5. Pera says:

  A sta da kazemo o nezadovoljenim svedjankama koje organizuju udruzenja sa muslimanima da bi malo osetile seks, jer sa svojim impotmentnim uskima to odavno ne dozivljavaju ! A kad budu napumpane, muslije im nece dati da abortiraju i eto mnosto tamnoputih sa plavim okicama !

 6. petrovgrad says:

  Ja im ne mogu pomoći, a i da mogu neću.

 7. vanja says:

  To nije nas problem. Neka sami vade kestenje iz vatre.

 8. Sale says:

  Ne samo Svedska,nego cijeloj Zapadnoj Evropi preti islamizacija....a bogami i u Srbiji i na Balkanu....Samo nastavite da spavate,ko oni u Zapadnoj Evropi...

 9. Knez Višeslav says:

  Neka ih vrate u kameno doba, zaslužili su pogotovo Belgija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *