СВЕТ КЛИЗИ У ПАКАО! Америка објавила циљеве на територији Русије!

SVET KLIZI U PAKAO! Amerika objavila ciljeve na teritoriji Rusije!

2 juna 2024

Mete udara ukrajinskih oružanih snaga američkim oružjem duboko u Rusiji su vojne lokacije, vatreni položaji i logističke baze, rekao je koordinator za strateške komunikacije Bele kuće Džon Kirbi, prenose svetski mediji.

„Oni (Ukrajina – prim. aut.) su zatražili ograničenu dozvolu da koriste oružje koje je isporučilo SAD protiv neposredne pretnje preko granice. Govorimo o vojnim lokacijama, vatrenim položajima, logističkim bazama“, rekao je on u intervjuu za ABC Njuz.Ranije je predstavnik Stejt departmenta SAD rekao za RIA Novosti da je američki predsednik Džo Bajden dozvolio Ukrajini da koristi američko oružje za protivbaterijsku borbu protiv ciljeva na ruskoj teritoriji koji prete oblasti Harkova, ali je ostavio na snazi zabranu upotrebe ATACMS-a, operativno-taktičke rakete i drugih vatrenih oružja velikog dometa.

Podsećamo, ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da predstavnici zemalja NATO-a treba da budu svesni „čime se igraju” kada govore o planovima da se Kijevu dozvoli da udari „legitimne ciljeve” duboko u ruskoj teritoriji raketnim sistemima.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. Brane says:

    Amerika daje ciljeve i ovi ludaci pucaju. A rusi čekaju da ovi to urade. Ccccc

  2. Protokoli hrvackih ludaka says:

    Nikakva, baš nikakva šteta za ovakav svet da se uništi, žao mi je pojedinih životinjskih vrsta.

  3. Miki says:

    Ameri markirali ciljeve, još samo da obave satelitsko navođenje projektula i pritisnu taster, naravno sa teritorije Ukrajine, koja se brani.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *