СВЕТ НА НОГАМА! Руски авион ракетама погодио амерички дрон, СИТУАЦИЈА ИЗМИЧЕ KОНТРОЛИ!

SVET NA NOGAMA! Ruski avion raketama pogodio američki dron, SITUACIJA IZMIČE KONTROLI!

25 jula 2023

Ruski borbeni avion proleteo je nekoliko metara pored američkog drona iznad Sirije i ispalio rakete na njega, saopštile su danas američke vlasti.

Dodaje se da je letelica pogođena i oštećena.Incident se dogodio 23. jula. Američki zvaničnici smatraju da taj incident, koji se dogodio u nedelju, predstavlja značajnu eskalaciju u odnosu na niz susreta američkih i ruskih aviona iznad Sirije prethodnih nedelja, prenosi AP.

Zamenik šefa Ruskog centra za pomirenje sukobljenih strana u Siriji Oleg Gurinov izjavio je ranije da su američki dronovi MQ-9, koji pripadaju koaliciji predvođenom SAD, prišli „opasno blizu“ ruskim avionima u Siriji.

– Posebno nas brine to što umalo nije došlo do sudara u vazduhu između MQ-9 i ruskih aviona u blizini Al-Baba – rekao je Gurinov, preneo je TASS.

KOMENTARI6 komentara

 1. Pingback: SVET NA NOGAMA! Ruski avion raketama pogodio američki dron, SITUACIJA IZMIČE KONTROLI! – Sedma Sila

 2. padre says:

  Kao što kod jednog sličnog "incidenta", koji je "digao na noge" ceo zapad, reće Putin, to nije ništa i da smo uništili, ništa ne bi uradili!

 3. padre says:

  Da dodam, i Turci su jednom srušili Rusima avion, i Iran je zarobio Amerima brod, pa ništa! A to zapadno "dizanje na noge" je samo fiskultura senilnih fosila!

  • Filip says:

   Senilni fosili su navikli da im uspevaju blefovi. Međutim to više ne prolazi. Moraće da se dokazuju ukoliko imaju petlju, živce i realnu predstavu o potezima koje vuku.

 4. Beli Orao says:

  Tako to treba pokažite im zube pa nek se misle Ameri!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *