СВЕТ ПОЧИЊЕ ДА ДРХТИ – Путин и Медведев: „Нема повратка, прешли сте све линије“

SVET POČINJE DA DRHTI – Putin i Medvedev: „Nema povratka, prešli ste sve linije“

23 septembra 2022

Zapadni establišment i uopšte svi građani NATO zemalja moraju da shvate da je Rusija izabrala svoj put, rekao je Medvedev.

Bivši ruski predsednik Dmitrij Medvedev izjavio je u četvrtak da bi svako oružje u arsenalu Moskve, uključujući strateško nuklearno oružje, moglo da se koristi za odbranu teritorija koje su povezane sa Rusijom od Ukrajine.Medvedev, koji je i zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije, rekao je da će se referendumi koje planiraju ruske separatističke vlasti na velikim delovima ukrajinske teritorije održati i da „nema povratka“.

Putin je naveo da su zapadne zemlje „prešle svaku liniju“ i pokušale da „ucene“ Rusiju nuklearnim oružjem.

„Donbas i druge teritorije nakon referenduma i pridruživanja Rusiji biće značajno ojačane oružanim snagama Ruske Federacije, ne samo mogućnosti mobilizacije, već i bilo koje rusko oružje, uključujući strateško nuklearno oružje, može da se koristi za njihovu zaštitu“, rekao je Medvedev. „Rusiju ne treba plašiti pričama da će NATO napasti Krim, hipersonično oružje može mnogo brže da stigne do ciljeva u Evropi i SAD“, napisao je on.

„Različiti penzionisani idioti sa generalskim epoletama ne treba da nas plaše pričama o da će NATO napasti Krim. Hiperzvuk garantovano može mnogo brže da stigne do ciljeva u Evropi i Sjedinjenim Državama“, napisao je Medvedev.

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti RF je dodao da „zapadni establišment, generalno, svi građani zemalja NATO-a treba da shvate da je Rusija sama izabrala svoj put“.

„Nema povratka“, zaključio je on.

(b92)

KOMENTARI7 komentara

 1. Petrovgrad says:

  Ukrajina je poslednja odbrana EU. Kada Rusi srvanjaju vojsku Ukrajine, nema šta da ih čeka do Brisela. Biće čisto kao na dlanu. Jesam Rusofil, to je moje privatno gledanje. Zapad je preopao skoz na skroz. Njegov sunovrat je počeo 80-ti, droga, sodoma i gomora, LGB, NVO, dekadencija društvenih i porodičnih vrednosti. Katolička i protestanke crkve doživele sunovrat. Veliki priliv i priraštaj stanovništa islamske vere u odnosu na Hrišćanske, i td.. Nema zapadu pomoći, jedan udarac i gotovisu. Sva ta uredjenost, tehniča. organizacija bez ljudskog potencijala badava.

 2. Independent says:

  Tacno. Rusija je izabrala svoj put.Put jedne izolovane zemlja sa siromasnim stanovnicima koji nemaju bas nista a uvek imaju sansu da besplatno zimuju u Sibiru decenijama ako kazu da im se nesto u rusiji ne dopada. Staljinizam se vratio u rusiju gulazi ce raditi i biti puni rusa. Rusiju su ponovo preuzeli monstrumi u svoje ruke.Da li ce se Bog smilovati na ruse i pozvati putina i medvedova na mali razgovor kod sebe?

  • Istina says:

   Na kakvim si ti drogama da mi je znati?

 3. persida says:

  A taj bog se zove Bajden, al si ljukav.

 4. Rista Bre says:

  Al ste izreklamirali na Medvedeva...Medvedev ima neku podsekretarsku plemenitu dužnost, nešto malo višlje od portira i to samo zato što bijo dobar zamenik kao precednik ali malo i zasro i ni jedan Rus više nikad neće glasati za Medvedeva. Jednog momenta, Ruski narod je javno tražio da ga Putin uhapsi i strelja. Putin je brzo reagovao, smenio ga sa mesta premijera i dao mu neke stolice sa kožnim prevlakama u nekoj kancelariji da bude sekretar. Ima votku besplatno, ali od kada se napio u Briselu i padao pod stolice, zabranjeno mu da pije 48 sati pre javnog nastupa a onda brice idu i šišaju ga, brijaju i glačaju da ne izgelda kao alkos. Politički sekretar, ko za vreme Tita, ali bez ikakvih mogućnosti odlučivanja. Tako ga drže pod kontrolom. Navaljnog u zatvoru, Medvedeva u podsekretarskom pritvoru. Pa tako do kraja vremena. Njegove "zasluge" i poslušnost Putin ceni i dao mu da mrcvari medije kao neki zvaničnik. A on nema pristup ničemu, ama baš ničemu. Jedino što ima je "bivši" i aj da ga ne brukamo. Kozaci još uvek čuvaju Pusike i piču ih skorbači kad god zauste nešto da kažu. Ali nije Medvedev Pusi i zato ga ne bičuju.

  • Suzuki Vitara says:

   Lapni opet golemog, da nam opet budes veseo, kao Severina, kad lapne Srpskog stojka.

 5. persida says:

  Da li iko zna da li je ziv Misustin i zasto se ne pojavljuje???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *