СВЕТСКА ЗДРАВСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЈА признала оно чега се ЦЕО СВЕТ ПЛАШИ

SVETSKA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA priznala ono čega se CEO SVET PLAŠI

8 jula 2020

SZO priznala je da se pojavljuju dokazi o prenosu Kovida-19 putem vazduha, pošto je 239 međunarodnih naučnika ukazalo na takvu mogućnost.

„Priznajemo da se pojavljuju dokazi na tom polju. Mogućnost prenosa virusa vazduhom na javnim mestima, naročito u posebnim uslovima, ako su krcata, ne može se isključiti. Ali, moraju da se prikupe dokazi i da se interpretiraju“, rekla je Benedeta Alegranzi, predstavnica SZO na brifingu u Ženevi.

Na stotine naučnika tvrde da postoje dokazi da male čestice novog korona virusa u vazduhu mogu da zaraze ljude i pozivaju Svetsku zdravstvenu organizaciju da revidira preporuke.

Stav SZO dosad je bio da se virus prenosi kapljičnim putem.

„Razgovaramo o mogućnosti prenošenja putem vazduha i aerosolnom prenošenju kao jednoj od načina prenosa Kovida 19“, rekla je Marija van Kerkove, zvaničnica SZO, prenosi Rojters.

Ona je preporučila provetravanje zatvorenih prostora i održavanje fizičke distace, a ako to nije moguće, nošenje maske.

KOMENTARI6 komentara

 1. persida says:

  Zabraniti vazduh, uhapsiti, staviti u izolaciju, sto bi rekao Vucko Alah.

 2. Dezurni krivci says:

  Ja rekoh priznali ko ih sve finansira od svetskih mocnika i to da su isti krivi za nastanak ovog virusa. Gde im je bio mozak, da krivicu za Kovid svale na ni krivog niti duznog Slepog misa? Mogli su da nadju bolji izgovor, ovako 🤣🤣🤣🤣

 3. Archelay says:

  Da.De jure je priznzla a defakto-nije.A mene cudi kako to ako oko trista naucnika utvrdili cinjenicu da oni budu kompetentni za validitet?Vidi se da je to drustvo oligarha koji kontrolisu dogadzaje u svetu i tako poentiraju u pogledu svojih pozicija kako bi se njihovo konto vise udebljalo.

 4. test01 says:

  Lazi, da se virus prenosi vazduhom do sada bi citava planeta bila zarazena (nekoliko puta). Napravili su virus u laboratoriji i inficirali narod na nekoliko mesta na planeti i cak ni virusi nisu potpuno isti. Ali njihova propaganda i socijalni eksperimenti nad narodom su jos gori a i ono sto planiraju da urade posle toga.

 5. Zoran says:

  Vazduhom se šire otrovi u sva tri agregatna stanja kao i elektromagnetna zračenja. Od šivog sveta jedini stvarni neprijatelji su paraziti.

 6. Danilo says:

  Sad je dockan. Ostadoše bez para.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *