СВЕТСКИ МЕДИЈИ ЋУТЕ – ПРИПРЕМЕ ЗА РАТ УВЕЛИКО ТРАЈУ: Ратни бродови Русије и НАТО размештају се у Медитерану

SVETSKI MEDIJI ĆUTE – PRIPREME ZA RAT UVELIKO TRAJU: Ratni brodovi Rusije i NATO razmeštaju se u Mediteranu

22 marta 2018

Svi izveštaji ukazuju da se u Mediteranu razmeštaju ratni brodovi NATO i Rusije.

Situacija postaje sve kritičnija obzirom da je Vašington najavio udare po Damasku.

Moskva je uzvratila upozorenjem da ukoliko američke rakete počnu da padaju po Damsku ruska vojska će bombardovati ciljeve iz kojih NATO napada Siriju.

Sve liči na neizbežni rat a prava je enigma sa čim to NATO može da napadne rusku vojsku a da ne dobije uzvratni odgovor.

Ruska komanda u Damasku je čak precizirala da će potopiti sve američke brodove sa kojih bude dolazio napad na rusku vojsku u Siriji.

Neki analitičari tvrde da je sve samo blef NATO jer Rusija ima moćno oružje sa kojim može da potopi kompletnu protivničku mornaricu za samo nekoliko minuta.

No ostaje nejasan utisak da li je Putinovo stravično upozorenje sa prikazivanjem novog oružja uopšte doprlo do američke komande.

U svakom slučaju ruska i američka vojska sa NATO su zauzeli ratne položaje i samo jedna iskra je dovoljna da zapali dobar deo zemljine kugle a šta će dalje biti ne sluti na dobro.

Webtribune.rs

KOMENTARI13 komentara

 1. Velika Metla says:

  Ako ne opljačkaju,zapadne genocidne hijene,prirodne resurse Rusije ima da dožive kolaps za manje od 5 godina! Zato su se zauzeli iz petnih žila da to makar pokušaju da urade! Ginuće latinosi,kroasani,poljaci,crnci i ostali bašibozuk i petstokupljavina belosvetska! Kao i uvek do sada!

  • Željko says:

   @ Velika Metla Nitko NORMALAN, tu ne ubrajam @ Trifun, ne žali rat jer što je rat dobro donio...

   • Velika Metla says:

    Željko,ko je taj "nitko"? "što je rat dobro donio"? To pitaj naciste sa zapada koji su imali toliko ratova,kao i šta su njima doneli ti ratovi! I pošto sam kažeš da niko normalan ne želi ratove,onda i sam vidiš da ceo zapad nije uopšte normalan! Pa samo naci-čemerika je imala preko 200 ratova! A kad se već praviš mutav pa pitaš šta je rat doneo,evo ti odgovora! Ratovima koji podrazumevaju i pljačkanja naravno,zapad je izgradio sve šta imaju! Oni bez ratova i pljačkanja ne mogu ni da funkcionišu,a ni da opstanu!

    • Željko says:

     @ Velika Metla OK, ima mnogo oko čega se mogu složiti sa vama, ali objasnite mi što npr. iz Srbije skoro svi idu raditi na Zapad? I što je broj Srba u Chicago,USA oko 400.000 u "trećem" najvećem "srpskom" gradu Beču živi oko 200.000 a u Moskvi samo 4.000! U "mrskoj" Njemačkoj oko 700.000 Srba!

     • Velika Metla says:

      Željko,prvo objasni kakve veze ima to gde ko ide raditi sa nacističkom,pljačkaškom,okupatorskom,kolonijalističkom spoljnom politikom zapada? Ti očigledno misliš da zapad prima radnike iz celog sveta,pa i sa Balkana zato što nas simpatišu,ili ne dao Gospod vole? Primaju iz jednog jedinog razloga,a to je što njihov narod neće da radi veliki broj poslova,od čišćenja pa do javnog prevoza i ugostiteljskih usluga! I na kraju,na isti način kako zapad ide i pljačka po svetu,gde god može,tako i radnici iz sveta idu na zapad da zarađuju,i da vrate makar deo onoga što je zapad opljačkao u njihovim državama!

     • goran says:

      Da je Srbija bombardovala Ameriku, budi siguran da bi Ameri bezali u druge zemlje u istom, ako ne i vecem broju.

      • Velika Metla says:

       Goran,ovakvi likovi mešaju babe i žabe! Našao se da pita što neko ide raditi negde??? Pa kakve to veze ima sa spoljašnom politikom neke države? Još nije odgovorio,izgleda da smišlja odgovor! Na konsultacijama je,hahahahahaha.........!

     • muad says:

      Pitanje ti je skroz besmisleno! Pročitaj šta si napisao i shvatićeš koliko je glupo!

 2. Trifun says:

  Zapadne genocidne hijene i njihovi vazali ce platiti zestoku cijenu za ono sto su uradili nama i drugima u zadnjih 25 godina! To je neminovno. Nema nazad.

   • goran says:

    Trifun bi bio bolji od Sojgua.

 3. goksi says:

  Razvali zapadnu bagru, Putine! Vrati im za 1999. i teror i genocid koji su učinili nad srpskim narodom !!!

 4. goran says:

  Jedva cekam da pocne, na kom kanalu ce biti prenos.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *