СВЕТСКИ МЕДИЈИ, где сте били кад су убијали српску децу, кад су развлачили тело Гадафија, кад су разапињали православце у Сирији…?

SVETSKI MEDIJI, gde ste bili kad su ubijali srpsku decu, kad su razvlačili telo Gadafija, kad su razapinjali pravoslavce u Siriji…?

15 novembra 2015

candles 435Strašna je bol majke koja gaji svoje dete ceo život i onda doživi da neki bolesni fanatik isto to čedo žrtvuje zarad svojih bolesnih shvatanja!

Znate li kako je bilo majkama koje su izgubile svoju decu na Košarama, ja sam imao priliku da upoznam jednu. Znate li kako je bilo deci koja izgubiše svoje roditelje koji su branili svoje svetinje, svoje kulturne spomenike, svoje kuće!

Gde ste gospodo svetski mediji kad su ginula naša deca na Kosmetu, gde ste kad su se vadili organi živim ljudima bez anestezija, najsurovije i najbrutalnije? Gde ste bili svetski mediji kad su na Ibru ubili one sirote dečake, da li srpska krv ima manju cenu? Gde ste bili kad su nam rušili oltare i palili manastire, koji predstavljaju najveće kulturno dobro u svetu, ako ni zbog čega drugog zašto niko nije poštovao njihove godine? Gde ste svetski mediji kad su Nato teroristi bacali osiromašeni uranijum na našu zemlju, pa smo prvi po smrtnosti od bolesti zvane karcinom? Gde ste svetski mediji u Siriji, tamo gde pravoslavne vernike razapinju na Krst i ubijaju na najužasnije načine?

Žalosno je reći, ali to je istina, hranili ste Islamske teroriste, a sada su vam došli ispred kuće i to je samo početak zla. Još gore je to što će stradati potpuno nevine žrtve kao što je bio slučaj u Parizu, ali zamislite situaciju gde se u Siriji ovo dešava apsolutno svaki dan!

Zašto svetski mediji o tome ne pričaju više nego sve to guraju pod tepih i stvaraju lažnu sliku o Asadu koji daje sve od sebe da zaustavi ovu krvavu bajku! Gde ste bili kad su razvalčili mrtvo telo Gadafija? E, sad vam Libija dolazi u vaše domove, večan spomen sirotim ljudima koji su poginuli ne samo u Francuskoj, nego i u Siriji, Egiptu i svim ostalim mestima gde vi donosite demokratiju!

(Izvor: Kosmopol / Nikola Stanoev – Ujak Džo)

KOMENTARI17 komentara

 1. Radomir says:

  Sjajno napisano jos samo ti Svetski i Evropski mocnici kada bi procitali i shvatili znacenje ovoga texta promenilo bi Svet,Ali avaj,nebrigaju oni za istinom,zato im Gospod Bog sad daje zasluzenu platu,ovo im je samo akontacija plata tek sledi.

 2. miroslav says:

  Oland objavio rat.Kome? Sve je vec poruseno.

 3. ljubisav says:

  Djavo uvek dodje po svoje,nazalost sve ce da im se vrati sto su cinili po svetu!

 4. rade Bukara says:

  zao mije ljudikoji su nevini stradali i osudjujem svako nasilnicko ponasanje ali gospodo iz francuske koji vodite zemlju niste li vasom politikom doprineli da vam se desavaju ove tragedijesetite se kosova gde je vas doktor bez granica ucestvovao u vadjenu organa zajedno sa siptarskim teroristima nevinih srpski zrtava.

 5. Djuric Milos Trstenik says:

  Ni oni nisu zalili nas a predsednik je kurtoazno izrazio saucesce sto je sasvim dovoljno od nas.Koliko su oni zalili nas toliko cemo i mi njih

 6. Apis says:

  NIJE MI ZAO FRANCUZA! LAZU I OVI STO KAZU DA IM JE ZAO. BAGRA BEZ PONOSA I CASTI NE ZALI NIKO NIKOGA. ODVRATNO MI JE STO LJUDI TOLIKO LAZU. JA SAM SE OBRADOVAO KADA SU GORELE KULE U NJUJORKU. NISAM TADA ZNAO DA SU SVE ISCENIRALI ZLOCINACKI MOZGOVI SAD. S OBZIROM DA PISAJU U ISTU TIKVU VEROVATNO JE I OVA PARISKA DRAMA REZIRANA U ISTOJ KUHINJI DA SE OPRAVDAJU SLEDEĆI POTEZI. NE VERUJEM RAZBOJNICIMA NI RECI. A NE BI ZALIO DA GORI CEO PARIZ, BERLIN, LONDON, VASINGTON I DA NEKO PODAVI SVE CRVENKAPICE U VATIKANU. ONI SU MOJU DRZAVU RAZBILI, NAROD GURNULI U BESKRAJNO KRVOPROLIĆE. ONI SU MOJEM NARODU VADILI ORGANE, RUSILI, PALILI I ISMEJAVALI SVETINJE. ONI I DALJE RADE NA SISTEMATSKOM UNISTENJU MOGA NARODA A I MNOGIH DRUGIH. I NEKA IH ARAPI SPALE JA IH NE ZALIM.

 7. Ant says:

  Cestitam na clanku koji ispada iz main stream-a. Mogu nastaviti beskrajno. Vojnici koji su sa Igmana dalekometnom artiljerijom gadjali srpske bolnice u Blazuju i Palama su na rukavu nosili francusku zastavu. U Blazuju, juzna periferija Sarajeva su ubijali ranjenike i nisu dozvoljavali da auta sa ranjenicima pridju bolnici. Pale su neselektivno tukli 2-3 sedmice, bolnicu su skoro ostavili bez krova, civile, skolu. Treba li reci da su bili na istoj strani sa dzihadistima? I sad ih trebamo zaliti?

 8. Pingback: SVETSKI MEDIJI, gde ste bili kad su ubijali srpsku decu, kad su razvlačili telo Gadafija, kad su razapinjali pravoslavce u Siriji…? - ASinfo Portal

 9. s@ša says:

  Jel ima tekst da je preveden na engleski bilo bi lijepo kad bi ovo mogli dijeliti !

 10. KOSTA says:

  Svetski mediji ćute o stravičnom zločinu koji je otkriven u gradu Krasnoarmejsk, u oblasti Donjecka. Naime, još ranije je prijavljen nestanak 400 žena u ovom gradu, a one su bile uzrasta od 18 do 25 godina. Sada je pronađena masovna grobnica sa 286 tela nestalih devojaka, a za veliki broj njih se još uvek ne zna ništa. Krasnoarmejsk je mesto u kojem je delovao ukrajinski bataljon „Dnjepr-1″, a 14. oktobra ove godine devojke su nestale bez traga. Pronađeno je 286 leševa ovih devojaka, a svakoj je pucano u potiljak, stršna brutalnost ovog neljudskog zločina. Zapadni mediji ne pišu o ovom stravičnom zločinu. Dok je Pariz, u kojem se takođe desio stravičan zločin, glavna vest svih svetskih medija, zločini u Donjecku ili čak u Siriji ne dobijaju toliku pažnju. Ne vodi ovakav način indoktrinacije zapadnih medija ničemu, zapravo, po meni vodi strašnim posledicama mir i stabilnost planete zemlje. Nadam se da grešim, ali ... Saučešće svim porodicama koji su izgubili svoje najmilije u terorizmu, ma gde se on desio Parizu - Donjecku ili bilo gde na planeti.

 11. Dusan says:

  bolje da je objavio rat tom njegovom novom svetskom poretku.

 12. prerovac says:

  pariz i francuska su samo pre nekoliko dana slavili / sprdali se sa nesrećom koja je zadesila Ruski avion i Rusiju.Ne opravdavam delo terorista i fanatika - ali na svim nivoima,pojedinačnim,partijskim,verskim i DRŽAVNIM.Država francuska je sejala - došlo je vreme žetve.Ograđujem se od knjige utisaka,stajanja pred spomenicima i zastavama francuske,posete ambasadama.

 13. ARTILJERAC says:

  Kda su ubij-ani srpski policajci,vojnici i srbi i albanci koji nisu želeli u teror-iste onda su te ubi-ce bili borci za slobodu a sada kada takvi teror-isti ub-ijaju francuze onda su tero-risti. Dvoličnost i licemerje trule evrope nema granica. Sada se francuzi pozivaju na srpsko francusko prijateljstvo a zašto se nisu pozivali na to kada su nas bombardovali i bili na strani šipteror-ista??????? Srbi su zaboravili za 16 godina i sada zato što tako kaže dramoser idu i pale sveće ispred francuske ambasade. Zašto niste zapalili sveće za ub-ijenu Milicu i još mnogo srpske dece stradale od ter-orista i natoteror-ista ? Srbi sve više postaju dvolični kao i nacevropa. Srbijo stidi se zaboravila si svoje žrtve a oplakuješ tuđe. Uspeo je zapad kod nekih srba da ih ubedei da treba više žaliti tuđe žrtve a svoje zaboraviti. SRBIJO BUDI SE

 14. ARTILJERAC says:

  Pročitati ovaj link , prvenstveno namenjen onim Srbima koji su zaboravili kako su nas ubijali. http://facebookreporter.org/2015/01/09/%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%BD-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%9B-%D0%B7%D0%B0%D1%88%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D1%83-%D0%B4%D0%B0-%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BC-%D1%84%D1%80%D0%B0/ Ne žalim francuze i ostale natoterroriste , žalim malu Milicu i ostale SRPSKE ŽRTVE .

 15. marinko says:

  a počelo je i ovde sa brisanjem komentara, jak ste mi vi portal, kao borba za neku pravdu i istinu....... jadnici

 16. teletabis says:

  Čemu čuđenje. Pa mediji ili ti novinari su saučesnici u svim ovim zločinima. Oni prave izbor koja je žrtva velika koja mala. Male žrtve su svi arapi, srbi, rusi, indusi, kinezi, ... i ostali narodi. Na planeti su samo važne žrtve amerikanaca, francuza, engleza i nemaca. Tako to funkcioniše sa novinarima, deo nedužne ljudske stradalničke krvi je na njihovoj savesti (ako je imaju).

 17. Miraš says:

  @Artiljerac Teletabis i ostali. Vraćajte se kući! Pogledajte tekst RUSIJA NEĆE NAORUŽAVATI VOJSKU SRBIJE od 15.11.2015. ovde na Intermagazinu (ukucajte ovaj naziv i kliknite u traži). Skoro sama spašavam Srbiju, gde ste?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *