СВЕТСКИ МЕДИЈИ ОВО ЗАТАШКАВАЈУ: Индија тужила Била Гејтса јер вакцинама убија људе!

SVETSKI MEDIJI OVO ZATAŠKAVAJU: Indija tužila Bila Gejtsa jer vakcinama ubija ljude!

20 februara 2016

Indija ne želi šda ćuti, ali zato celi svet i dalje prećutkuje Indiju!

Dok se korupcija i prevare unutar industrije vakcina otkrivaju gotovo svakodnevno masovni mediji sveta uglavnom ignorišu takve priče, ponajviše zbog toga jer su plaćeni da ćute i ćutanjem podupiru masovno vakcinisanje čovečanstva.

Međutim, izvan SAD­, izvan cenzure zapada, to veliko carstvo vakcina lagano se počinje raspadati. Zanimljivo je da ovu vest nećete lako pronaći nigde u zapadnim masovnim medijima iako nije reč o nekoj maloj stvari.

Naime, Indija je tužila Bila Gejtsa i njegovu „Bil&Melinda Gejts Fondaciju“, carstvo vakcina, zbog toga što vakcine koja ova fondacija masovno širi i testira po Indiji zapravo ubijaju ljude.

U Indiji je u toku proces protiv odgovornih za neetično i protivzakonito sprovođenje ispitivanja vakcina Gardasil i Cervariks na hiljadama devojčica u dobi od 9 do 15 godina. Neetična i protivzakonita ispitivanja na devojčicama finansirala je Fondacija Bil&Melinda Gejts.

Ispitivanja su sprovođena na devojčicama iz indijskih plemena; oko 16.000 njih je vakcinisano Gardasilom, a oko 14.000 devojčica je vakcinisano Cervarixom. Nakon mnogih smrtnih slučajeva i teških zdravstvenih posledica koje su usledile nakon vakcinisanja otkriveno je da većina devojčica i njihovih roditelja nije bila upoznata s informacijama u kakvom ispitivanju učestvuju.
 

Saglasnost za vakcinisanje su umesto roditelja najčešće davali nadzornici hostela u kojima su boravile devojčice iz indijskih plemena dok su bile na školovanju. Istražitelji su takođe otkrili kako od 9.543 obrazaca saglasnosti roditelja, 1.948 saglasnosti u potpisu sadrži samo otisak prsta, a 2.763 obrasca potpis nadzornika hostela.

Podaci otkrivaju kako su u velikom broju roditelji vakcinisanih devojčica bili nepismeni i nisu znali da pišu, čak ni na lokalnim jezicima svojih plemena. Bil Gejts je to dobro iskoristio, a sada se zbog toga nalazi pred Vrhovnim sudom Indije.

Izgleda da to nikome nije važno, kao što nije važno da se istim vakcinma vakciniše celi svet. Koliko je mrtvih? Koliko je mrtve dece? Nije bitno dok god čitav svet ćuti i na samu činjenicu da Bil Gejts ništa ne skriva. On je priznao da vakcine služe za usmrćivanje stanovništva, piše kopp.online.

“Bil Gejts protiv dečje paralize”, “Bil Gejts daje deset milijardi dolara za vakcine”, “Vakcine i za siromašne” – samo su neki od naslova ispod kojih se “kriju” tekstovi o velikom “filantropu” Bilu Gejtsu, osnivaču “microsofta” i, po “Forbesu”, drugom najbogatijem čoveku planete (s 56 milijardi dolara imovine).

Zaista zanimljiv čovek, i zaista zanimljivi natpisi iako je upravo taj čovek javno priznao da će vakcinama vršiti depopulaciju (lepa reč za ubijanje ljudi), a što možete pogledati na video snimku na kraju teksta!

„Današnji svet ima 6,8 milijardi stanovnika. Tendencija je ka 9 milijardi. Ako budemo dobro radili na novim vakcinama, uslugama u reproduktivnoj medicini i zdravstvenoj brizi, možda bismo mogli da smanjimo taj broj za 15 posto” rekao je Gejts i nikome ništa.

Bil Gejts jedan je od onih ljudi koji javno priznaju svoj đavolji plan istrebljenja čovečanstva i to tehnikama i vakcinama koje sam finansira! Masovni mediji umesto da javnosti prezentuju zastrašujuću istinu, oni Bila Gejtsa slave i časte kao “spasitelja”, a što je samo dokaz da su mediji zapleteni u igru obmane celokupne javnosti. Indija eto ne želi ćutati, ali zato celi svet i dalje prećutkuje istinu o Indiji!

(Novi svetski poredak / priredio Intermagazin)

KOMENTARI6 komentara

 1. Pavle says:

  Bili Gejts je prvo ubio svog prijatelja i ucitelja kako bi preuzeo patente i docepao se gomile para na PC racunarima jos pre 30 godina i tada ga CIA stavlja pod svoje okrilje .... dalje sve znate !

  • samostalan says:

   Stoka nevidjena.

 2. UROS says:

  RASA TUDEJ – Vesti online -S R B I J A – ANTI -NATO- PROTEST U BEOGRADU – VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=LRiaXe2yCTE

 3. say no nwo!!!!! says:

  Pavle hoces reci da su ga ucenili dokazima i mora da radi za ilumimate i jezuite, "crnog papu"? To mi izgleda tako stvarno....Neke tako mogu uceniti jer znaju recimo za "tajne" skrivenr racune pa do ucesca u ratu ili cak moguce iz tog primera ubistva....

 4. zaliv says:

  Bil Gejts je kako potvrdjuju neke informacije umesan i u Korona virus, naime prosle godine je u SAD bila odrzana vojna vezba pod imenom "Korona" u koju je upleten i Bil Gejts a to je bila hemijska vezba...

 5. penzioner says:

  Navedene dve vakcine kao sporednu posledicu imaju sterilitet kod žena (ovim vakcinama se ne vakcinišu muškarci), ako se daju devojčicama i ženama mlađim od 30 godina i upravo u tome je tajna depopulacije sveta. Navodno sprečavaju rak grlića maternice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *