СВЕТСКИ МЕДИЈИ ПРЕДВИЂАЈУ, А ПИШЕ И У БИБЛИЈИ: Русија ће ускоро ући у рат са…

SVETSKI MEDIJI PREDVIĐAJU, A PIŠE I U BIBLIJI: Rusija će uskoro ući u rat sa…

10 septembra 2017

Rusija je spremna da počne rat sa Izraelom kako bi vratili Golansku visoravan u ime sirijskog predsednika Bašara al Asada.

Od 1967. godine, kada je Izrael okupirao Golansku visoravan, Sirija je izrazila svoju odlučnost da je vrati, a sada ima punu podršku ruskih vlasti, piše awdnews.

Kako navodi Vikipedija, međunarodno priznata kao sirijska teritorija, Golanska visoravan je okupirana i u posedu Izraela od 1967. godine. Međutim, međunarodna zajednica obacuje izraelsko zauzimanje teritorije i smatra je suverenom sirijskom teritorijom.

Dakle, pravno gledano, Golanska visoravan još uvek pripada Siriji.

Ali po biblijskim zapisima ona pripada Izraelu.

Biće borbe oko nje, ali ovaj put će Rusija biti uključena i zapisi iz Svetog pisma će biti ispunjeni.

Ali, tu je sada novi obrt u situaciji, pronašli su velika nalazišta nafte na Golanskoj visoravni i ova zemlja je sada postala veoma vredna i Sirija će je želeti nazad.

Sirijska vlada je izgubila mnogo teritorije od terorista i pobunjenika al ih sada sa saveznicima vraća. Rusija je legalno uz pristanak sirijskog parlamenta ušla u rat da povrati ovu zemlju.

Sirija je prilično uništena i biće potrebno mnogo novca za obnovu zemlje, a velika nalazišta nafte u Golanskoj visoravni vrede milijarde dolara i mogu biti od velike pomoći. Sirija će to definitivno želeti nazad jer je legalno, po međunarodnoj zajednici, ionako njihovo.

Problem je, Izrael neće odustati od Golanske visoravni.

Nakon što Rusija i kompanije očiste ISIS iz Sirije, sve što Asad treba da uradi je da kaže: “Kad smo kod toga, hajde da povratimo i Golansku visoravan.“

Iran, Hezbolah, Sudan, Libija, Turska i ostali bi samo uskakali da pomognu da se Izrael istera iz Golanske visoravni.

A međunarodna zajednica koja kaže da ona pripada Siriji, mora podržati Siriju u ovome.

To ne izgleda dobro po Izrael.

Ipak, Sveto pismo će biti ispunjeno i biće onako kao što je Gospod rekao da će biti.

U spisima starog zaveta, Golanska visoravan je bila poznata kao Bašan.

Sada, za vas koji čitate ovo, a niste upoznati sa Svetim pismom, postoji proročanstvo u Jezekilj poglavljima 38 i 39 koji nam govore o toj predstojećoj bici u Golanskoj visoravni.

Webtribune.rs

KOMENTARI21 komentara

 1. goran says:

  Sta je babi milo, to joj se i snilo.

  • Sinait says:

   Svi mediji sveta, jedan po jedan, postaju mainstreem. Bez obzira što ih osnivaju rodoljubi, borci za istinu, nepotkupljivi... Ljubav za istinom potraje neko vreme, a onda dodju "nove" snage... To primetite po tome što odjednom "vatreni rodoljubi" brišu vaše komentare ako ste dirnuli u "zabranjene" istine, iskritikovali usa, nemce ili vakcinaciju.Mediji su glavne trupe za pobedu satanskog novog svetskog poretka.Rade najstariji zanat, ali bez crvenih fenjer.

 2. triglav says:

  na žalost biblija je samo plagiat falsifikata iz 16. veka

 3. Pero Joksimovic says:

  "Ali po biblijskim zapisima ona pripada Izraelu. Biće borbe oko nje, ali ovaj put će Rusija biti uključena i zapisi iz Svetog pisma će biti ispunjeni". Đavo da me nosi ako razumem šta znače ove dve rečenice u odnosu na ostatk gonjeg teksta.

 4. Kosovac says:

  Izgleda da Sirija neće priznati Realnost Golanske visoravni.

 5. Banebanane says:

  Meni ovo liči na jedno od mnogih izmišljenih biblijskih proročanstava.

  • Slavica says:

   i meni lici na jevrejsku podvalu, lazu, muljaju, varaju, ubijaju, da nece i Iran po bibliji.

 6. M says:

  Pa mogli ste onda i citirati Ezekiela-38 i 39,a ne da mi sada to trazimo po Bibliji,a vecini se to vidim neda(kao ni meni)jer tko zna sto ste vi to apostrofirali,tj.ja ne vjerujem puno u vasu informaciju,da ne kazem nesto drugo.

  • TEOLOG says:

   Esencijalni citati iz Jezekilja 38 I 39 poglavlja https://wwwyu.com/biblija/26jzk038.htm “Sine čovečji, okreni lice svoje prema Gogu u zemlji Magogu, knezu i glavi, i prorokuj na nj; Ovako veli Gospod: i tada će ti doći u srce stvari, i smišljaćeš zle misli. I reći ćeš: Idem na zemlju gde su sela, i udariću na mirni narod koji živi bez straha, koji svi žive u mestima bez zidova i nemaju ni prevornica ni vrata. I doći ćeš iz svog mesta, sa severnog kraja, ti i mnogi narodi s tobom, svi jašući na konjima, mnoštvo veliko i vojska velika. I sudiću mu pomorom i krvlju; i pustiću na nj i na čete njegove i na mnoge narode, koji budu s njim, silan dažd, kamenje od grada, oganj i sumpor. I pustiću slavu svoju među narode, i svi će narodi videti sud moj koji ću učiniti i moju ruku koju ću dignuti na njih. I poznaće dom Izrailjev da sam ja Gospod Bog njihov, od onog dana i posle. I narodi će poznati da se za svoje bezakonje zarobi dom Izrailjev, što meni zgrešiše, te sakrih lice svoje od njih, i dadoh ih u ruke neprijateljima njihovim, i svi padoše od mača. I poznaće da sam ja Gospod Bog njihov kad odvedavši ih u ropstvo među narode opet ih saberem u zemlju njihovu ne ostavivši ih nijednoga onde. I neću više kriti lice svoje od njih kad izlijem Duh svoj na dom Izrailjev, govori Gospod Gospod.” - Kada se ovo sve zbude i završi, zavladaće mir, i niko neće želeti da ratuje i da otima, niti Izrael niti oni koji su po veri Avramovoj. I oni su takođe izabrani Božiji, koji poverovaše u ime i delo Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista.

 7. TEOLOG says:

  oK, ja sam pročitao i rastumačio, dekodirao što bi rekli. Radi se o pobedi nijedne ovozemaljske vojske već Bog govori da je on taj koji će tu pobidi sve junake i zemaljske careve. Pominje se Gog i Magog, odnosno Armagedon. Ništa neće pripasti Izraelu, ali biće velika borba bez pobednika na zemlji. Izrael je gubitnik sve dok ne prihvati poslanika Božijeg u imenu Isusa Hrista, i blago onima koji su ga prihvatili, jer nastupa novo carstvo i postaje nebesko, i biće na zemlji kao i na nebu što je. Upravo ovo govori Biblija. Do sada se sve ispunilo, tvrdim svojim životom.

 8. goran says:

  Isus nije pisao Novi zavet, vec hohstapleri u ljudskom obliku kako bi od tog "otkrovernja" profitirali. Stepen zatupljenosti religijom je srazmeran srpskom nerazumevanju onoga sto se desava u svetu.

  • RADOST JE NEBESKA says:

   U svetu se dešava ono što je zapisano u Bibliji. Srbi nisu zatupljeni religijom već tradicijom. Isus je ispunio zakon i proroke Starog Zaveta, a Novi Zavet ili Savez u krvi i telu Gosoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista zapisali su mnogi očevici, zato i postoje svedočanstva čak četiri evanđelista, pa ti čitaj druže.

 9. Hrvomor says:

  PA TUMAČENJE TIH POGLAVLJA SU RAZLIČITA; NEKI TUMAČE DA JE GOG I MAGOG RUSIJA I DA NEĆE MOĆI DA UZME GOLAN JER ĆE NEKI AFRIČKI SAVEZNICI IZRAELA DA SE UKLJUČE U RAT. TO TAKO NEKI TUMAČE. MENI JE NEMOGUĆE DA RUSIJA NE BUDE MOGLA SA SVOJIM SAVEZNICIMA DA UZME GOLAN, ALI ETO, "TEOLOZI" KOJI TUMAČE REKOŠE I OVU VARIJANTU. SAMO JE PITANJE JESU LI POGODILI VREMENSKO RAZDOBLJE. POSTAVLJA SE I PITANJE KAKAV TO BOG RATUJE PROTIV RUSIJE??? JEL TO NEKI RATNI BOG IZRAELA KAKO BILIGNO TVRDI? LIČNO MISLIM DA RUSIJU GOLAN NE ZANIMA NITI ĆE DA POMAŽE SIRIJI OKO TOGA,ZAŠTO BI??? TAKO DA JE SVE TO NEBULOZA.

  • Miraš says:

   Ovo pišu svetski mediji, a ko kontroliše većinu svetskih medija? U govoru "O demokratiji i slobodnim medijima" iz 1940 A. Hitler opisao je kako to funkcioniše i ko kreira stavove ljudi. Jeste da je od Hitlera, ali taj govor je interesantan. https://www.youtube.com/watch?v=KqX-Hx1mD-Y........ Po čemu su svetski mediji veoma stručni na temu o Gogu i Magogu. Zašto pominju tu temu, da li zbog traženja Goga ili što žele još više rata? I bez ove teme imaju svetski mediji već puno naslova "Svetski rat samo što nije počeo", itd. Izgleda da nisu postigli dovoljno pa im treba i tema o Gogu i Magogu da bi našu svest oblikovalu što više samo u tom pravcu. Dakle, hteli bi tako da oblikuju našu svest. Da li naša kolektivna svest može da kreira buduće dogadjaje? Nešto kao kakve su ti misli takav ti je život, ali na globalnom planu..... Zatim kome treba da svet bude uznemiren, uplašen, frustiran zbog mogućnosti nastanka velikog globalnog sukoba. Kome treba takva vrsta energije? .... Živimo mi smireno i što više u skladu sa prirodom. Imam samo nešto malo cveća na terasi, ali zato moja komšinica ima veću terasu sa prelepim cvećem. Ne poznajem tu ženu, ali ona mi se već predstavila kao kreativno, korisno i najverovatnije dobro ljudsko biće. Evo idem malo da uživam u pogledu na njenu terasu. Posle toga ću sa zadovoljstvom da uradim nešto korisno za mene i moju porodicu.

   • Kosovac says:

    @ Miraš, ….. Ovo zadnje ti je odlično, tuđa lepša terasa ne izaziva kod tebe ljubomoru niti želju da je otmeš. Pogled na terasu ti je dozvoljen, i ti uživaš u pogledu….. Pokazao si nam kakav si čovek, ali nadam se da si svestan da postoji i druga vrsta ljudi, koji će pokušati i da preotmu tu terasu za sebe, sa opravdanjem da bi im uživanje bilo kompletno. Opravdanje pred Bogom i ljudima bi našli u Darvinovoj teoriji opstanka i tvrdili bi da je to ljudski, a da ste ti i takvi neobrazovani i zaostali. I da vama zaista nije mesto u Evropskoj Uniji.

  • RADOST JE NEBESKA says:

   Tumačenja ne mogu biti različita jer Biblija tumači samu sebe, u njoj su stihovi referentni od početka do kraja. Postoje samo različita shvatanja od onih koji nisu upućeni jer i ne čitaju ovu istinitu knjigu, koja je pismo od Oca našeg nebeskog i ne zove se zalud Sveto Pismo. Ne boj se ti za Ruse, niti za bilo koga drugoga, jer će svako od nas dobiti po delima svojim.

 10. Vojna i ojdeSve says:

  Pravoslavlje se samo unishtava iznutra. Sve klevetnike i lazhove i shta ne.... Samo od sebe ugasiche se....

 11. M says:

  Biblija nikako ne može biti falsifikat iz 16st.!Jer,nađeni su puno stariji zapisi koji odgovaraju Bivlijskima,Starozavjetni u Kumranu itd.,a neki Novozavjetni u Nag Hamadi itd.!

  • Zaliv says:

   Rusija ce uci u rat sa drugom drzavom samo ako bude napadnuta, a moguce je da ce delimicno pomagati neke drzave poput recimo Sirije ali nece biti zvanicno u ratu sa drugom drzavom. Slusajte sta Putin kaze, dok je on na vlasti to nije moguce.... Rusija ce pre uci u rat zbog Belorusije ili Ukrajine nego zbog Sirije.... Ovo su ciste gluposti

  • Mate says:

   Bibliju pisao vatikan i njegovi falcifikatori, zajedno sa talmudistima i rimskim carevima, i vi to uzimate kao relevntno?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *