СВЕТСКИ МЕДИЈИ ПРЕДВИЂАЈУ, А ПИШЕ И У БИБЛИЈИ: Русија ће ускоро ући у рат са…

СВЕТСКИ МЕДИЈИ ПРЕДВИЂАЈУ, А ПИШЕ И У БИБЛИЈИ: Русија ће ускоро ући у рат са…

10 септембра 2017

Русија је спремна да почне рат са Израелом како би вратили Голанску висораван у име сиријског председника Башара ал Асада.

Од 1967. године, када је Израел окупирао Голанску висораван, Сирија је изразила своју одлучност да је врати, а сада има пуну подршку руских власти, пише аwднеwс.

Како наводи Википедија, међународно призната као сиријска територија, Голанска висораван је окупирана и у поседу Израела од 1967. године. Међутим, међународна заједница обацује израелско заузимање територије и сматра је сувереном сиријском територијом.

Дакле, правно гледано, Голанска висораван још увек припада Сирији.

Али по библијским записима она припада Израелу.

Биће борбе око ње, али овај пут ће Русија бити укључена и записи из Светог писма ће бити испуњени.

Али, ту је сада нови обрт у ситуацији, пронашли су велика налазишта нафте на Голанској висоравни и ова земља је сада постала веома вредна и Сирија ће је желети назад.

Сиријска влада је изгубила много територије од терориста и побуњеника ал их сада са савезницима враћа. Русија је легално уз пристанак сиријског парламента ушла у рат да поврати ову земљу.

Сирија је прилично уништена и биће потребно много новца за обнову земље, а велика налазишта нафте у Голанској висоравни вреде милијарде долара и могу бити од велике помоћи. Сирија ће то дефинитивно желети назад јер је легално, по међународној заједници, ионако њихово.

Проблем је, Израел неће одустати од Голанске висоравни.

Након што Русија и компаније очисте ИСИС из Сирије, све што Асад треба да уради је да каже: “Кад смо код тога, хајде да повратимо и Голанску висораван.“

Иран, Хезболах, Судан, Либија, Турска и остали би само ускакали да помогну да се Израел истера из Голанске висоравни.

А међународна заједница која каже да она припада Сирији, мора подржати Сирију у овоме.

То не изгледа добро по Израел.

Ипак, Свето писмо ће бити испуњено и биће онако као што је Господ рекао да ће бити.

У списима старог завета, Голанска висораван је била позната као Башан.

Сада, за вас који читате ово, а нисте упознати са Светим писмом, постоји пророчанство у Језекиљ поглављима 38 и 39 који нам говоре о тој предстојећој бици у Голанској висоравни.

Wебтрибуне.рс

KOMENTARI21 коментара

 1. goran says:

  Sta je babi milo, to joj se i snilo.

  • Sinait says:

   Svi mediji sveta, jedan po jedan, postaju mainstreem. Bez obzira što ih osnivaju rodoljubi, borci za istinu, nepotkupljivi... Ljubav za istinom potraje neko vreme, a onda dodju "nove" snage... To primetite po tome što odjednom "vatreni rodoljubi" brišu vaše komentare ako ste dirnuli u "zabranjene" istine, iskritikovali usa, nemce ili vakcinaciju.Mediji su glavne trupe za pobedu satanskog novog svetskog poretka.Rade najstariji zanat, ali bez crvenih fenjer.

 2. triglav says:

  na žalost biblija je samo plagiat falsifikata iz 16. veka

 3. Pero Joksimovic says:

  "Али по библијским записима она припада Израелу. Биће борбе око ње, али овај пут ће Русија бити укључена и записи из Светог писма ће бити испуњени". Ђаво да ме носи ако разумем шта значе ове две реченице у односу на остатк гоњег текста.

 4. Kosovac says:

  Изгледа да Сирија неће признати Реалност Голанске висоравни.

 5. Banebanane says:

  Meni ovo liči na jedno od mnogih izmišljenih biblijskih proročanstava.

  • Slavica says:

   i meni lici na jevrejsku podvalu, lazu, muljaju, varaju, ubijaju, da nece i Iran po bibliji.

 6. M says:

  Pa mogli ste onda i citirati Ezekiela-38 i 39,a ne da mi sada to trazimo po Bibliji,a vecini se to vidim neda(kao ni meni)jer tko zna sto ste vi to apostrofirali,tj.ja ne vjerujem puno u vasu informaciju,da ne kazem nesto drugo.

  • TEOLOG says:

   Esencijalni citati iz Jezekilja 38 I 39 poglavlja https://wwwyu.com/biblija/26jzk038.htm “Sine čovečji, okreni lice svoje prema Gogu u zemlji Magogu, knezu i glavi, i prorokuj na nj; Ovako veli Gospod: i tada će ti doći u srce stvari, i smišljaćeš zle misli. I reći ćeš: Idem na zemlju gde su sela, i udariću na mirni narod koji živi bez straha, koji svi žive u mestima bez zidova i nemaju ni prevornica ni vrata. I doći ćeš iz svog mesta, sa severnog kraja, ti i mnogi narodi s tobom, svi jašući na konjima, mnoštvo veliko i vojska velika. I sudiću mu pomorom i krvlju; i pustiću na nj i na čete njegove i na mnoge narode, koji budu s njim, silan dažd, kamenje od grada, oganj i sumpor. I pustiću slavu svoju među narode, i svi će narodi videti sud moj koji ću učiniti i moju ruku koju ću dignuti na njih. I poznaće dom Izrailjev da sam ja Gospod Bog njihov, od onog dana i posle. I narodi će poznati da se za svoje bezakonje zarobi dom Izrailjev, što meni zgrešiše, te sakrih lice svoje od njih, i dadoh ih u ruke neprijateljima njihovim, i svi padoše od mača. I poznaće da sam ja Gospod Bog njihov kad odvedavši ih u ropstvo među narode opet ih saberem u zemlju njihovu ne ostavivši ih nijednoga onde. I neću više kriti lice svoje od njih kad izlijem Duh svoj na dom Izrailjev, govori Gospod Gospod.” - Kada se ovo sve zbude i završi, zavladaće mir, i niko neće želeti da ratuje i da otima, niti Izrael niti oni koji su po veri Avramovoj. I oni su takođe izabrani Božiji, koji poverovaše u ime i delo Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista.

 7. TEOLOG says:

  oK, ja sam pročitao i rastumačio, dekodirao što bi rekli. Radi se o pobedi nijedne ovozemaljske vojske već Bog govori da je on taj koji će tu pobidi sve junake i zemaljske careve. Pominje se Gog i Magog, odnosno Armagedon. Ništa neće pripasti Izraelu, ali biće velika borba bez pobednika na zemlji. Izrael je gubitnik sve dok ne prihvati poslanika Božijeg u imenu Isusa Hrista, i blago onima koji su ga prihvatili, jer nastupa novo carstvo i postaje nebesko, i biće na zemlji kao i na nebu što je. Upravo ovo govori Biblija. Do sada se sve ispunilo, tvrdim svojim životom.

 8. goran says:

  Isus nije pisao Novi zavet, vec hohstapleri u ljudskom obliku kako bi od tog "otkrovernja" profitirali. Stepen zatupljenosti religijom je srazmeran srpskom nerazumevanju onoga sto se desava u svetu.

  • RADOST JE NEBESKA says:

   U svetu se dešava ono što je zapisano u Bibliji. Srbi nisu zatupljeni religijom već tradicijom. Isus je ispunio zakon i proroke Starog Zaveta, a Novi Zavet ili Savez u krvi i telu Gosoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista zapisali su mnogi očevici, zato i postoje svedočanstva čak četiri evanđelista, pa ti čitaj druže.

 9. Hrvomor says:

  PA TUMAČENJE TIH POGLAVLJA SU RAZLIČITA; NEKI TUMAČE DA JE GOG I MAGOG RUSIJA I DA NEĆE MOĆI DA UZME GOLAN JER ĆE NEKI AFRIČKI SAVEZNICI IZRAELA DA SE UKLJUČE U RAT. TO TAKO NEKI TUMAČE. MENI JE NEMOGUĆE DA RUSIJA NE BUDE MOGLA SA SVOJIM SAVEZNICIMA DA UZME GOLAN, ALI ETO, "TEOLOZI" KOJI TUMAČE REKOŠE I OVU VARIJANTU. SAMO JE PITANJE JESU LI POGODILI VREMENSKO RAZDOBLJE. POSTAVLJA SE I PITANJE KAKAV TO BOG RATUJE PROTIV RUSIJE??? JEL TO NEKI RATNI BOG IZRAELA KAKO BILIGNO TVRDI? LIČNO MISLIM DA RUSIJU GOLAN NE ZANIMA NITI ĆE DA POMAŽE SIRIJI OKO TOGA,ZAŠTO BI??? TAKO DA JE SVE TO NEBULOZA.

  • Miraš says:

   Ovo pišu svetski mediji, a ko kontroliše većinu svetskih medija? U govoru "O demokratiji i slobodnim medijima" iz 1940 A. Hitler opisao je kako to funkcioniše i ko kreira stavove ljudi. Jeste da je od Hitlera, ali taj govor je interesantan. https://www.youtube.com/watch?v=KqX-Hx1mD-Y........ Po čemu su svetski mediji veoma stručni na temu o Gogu i Magogu. Zašto pominju tu temu, da li zbog traženja Goga ili što žele još više rata? I bez ove teme imaju svetski mediji već puno naslova "Svetski rat samo što nije počeo", itd. Izgleda da nisu postigli dovoljno pa im treba i tema o Gogu i Magogu da bi našu svest oblikovalu što više samo u tom pravcu. Dakle, hteli bi tako da oblikuju našu svest. Da li naša kolektivna svest može da kreira buduće dogadjaje? Nešto kao kakve su ti misli takav ti je život, ali na globalnom planu..... Zatim kome treba da svet bude uznemiren, uplašen, frustiran zbog mogućnosti nastanka velikog globalnog sukoba. Kome treba takva vrsta energije? .... Živimo mi smireno i što više u skladu sa prirodom. Imam samo nešto malo cveća na terasi, ali zato moja komšinica ima veću terasu sa prelepim cvećem. Ne poznajem tu ženu, ali ona mi se već predstavila kao kreativno, korisno i najverovatnije dobro ljudsko biće. Evo idem malo da uživam u pogledu na njenu terasu. Posle toga ću sa zadovoljstvom da uradim nešto korisno za mene i moju porodicu.

   • Kosovac says:

    @ Miraš, ….. Ово задње ти је одлично, туђа лепша тераса не изазива код тебе љубомору нити жељу да је отмеш. Поглед на терасу ти је дозвољен, и ти уживаш у погледу….. Показао си нам какав си човек, али надам се да си свестан да постоји и друга врста људи, који ће покушати и да преотму ту терасу за себе, са оправдањем да би им уживање било комплетно. Оправдање пред Богом и људима би нашли у Дарвиновој теорији опстанка и тврдили би да је то људски, а да сте ти и такви необразовани и заостали. И да вама заиста није место у Европској Унији.

  • RADOST JE NEBESKA says:

   Tumačenja ne mogu biti različita jer Biblija tumači samu sebe, u njoj su stihovi referentni od početka do kraja. Postoje samo različita shvatanja od onih koji nisu upućeni jer i ne čitaju ovu istinitu knjigu, koja je pismo od Oca našeg nebeskog i ne zove se zalud Sveto Pismo. Ne boj se ti za Ruse, niti za bilo koga drugoga, jer će svako od nas dobiti po delima svojim.

 10. Vojna i ojdeSve says:

  Pravoslavlje se samo unishtava iznutra. Sve klevetnike i lazhove i shta ne.... Samo od sebe ugasiche se....

 11. M says:

  Biblija nikako ne može biti falsifikat iz 16st.!Jer,nađeni su puno stariji zapisi koji odgovaraju Bivlijskima,Starozavjetni u Kumranu itd.,a neki Novozavjetni u Nag Hamadi itd.!

  • Zaliv says:

   Rusija ce uci u rat sa drugom drzavom samo ako bude napadnuta, a moguce je da ce delimicno pomagati neke drzave poput recimo Sirije ali nece biti zvanicno u ratu sa drugom drzavom. Slusajte sta Putin kaze, dok je on na vlasti to nije moguce.... Rusija ce pre uci u rat zbog Belorusije ili Ukrajine nego zbog Sirije.... Ovo su ciste gluposti

  • Mate says:

   Bibliju pisao vatikan i njegovi falcifikatori, zajedno sa talmudistima i rimskim carevima, i vi to uzimate kao relevntno?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u