СВЕТСКИ ПОЗНАТА ПЕВАЧИЦА ШОКИРАЛА СВЕТ: Људско месо је најбоље!

СВЕТСКИ ПОЗНАТА ПЕВАЧИЦА ШОКИРАЛА СВЕТ: Људско месо је најбоље!

9 новембра 2017

Људско месо је најбоља храна на свијету, према Кати Пери, која је разоткрила табу „финог укуса” меса као природног производа и чињеницу да су „забрањена задовољства увијек најукуснија”.

Она је отишла толико далеко да је тврдила да је канибализам „више популаран него што мислите”. Кати Пери је такође тврдила да ће вам „много људи у Холлywооду рећи да је људско месо најбоље, апсолутно најбоље месо на свијету.”

Говорећи на француском радију, пјевачица спота “Бон Аппетит” је такођер тврдила да је канибализам „на лошем гласу” због „гадљивих кршћана и њихових лицемерних врлина и морала”, али конзумирање меса људи је заправо „супер здраво и добро за све нас.”

„Постоје витамини који побољшавају живот и минерали у људском тијелу који се не могу добити из животињског меса” – тврди Пери.

На питање који су то витамини и минерали доступни у људском месу, али нису у животињском месо, пјевачица је оклијевала, и потом је казала: „Кажем вам, ти људи живе дуже од просјека, а њихово здравље је боље, вјерујте ми„ рекла је Катy Пери.

„Кажем вам зато што мислим да би ипак цијените добру храну, најбољу храну. То је у вашој култури. Мислим да ћете ме разумијети. Јести људско месо није тако страшно када на минуту ставите на страну глупи буржоазијски морални код.”

Пјевачица је такођер описала своје прво искуство са канибализмом у Холлywооду:

„Постоји група старих холивудских дечки који имају годишњу вечеру гдје је главно јело човјек. Свакоме госту је допуштено донијети још једног. Прије неколико година, када сам била “нова у граду”, добила сам позив од доброг пријатеља, чије име не би требала сада рећи”, рекла је Перрy, који је такођер објаснио да је „сваке године нови домаћин изабран за сљедећу годину и то кроз извлачење сламки, знате? Одговорност новог домаћина је да омогући главно јело, и то мора бити човјек. Ако он не може наћи прикладну особу која ће послужити као оброк … Домаћин ће бити умјесто тога поједен! Наравно, то је шала, мислим да је то шала, да домаћин буде поједен!„

„Била сам мало гадљива о идеји одласка на ову вечеру, али кад сам чула тко долази, одмах сам била спремна доћи. Мислила сам у себи… „Људи умиру цијело вријеме, и њихова тијела одлазе у отпад. Ако можемо искористити њихове органе за медицинске сврхе, зашто не бисмо јели њихово месо?”

На питање што се догађало на вечери, Пери је објаснила: „Била је то велика, раскошна гозба. О мој Боже. Истакнуто јело је било оно што се назива Фоие Хумаине. Ви дечки би требали цијенити то што сте Французи. То је досјетка на фоие грас, схваћате ли? Но, умјесто шопања гуске, и затим једење њезине јетре која изгледа добро, јетра овог човјека је била шопана јунк фоод-ом„.

„Масна јетра за краљеве Холивуда.”

Описујући саму себе као „не тако великом љубитељицом органа у јелима” Пери је пропустила јело са јетром, али је уживала у људском месу тијеком вишеструког благовања баканалијама.

„Има окус свињетине” пјевачица је описала окус људског меса. „Но, мало је горче, јаче по окусу.”

Канибалистичка исповијед Кати Пери је само посљедња у дугом низу јавних исповиједи о тамним странама ове пјевачице.

Након покретања своје каријере као кршћанска цоунтрy пјевачица она је израсла у несташну поп звијезда, рекламирајући сотонистичке гесте и промичући симболику Илумината док се пењала по глазбеним поп љествицама.

Откада се етаблирала у глобалној свијести као забављач који штује врага, Катy Перрy је покушавала уљепшати своју слику, но забрињавајући разговор који је одржан на француском радију сугерира да је далеко од промјене својег дегутантног карактера, док она отворено штује најмрачније силе у нашем друштву. (Баxтер Димитрy,YНW)

И како би рекла Кати у својем споту …. Добар тек!

(http://www.novi-svjetski-poredak.com)

KOMENTARI6 коментара

 1. spira says:

  за овакве особе је најболји продук дванаестопалачног црева

 2. Ivan Grozni says:

  I sad mi tribe da verujemo sve sta ova bolesna pevacica isprica. Ili ona daje objasnjenje gde nestaje toliki broj dece u Americi. Fuj.

 3. mali says:

  Proizvod visoke Americke demokratije

 4. tigar says:

  Samo Rusija može da odbrani Civilizaciju,pogledaj te ove bolesnike!

 5. goran says:

  Sve sto prica je istina, ali to vazi za one bogate, oni rade sta hoce. To su te zapadne vrednosti.

 6. Novo doba says:

  Otac i majka ove Keti su vrli hrišćani i imaju crkvu. Ne verujem da je bilo šta za savet Keti tražila ili njih pitala. Kod nje vlada nedostatak inteligencije, mudrosti itd. ali zato vlada pomodarstvo i ludilo ovog sveta. Ta mala zaista ništa nije naučila od svojih roditelja od kojih se i otrgla. Svejedno, Bog će svakom od nas dati po delima našim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u