СВЕТСКИ ПОЗНАТИ ДОКТОР ТВРДИ: „У Београду на ВМА смо направили 4 Садама Хусеина!“

SVETSKI POZNATI DOKTOR TVRDI: „U Beogradu na VMA smo napravili 4 Sadama Huseina!“

1 novembra 2016

sadam-husein-naslovna-620x330

Uvećavanje glutealnog dela – zadnjice, počelo je u Beogradu i Sarajevu. Takođe, sa naših prostora, iz Srbije i BiH, krenulo je i pravljenje struka i vađenje zadnja dva rebra. Radi se o 11. i 12. rebru i pravljenju uskog korseta, sa čime su prvi počeli Srbi, a o čemu može da svedoči umetnica Jelena Karleuša – priča za „Alo!” doktor Borko Đorđević, najslavniji hirurg sa Beverli Hilsa.

Ovaj lekar srpskog porekla izgradio je svetsku karijeru ulepšavajući najveće svetske zvezde, glumice i zabavljačice, poput Zaz i Eve Gabor, žene Frenka Sinatre, Elton Džona, a u poslednjih godinu dana doktorove pacijentkinje bile su i mlade zvezde, poput Britni Spirs, koja je radila abdominoplastiku posle poslednjeg porođaja, i Lejdi Gage, koja je letos u Igalu radila liposukciju za potrebe promovisanja svog novog albuma.

Prema njegovim rečima, estetskoj hirurgiji nije strano pravljenje dvojnika, što se radilo i na VMA.

„Na VMA su napravljena četiri dvojnika Sadama Huseina. To je rađeno u vreme profesora Brane Pantelića i Miće Đuričića. Ja sam napravio tri ljudske kopije Elvisa Prislija u Americi“, tvrdi on.

Kako kaže doktor, operacijama se više podvrgavaju naše dame nego muškarci. Naime, žene su te koje više menjaju izgled, i to u odnosu tri prema jedan.

„Muškarci se najčešće podvrgavaju neinvazivnim metodama. Naime, gospoda uglavnom koriste botoks i hemijski piling, dok su najčešći zahvati koje žene u Srbiji rade punjenje usta i uvećanje dojki. U srpskoj tradiciji uvećanje dojki i usana je simbol plodnosti i uspeha. U poslednje vreme radi se i uvećanje glutealnog dela“, rekao je on.

Đorđević ističe da operacije kod plastičnog hirurga nisu samo estetskog karaktera, one su i deo vrlo važne psihološke terapije.

„Dame lošeg izgleda su nesrećne, a posle operacije su srećne. Plastični hirurg kakav sam ja ih leči od depresije i hroničnog nezadovoljstva sobom. Veliku ulogu u podmlađivanju organizma i tela ljudi danas imaju masne matične ćelije, koje služe za voluminozno lečenje i podešavanje. To je nova medicinska legitimna metoda, koja se sve češće primenjuje i kod nas. Ja pokušavam da je usavršim…“, kaže on.

Sužavanje vagine za 3.500 evra

Đorđević otkriva da je najnoviji trend sužavanje vagine:

„U profesionalnim klinikama i kod uglednih doktora kompletan mejkover košta od 30 do 50 hiljada evra. Kako vagina posle porođaja često biva povređena i deformisana, medicinski pristup omogućava intervenciju, njenu popravku i sužavanje. Uvećana vagina kvari odnose dame i njenog partnera, jer izaziva nezadovoljstvo. Stvara i psihološku bol. Sužavanje vagine je postalo česta operacija na našim prostorima, naročito kod mladih Albanki. Cena ove intervencije je od 3.500 do pet hiljada evra.“

(J. Mitrović / Alo)

KOMENTARI10 komentara

 1. micky says:

  Rece li dzibronja "umetnica" Jelena Karleusa... E sad mu veru'em.... Koja je ovo brljotina. Ne zvalavi "rebrati".

 2. Kosovac says:

  Ovaj lekar srpskog porekla Borko Đorđević sa Beverli hilsa je izgleda u pravu, evo samo pogledajte ovu fotogragiju Sadama Huseina, pogledajte je malo pažljivije, još malo se kocentrišite, pa ćete da utvrdite da je to pljunuti Gaša Knežević, zaslužni i slavni srpski ministar školstva, Dosmanlija od glave do pete………. Ovaj sadašnji pretendent na presto DSS Dragan Maršićanin bi verovatno ispao neki mešanac, zato neću da ga uvedem u diskusiju………. Takođe je izgleda postignut uspeh i u pravljenju Karleuše, genetika je doprinela da kreneš da jebeš Jelenu, a na kraju ispadneš jeban, a zašto, zato što se tamo u njenoj pički našao neki skriven kurac……….

  • kuka says:

   Pljunuti Gašo. Možda im je neki od one četvorice utekao sa VMA?

 3. 10 para says:

  "U srpskoj tradiciji uvećanje dojki i usana je simbol plodnosti..." Ma gde to nađe u Srbiji? Srbi, kao i svi narodi sveta, volu da vugle velike sise i to je univerzalno, ali nije nikakav simbol, osim seksualni. Ako nisu velike, neće ih niko ni vući, osim mene. Meni ne smeta, samo nek su tu da znam da nije Žika peder. I male sise narastu taman koliko treba ako žena doji. Velika usta kod žena izazivaju podsmeh, iako iza leđa. Ima žena i sa lepim, većim usnama, prirodnim, ali veštačke usne tipa Karleuše i, ne sećam se gde sam je video, jedne tv voditeljke su nešto najodvratnije što sam u životu video. Pa nismo mi muškarci blesavi, ali ima ih i takvih. Drugo, te veštačke sise nesmeš previše pritiskati, jer poplave ako imaju samo malo više stiropora, a uvek imaju. Šta još neću čitati? Njemu je krava najveći simbol plodnosti. Maher za uzimanje para i to mu se ne može osporiti ni zameriti. I svakako zna kako to da radi.

 4. 10 para says:

  Ovaj Kosovac načisto pobiserio zadnjih dana.

  • Kosovac says:

   10 para,….. Svaki kompliment je dobrodošao, a veliki kompliment se prima tako da se sagne glava………. Drago mi je da ima neko ko može tehničkim rečnikom, a ne rečnikom psovki (kao ja) da objasni pojave u životu.

 5. Apis says:

  Karleuša lepotica i pevačica? Uvek se zabezeknem kad to čujem. A mozda ja nemam sluha ni očiju iako imam prvu zdrastvenu. I taj dr. umetnik svetskog glasa iz Holivuda dosao u Bgd. Ne bi mu dozvolio ni moju kravu da istimari.

 6. Pitagora says:

  Zašto se trude da "prave" sadame? Idite u bilo koju ciganmalu u bilo kom gradu u Srbiji, npr u Nišu i naći ćete na desetine takvih.

 7. tinman19 says:

  Stvarno, Kosovac, vidiš i sam da je na ovom sajtu 90% polupismenih i nepismenih ljudi, nas vrhunski obrazovanih erudita poput tebe, mene i još nekolicine ima koliko i prstiju na jednoj ruci. Piši komentare koji će ovim luzerima biti barem koliko - toliko razumljivi, većina komentatora ne zna sastaviti tri rečenice u gramatički ispravan tekst, a kamoli da razumiju tvoje komentare. Pozdrav.

 8. Cupile says:

  Da, ovo je definitivno Gašo Knežević koji je za ovo uzeo milion evra i nestao iz javnosti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *