СВИ ЧЕКАЈУ РУСКИ ОДГОВОР НА ОВО: Британија протерује руске дипломате

SVI ČEKAJU RUSKI ODGOVOR NA OVO: Britanija proteruje ruske diplomate

14 marta 2018

„Britanija će proterati 23 ruskih diplomata nakon napada nervnim agensom na bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja“, najavila je danas britanska premijerka Tereza Mej.

Mej je rekla da ruske diplomate imaju nedelju dana da napuste Veliku Britaniju, preneo je AP, navodeći da je najveće proterivanje diplomata od perioda Hladnog rata.

Britanska premijerka smatra da je Rusija pokazala prezir prema britanskoj želji da objasni pokušaj ubistva bvšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja i njegove kćerke Julije.

Ona je rekla da delovanje Rusije „predstavlja nezakonito korišćenje sile“.

Mej je najavila više ekonomskih i diplomatskih mera, uključujući i otkazivanje bilateralnih kontakata na visokom nivou sa Rusijom i da će zatražiti od kraljevske porodice da ne prisustvuje svetskom fudbalskom kupu koji će biti održan u Rusiji.

KOMENTARI11 komentara

 1. Velika Metla says:

  Jeste li našli,ološi pirgava,hemijske i biološke otrove u Iraku i Libiji? Ili ih još tražite? Mislite da će vam scenarijo laži,sotonina paščadi,pomoći? Vi i usraše treba da nestanete sa ove planete,jer se vaš smrad oseća nadaleko! Zaudarate zlom!

 2. Miraš says:

  Pa još kad bi pripisali trovanja i Rusiji i to nekoliko dana pre izbora u Rusiji ... Britanska želja nije bila želja nego veoma neobičan zapravo ekstra ultimatum da Rusija objasni nešto što se desilo na teritoriji V.Britanije te zašto je bivši dvostruki agent Sergej Skripalj otrovan ruskim nervnim agensom. U isto vreme britanska policija nema dokaze da je Rusija u ovo umešana tj. nema ni jedno osumnjičeno lice i kaže da će ovakva istraga dugo trajati. S druge strane Rusija je negirala umešanost u pokušaj ubistva Skripalja i njegove ćerke i rekla je da neće odgovarati na ovakve zahteve dok ne dobije uzorke otrova i dok od strane V. Britanije ne usledi međunarodna procedura predvidjena za takve istrage. ...Puno priča u vezi sa upotrebom hemijskog oružja na Bliskom istoku nagledali smo se u Iraku i iako niko nikada nije dokazao da je Sadam Husein posedovao hemijsko oružje,a u kakvo stanje su doveli tu zemlju. Zatim već godinama i sada isceniranjem trovanja civila u Siriji pokušavaju da optuže legitimnu sirijsku vladu i da surovo kazne zvanični Damask i tu državu.

 3. marko says:

  rusi maknite ove kretene iz rusije sve su to igre protiv ruske drzave i naroda pred izbore povlace lazi kao uvek. treba odgovirit isto mmerom proterati sve britanske diplomate iz rusije a sto se tice gasa digrnuti cenu i sto je najvaznije necati ni jednoj komkpaniji iz britanije ni jednoj da dolazi urusiju na naftna polja ili gasna nek idu u ameriku uzima5ti tecni gas ako ga ima toliko s tom bandom treba ostro oko za oko

 4. Miraš says:

  Šteta je na njih trošiti reči i slova, a najbolje govori karikatura. https://colonelcassad.livejournal.com/4048677.html Krenula je furiozna dama u lov na ruskog Medu, a time i na Rusiju.

 5. Hruscov says:

  Alo ljudi, pa ne objavljuju se takva desavanja javno osim namestenih gluposti...pa mozda prodje. To je bila glupost za iniciranje Ruske optuzbe prema Ruskom spinunu u maloj britaniji.

 6. Zaharije qSerak says:

  Rusija stoji iza toga nema dileme.Sto pacijenti ne vide ovo i 16 zadnjih misterioznih nestanaka ljudi koji su se na bilo koji način zamjerili Putinu o tome se moze napisati studija.Ovo je za Rusiju gore nego sto žele da pokažu-kažu.Danas im je Amerika demonstrirala odlučnost na Antarktiku,pa vidjecemo koliko daleko će ovo ići.Naravno ja se kao i obično na Putinovu Rusiju ne bi kladio.Ponavljam na Putinovu.

  • Velika Metla says:

   Balijaneru,opet kevćeš smradino,a? Odakle mi sa 100% sigurnošću možemo znati da se to "trovanje" uopšte i desilo? Je li,kopilanu balijanerski,po tebi sve šta zapad kaže loše o ostatku sveta,pa i o Rusiji,je istina? Je li balijaneru,smrdljivi i lajavi,nađoše li ti gazde hemijske otrove u Iraku? Odgovori smrdljivko! Nađoše li biološke otrove kod Gadafija? Ja znam da ti moraš lajanjem i kevćanjem da opravdaš pasoš dobijen od "demokrata" naci-čemerike,ali toliko lajanja kad vidiš prefiks RUS i SRB te dovelo u situaciju da svima bazdiš na trulež,pa ti niko ne odgovora na komentarluke i lajanja,osim mene ponekada! Pitaj se kopilanu,zašto ostatak sveta,jug,sever,istok mrzi taj sotonistički zapad? Pitaj se smradino! Nije nijedna strana sveta otišla da pljačka zapad,nego upravo zapad ostale strane sveta! Ali uskoro vam se bliži kraj!

   • Zaharije qSerak says:

    Vidim ipak uredno pročitaš,a ne znaš razlog.Ja tvoj uredno pročitam da vidim koliko daleko su otišao u svojoj mržnji :”Balijaneru,smrdljivi,lajavi,kopirane,smradno ........To je otprilike tvoj fond rijeci.Od koga je dosta je

 7. marko says:

  smeca britanska p o starom receptu inkvizicija amerika i vatikan se sluze svacim nista novo cilj kad ne mozes vec unisiti ursku vojsku ekonomiju koja ima 900 miljardi zarade godisnje od prozivoda i energije onda misle da mogu putina pretovriti u hitlera ieto po0kazati svetu on je nervnim ortovom ubio britanskom spijuna tj rusa koj i je radi o za britaniju.nema od togan ista britanci kao nece na eu i ne dolazite sve durgo rudsi ce odgovort9i merom istom colj putinu namesiti kao i fudbalu u rusiji

  • Velika Metla says:

   Marko,zapadu je majka laž,a otac obmana! Oni su kopilad sotonina,a sotona je laž! Taj njihov gazda,sotona,nije se smeo pojaviti u svom pravom obliku pred Adamom i Evom,nego se koristio podvalom,s laži,i u zmiji se pojavio pred njima! A Bog se pojavio onakvim kakav jeste,i nije imao potrebu da se krije u zmiju,ili neko,ili u nešto drugo! Sotona je laž,a Bog Istina,pa zato i ova zapadnjačka paščad,kao njegova deca,se i služe golim lažima! Oni za nešto drugo,osim za laži,ne znaju!

  • Zaharije qSerak says:

   Sam si rekao istinu.Od prodaje prirodnih bogatstava ima 900milijardi i to “mrskih” Dolara!!!!!Prema 14 triliona tehnoloških para,a vjerovatno znaš da Amerika ima najveće /znaci i od Rusije/ rezerve nafte i plina koje ne troši.Ne možeš pričati o ekonomiji jedne Države koja bukvalno ne proizvodi peglu!!!!Tehnologija je malo komplikovana stvar,a Rusiji je uskraćen pristup istoj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *