СВИ НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ споразума са НАТО алијансом!

SVI NA PROTEST PROTIV sporazuma sa NATO alijansom!

19 februara 2016

srbija protest 345Predsednik Republike Srbije, Tomislav Nikolić, u strahu od velikog okupljanja naroda ispred Predsedništva, požurio je da se pridruži NATO vlastima i odlučio da dan pred održavanje protesta potpiše Zakon kojim Srbija postaje kolonija NATO pakta!

Srpski sabor Zavetnici najoštrije osuđuje odluku Tomislava Nikolića da potpiše Ukaz o proglašenju Zakona o saradnji sa NATO savezom u oblasti logističke podrške, smatrajući je za akt veleizdaje vitalnih državnih i nacionalnih interesa.

Poručujemo vladajućim strukturama koje su se oglušile o volju naroda i povredile Ustav Republike Srbije da ćemo se sutra okupiti u još većem broju!

Pozivamo sve građane Srbije na veliki protest protiv veleizdaje Vlade i Predsednika Republike, sutra u 13 časova na Andrićevom vencu, odakle ćemo krenuti u veliku anti-NATO šetnju! Ne pristajemo na okupaciju!

KOMENTARI9 komentara

 1. DVERI says:

  Šta je predsednik - DVERI - BOŠKO OBRADOVIĆ rekao danas o NATO-u, a PINK nije preneo - VIDEO - https://www.youtube.com/watch?v=Q9Mu35cJ7Qw#t=315

 2. OBRAZ says:

  Pokret Obraz poziva slobodoljubive Srbe i sve građane Srbije da dođu na protest protiv potpisivanja sporazuma o saradnji naše zemlje sa neprijateljskim NATO paktom! Ovaj narodni protest će se održati u subotu, 20. februara, u 13 časova, ispred Predsedništva Srbije. Sporni i sramni sporazum sa NATO paktom je mnogo gori i pogubniji od onog iz zloglasnog 1941, kada je Kraljevina Jugoslavija pristupila Trojnom paktu uz uslov da za sve vreme rata Nemačka i Italija ne traže prelaz svojih trupa preko naše zemlje. Ove, 2016. godine, Vlada i Skupština Srbije su, u naše ime i na našu sramotu, NATO paktu dali neuporedivo veća ovlašćenja nego što ih imaju naša vojska i policija. Nije više u pitanju „samo“ slobodan prolaz NATO trupa našim putevima, nego i njihov ulazak u ma koju državnu ili privatnu zgradu, kuću ili druge objekte „u kojima se radi“, kad god to zažele, a uz potpuno i načelno oslobađanje od odgovornosti za ma koji prekršaj ili krivično delo. Takva prava su u našoj istoriji imali samo Turci u godinama najcrnjeg ropstva (čim je Srbija, u vreme kneza Miloša, postala vazalna zemlja — turski vojnici više nisu ni približno imali takva prava). Ukoliko ovaj sporazum bude stupio na snagu, Srbija će „de fakto“ prestati da postoji kao samostalna država, a postati najobičnija NATO kolonija i deo ratne koalicije (sa Hrvatima, Šiptarima…) koja se uveliko sprema za napad na Rusiju! Zato ovo više nije samo političko, već i moralno i životno pitanje. Zbog toga na protest protiv sporazuma o saradnji sa NATO treba da dođe doslovno svaki građanin Srbije koji oseća potrebu za makar mrvicom slobode, bez obzira na svoju pripadnost. U subotu, 20. februara, u 13 časova, okupimo se u što većem broju ispred Predsedništva Srbije, i na miran i dostojanstven način pokažimo svoje neslaganje sa porobljavanjem naše zemlje i našeg naroda. Pokažimo da nismo bestidno ravnodušni, već da nam je zaista stalo do sopstvene sudbine i života budućih pokolenja. NATO JE UBICA NAŠE DECE! KAKO MOŽETE TO DA ZABORAVITE?!

 3. Paštrović says:

  OBRAZ... zaboravljeno im je sve i oprošteno. Treba li da sad palamudim o tome ko je sve od NATO lidera dolazio i nanovo gazio i ponizio Srbiju? No, pošto smo svi skupa mirne duše obavili i malu i veliku nuždu nad svima onima koji su završili kako su završili u I NDH, kako nam nikad jasno biti neće da ne zaslužujemo ničije poštovanje!? Ni ono najmizernije. Pa nije lično NATO pohapsio svu onu gomilu Srba, i sprovodio ih u Den Hag, nego su to sve odradila naša "braća Srbi i sestre Srbkinje". Dragi naš NATO, dobro mi došao u Srbiju. CG je ušla u NATO onog momenta i dana kad je Bil saksofonista bio u Budvi. Vele da se bio oteg'o red za celiv Bilovog "saksofona" sve do Skadra na Bojani.

 4. Lazanski says:

  Dobro je dok prolaze kroz Srbiju ali ako pokusaju ostati e onda oruzje u ruke pa ko za vrijeme Hitlera,Jednog po jednog dok ne odu svi..

 5. 123 says:

  Gadi mi se na NATO. Gadi mi se na svakog ko sa njim šuruje. A naročito mi se gade ova dva leša, parazita, štetočine na čelu Srbije.

 6. say no nwo!!!!! says:

  Stw im znaci "u kojima se radi"?????

 7. ANTI-NATO PROTEST says:

  DANAS VELIKI ANTI-NATO PROTEST: Srbija ustaje protiv sporazuma sa NATO alijansom,BEOGRAD – Danas ispred zgrade Predsedništva na Andrićevom vencu u Beogradu, u 13 časova, počeće veliki anti-NATO protest. - Na protest su pozvale gotovo sve opozicione snage PATRIOTSKOG BLOKA, a očekuje se prisustvo velikog broja ljudi. Podsećamo, Skupština Srbije je usvojila odluku o potpisivanju novog sporazuma sa NATO alijansom, a predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, potpisao je Zakon o potvrđivanju sporazuma između Srbije i NATO-a. Opozicija ovaj sporazum označava kao veleizdaju, Vučić i Nikolić tvrde da sporazum nikako ne narušava interese Srbije i vojnu neutralnost Srbije.

 8. deda mraz says:

  San usljive komunisticke gamadi se ostvario i konacno su dobili o cemu vec 70 godina sanjaju,samo su ovo morali na brzinu da urade jer ih je Putin zajebao i skinuo im maske kao i ovim nato ubicama pa vise ne mogu da izigravaju demokrate a nasi usljivi govnari i ostatci komunista ne mogu vise da izigravaju velike Srbe nego.Vojvoda Tomo vise nije vojvoda i samo im jos komadant Srpske garde Vuk Draskovic fali, znaci braco Srbi sljam komunisticki nam sve odredjuje i unistava nas jer ovi su samo Srbi po rodjenju a po ubedjenju su bezboznici i sljam.

 9. marko says:

  NAROD AKO IMA SNAGE TREABO BIH IZACI U NEDELJU U BROJKMA 200 000 ISPRED SKUPSTINE SRBIJE S CILJEM DA SE ZAUVEK ZBACE IZDAJINICI SRBA OD 1991 DO 2016 UNISTILI SU SVI TI IZDAJNICI SRBE SRBIJI TREBA NOVI VODA NOVI LJUDI U 100 000 KOJI AKO IH IMA NEK PREZUMU SRBIJU SNAGA ODLUCNOST HRABROST I ZNATI TKO I KAko VODITI EKONOMIJU SPASAVA SRBE U PROTIVNOM NITKO KRAJ NECE IZBECI I JOS GORI JAD I NEZAPPOSLENOST

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *