СВИ СЕ ПЛАШЕ ДИРЕКТНОГ СУКОБА СА РУСИЈОМ: Немачка амбасадорка забринута, срушила снове Украјинцима

SVI SE PLAŠE DIREKTNOG SUKOBA SA RUSIJOM: Nemačka ambasadorka zabrinuta, srušila snove Ukrajincima

28 juna 2021

AMBASADORKA Nemačke u Kijevu Anka Feldguzen izrazila je zabrinutost zbog potencijalnog oružanog sukoba sa Moskvom.

Nemački diplomata je primetila da se ulazak Ukrajine u NATO neće desiti u bliskoj budućnosti. Prema njenim rečima, alijansa je uvek imala problema sa zemljama gde je u toku rat.– Jer je jedna od prednosti NATO-a – peta tačka Vašingtonskog sporazuma. Svi se plaše da uđu u direktan sukob sa Rusijom – izjavila je Feldguzenova u intervjuu portalu „Ogledalo nedelje“.

Ona je nazvala spekulacijama razgovore o mogućem napadu Rusije na Ukrajinu, ako ne bude postojao tranzit gasa preko ukrajinske teritorije.

Ambasadorka je naglasila da o pretnji nacionalnoj be7zbednosti zbog Severnog toka 2 govori, ne samo Ukrajina, već i Poljska i baltičke države.

(Sputnjik)

KOMENTARI9 komentara

 1. M says:

  Ne plaše se svi direktnog sukoba ni s Rusijom,ni s Kinom,ni s obje zajedno,pače su spremni za taj rat i žele ga!A to je nadnacionalna elita koja planira preživjeti taj rat u svojim bunkerima razasutim po svijetu,a možda i dalje,i iz svega toga na kraju tih dana,izvući korist,Absolutno gospodstvo nad preostalim i očišćenim(depopularizirnim)svijetom!To što su glupi pa ne shvaćaju da će na kraju tih dana i oni doći na red,nije nama preostalima nikakva utjeha,nego pače razlog više za brigu,jer tko s budalama tikve sadi,taj se najede govana!

  • ostrogorski says:

   Zanimljiva varijanta poslovice u zaključku komentara. Još da to "pače" odraste.

   • Kosovac says:

    @ ostrogorski, …..Bez ljutnje, posle donošenja Srpskog zakona o rodno ravnopravnom jeziku, ismevati Hrvata zbog njegovog jezika je isto kao kada neko bez ruke ismeva drugog koji nema jedan prst.

 2. Si Ju Leter Aligeder says:

  Tim svojim pričama već su napravili stotinak varijanti za rat sa Rusijom, sada bi šteta bilo da ne isprobaju bar jednu. Ovo je za sada samo prohladni rat, ljudi kada ne znaju ništa dobro da urade oni ubijaju jedni druge od besa i primaju dobru platu za to da zadovolje igricu svojih nalogodavaca koji uživaju u takvoj igrici bez obzira na ishod, a mogu se čak otvoriti i ulozi za klađenje ko dobija-ko gubi i to zvanično preko bingo-online da i mi ostali naučimo da uživamo u ratovima.

 3. persida says:

  Dobro kazes.

 4. Milutin says:

  Dali je to Nemačka prestala da bude glupa time što više neće da dozvoli da je V. Britanija i USA guraju da nemačkim životima ostvaruju njihove ciljeve. Ako je tako, onda se i druge zemlje trebaju da se ugledaju na nju. Barem zemlje EU pošto je UK, a uskuro će to biti samo Engleska, istupila iz EU.

 5. Mate says:

  Bijela rasa će se međusobno uništiti, a Veliki Izrael i Treći Hram profitirati. Ostale rase će biti međusobno izmiješane, a kasnije transhumanizirane i posthumanizirane.

 6. M says:

  Koje istrebljenje bijelog čovjeka,koji Veliki Izrael,koji Treći Hram,koji transhumanizam?!?To se uklapa u Satanove planove ali ne u Božje!Božji Plan je naime spašeni,pročišćeni čovjek,Nadčovjek,Isusu Kristu nalik!A što Bog naumi,to i napravi,Njegova Volja je Vrhunska,On je početak i kraj!

 7. Rocky says:

  Dakle gospoja Feldguzen se boji da će biti nagužena od Ruja kao švabice 45-te.Konačno nešto pametno od tih švapskih zombija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *