СВИ СУКОБИ, РАТОВИ И ПРЕКРАЈАЊА ГРАНИЦА планирају се у ВАТИКАНУ!

SVI SUKOBI, RATOVI I PREKRAJANJA GRANICA planiraju se u VATIKANU!

24 januara 2016

Heiner Koch to be bishop of Dresden-Meissen DioceseOd podele hrišćanske crkve na Istočnu i Zapadnu 1054. godine pa do danas, postoji u politici Vatikana kontinuitet, u smislu nastojanja da pod svoju dominaciju stavi sve hrišćanske crkve; menjali su se samo oblici borbe, strategija i taktika.

Prvi svetski rat koji pokreće rimokatolička monarhija napadom na Kraljevinu Jugoslaviju, donosi strašne vojne i civilne žrtve. Tokom Prvog svetskog rata u Austro-­Ugarskoj je funkcionisalo 10 velikih koncentracionih logora, uz još 290 manjih, pratećih logora i zatvora.

Šta reći o Drugom svetskom ratu? Prema američkim izvorima preko 1400 katoličkih sveštenika u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini u toku Drugog svetskog rata lično je klalo, mučilo, silovalo, ubijalo na razne načine i nasilno prevodilo u katolicizam.

Vatikan je kriv i za raspad Jugoslavije. Sve je dogovoreno na sastanku pape Jovana Pavla II s nemačkim ministrom Genšerom.

Tog, 26. novembra 1991, državni sekretar Vatikana uputio je memorandum sa zahtevom za priznavanje Slovenije i Hrvatske kao nezavisnih država, svim članicama Konferencije o evropskoj sigurnosti.

Posle tog vatikanskog memoranduma, Slovenija i Hrvatska su priznate kao nezavisne države, što je izazvalo žestoke sukobe i rat.

Vatikanska banka, preko organizacija poput Opus Dei, Malteških vitezova i sličnih finansirala je pokret Franje Tuđmana.

“Između SAD, Vatikana i Nemačke sklopljen je 1976. godine tajni sporazum u 11 tačaka. Jedna od središnjih teza ovog sporazuma bila je ideja o federalizaciji sveta.”…

Američki geopolitičar Zbignjev Bžežinski vidi glavnu opasnost u pravoslavlju, dok poznati S. Hantington, piše da su Rusija i njena pravoslavna civilizacija neprikladne za Novi svetski poredak.

Zato tu civilizaciju treba uništiti. Katolička crkva, nekada filofašistička, danas filoamerička, zajednica od milijardu i 200 miliona vernika, predstavlja jedan od glavnih stubova u američkoj politici globalizacije.

Koren svega ovoga što se događa u Ukrajini, kao i mnogo puta do sada, je u Vatikanu, koji je stolećima ratovao protiv pravoslavnih, da bi im, što milom, što silom, nametnuo svoje tumačenje hrišćanstva.


Papizam je to, a on je gori od ateizma, jer propoveda lažnog, velikoinkvizitorskog “Hrista”. Ukrajina nema nikakve veze sa suverenitetom, demokratijom ili “ruskom agresijom”. To je sve propaganda. Sve se svodi na moć, imperijalnu ekspanziju i proširenje sfere uticaja.

Može se izdvojiti čitav niz aspekata koji demonstriraju sličnost i direktne paralele između agresije Zapada u Jugoslaviji devedesetih godina i ovoga što se događa u Ukrajini 2014 – 2015. godine. Sličnost po pitanju dovođenja nacista na vlast.

Kao što je u ratu protiv Rusije koristi ukrajinske naciste. Na vlast u Kijevu su pučem došli nacisti koji su započeli s progonom Rusa. Primer je jedna od paravojnih formacija koja učestvuje u agresiji na Novorusiju “Azov”, kao amblem ima okultne oznake SS­a i “Crno sunce” Anenerbea, koje se nalazi u dvorcu Vevelsburg.

Anenerbe je tajna organizacija koja je oblikovala ideologiju Nacističke partije i Trećeg rajha. Na strani kijevske hunte bori se najgori ološ iz SAD i EU.

Nacisti u Odesi su spaljivali Ruse, a u okupiranim selima Novorusije ubijaju sve što stignu. Baš kao i na Balkanu, glavni naglasak u Ukrajini stavljen je na etničke protivrečnosti.

Vatikan jedan od organizatora Evromajdana, koji se približava granicama Rusije. DANAS NA ZAPADU UKRAJINE GORE PRAVOSLAVNE CRKVE – NAMEĆE SE KATOLICIZAM!

Ukrajinski nacisti osvajaju pravoslavne hramove, muče i ubijaju sveštenike (na Donbas ih gađaju iz artiljerijskih oruđa). Kijev, koji je bio središte pravoslavne teologije i nauke uopšte, danas pretvaraju u katolički grad.

Ukrajinski nacisti i šovinisti danas uz pomoć zapada i Vatikana pripremaju potpuno čišćenje Rusa sa vekovnih teritorija na kojima žive kako bi očistili prostor od pravoslavlja.

Filaret, arhiepiskop Ukrajinske pravoslavne crkve Kijevskog partijarhat, javno je pozivao na “ubijanje Moskovljana”.

Poznata je izjava pape, dana u vreme telemosta s moskovskim rimokatolicima: “Ako postoji jedna Evropa i jedna valuta – onda i Crkva treba biti jedna!” Na koju se Crkvu misli – Pravoslavnu ili Rimokatoličku, nema mesta sumnji.

Dakle: jedna država, jedna valuta, jedan papa. Očito je da politika koju vodi Vatikan ima sve odlike imperijalističke politike, koja nastoji da različite narode i kulture objedini, zarad ostvarenja zajedničkih globalističkih ciljeva i ideja.

Globalizam je demonska ideja. Daj Bože, da se nikada ne ostvari, inače se vraćamo u robovlasnički sistem i robovlasničko doba.

To je ono što razara veru, naciju, porodicu, moral, ljudsko dostojanstvo, ceo svet. Gospod će, kao i do sada, pobožni ruski narod voditi putem Istine Svoje, štiteći ga od svih zabluda i laži, pa i od najotrovnije, iako najzaslađenijeg – papinskog ekumenizma …

Partnerstvo između Vatikana i Hitlera službeno je sklopljeno 20. jula 1933. potpisivanjem konkordata između Svete stolice i nemačkog Rajha, kada su se nemački sveštenici službeno zavetovali na odanost Hitleru.

Nacizam nije poražen u Drugom svetskom ratu, poražen je Vermaht, nakratko je poražena država Nemačka ali je ideologija nacizma preživela.

Danas se “Četvrti Rajh” organizuje na istim principima korporativne države kakva je bila nacistička Nemačka, s tom razlikom što je novi korporativni projekt profinjeniji, ne nose se više crne uniforme i kukasti krstovi.

Danas je pristup okrenut prvo ekonomskom potčinjavanju sveta, a oružana sila koristi se samo protiv neposlušnih država i naroda. Krajnji cilj je isti: porobljavanje zemalja, ako može i čitavih kontinenata i pljačka njihovih resursa.

Razbijanjem Jugoslavije, agresijom na SFRJ, SAD i EU su pokazali da su pravi naslednici Adolfa Hitlera. Kao i Hitlera njih može zaustaviti samo snažan i odlučan otpor ….

Revolucija.org/NSP

KOMENTARI15 komentara

 1. Apis says:

  Ja samo ne razumem one koji Vatikan jos uvek smatraju za mesto vere i molitve. To je jazbina pedera, pedofila i razbojnika.

 2. deda mraz says:

  Tacno Apise a najgori je bio ona djukela iz Poljske sto je papa bio.

 3. ZoranZg says:

  grešni Miloje je vrlo dobro detektirao srbske svećenike sa papskim prstenima...nije dobro nikako...i ovaj Irinej je jako sumnjiv....Apise prosvjetli ako možeš...sve se otelo kontroli

 4. Harry Neron says:

  Ovaj tekst je pisao neko ko nema završene ni osnovne škole. Ako bi imao završenu osnovnu školu znao bi da je bila kraljevina Jugoslavija formirana tek posle prvog velikog ( svetskog) rata od države SHS i Kraljevine Srbije. Takođe bi avtor znao za podelu Rimske imperije na zapadni i istočni dio i granice koje teku po rekama Drini, dalje Savi i dalje Dunavu. i da od formiranja zapadnog i istočnog dela Rimske imperije nikada nisu zapadnjaci ( katoličani) oduzimali teritorije istočnjacima ( pravoslavcima) dok sa druge strane pravoslavci celo vreme od podele krajem 4.veka vodili ratove za oduzimanje teritorije zapadnjaka. Svakoj igranki dođe kraj i toj jeste. Najprije 1054. godine oko bezvezne teološke prepirke između katolika i pravoslavaca a završni čin izdaje hriščanstva sa strane pravoslavaca je bio za vreme krstaških ratova kada su tadašnji pravoslavci odrekli pomoč brači hriščanima i udružili se sa mohamedancima koji su isto kao pravoslavci u vreme do tada krali teritorije katoličanima. Zato su krstaški ratovi potpuno opravdani jer su katolici samo povračali svoju teritoriju koja jim je bila silom oteta. Jedina mrlja katolika jeste Latinska amerika radi genocida kojeg su sprovodili nad tamošnjim domorodnim narodima ali to se događalo mnogo kasnije i to je sasvim druga priča.

 5. Apis says:

  Deda mraz! ZoranZg! Vojtila je satan kao i svi drugi iz toga gnezda. Samo se njemu ukazala prilika da se razmase jer je SSSR bio u krizi. Niko iz Vatikana nije dizao glas protiv Jasenovca, Ausvica ili Kosova. Oni o Bogu, ljubavi i miru pricaju samo kad zapadna ratna masinerija oslabi. O patrijarhu Irineju licno ne znam nista. Cinjenica jeste da sa njegovim mandatom jaca prica o ekumenizmu. Ekumenizam je podvala kao i narandzaste revolucije. Neka vrate sve sto su opljackali kroz istoriju od pravoslavnih Crkava i manastira i neka se bar izvinu za zlocine koje su cinili pravoslavnim narodima pa da se ekumeniziramo. Ali oni to ne misle, pogledajte samo sta prica ovaj idiot Harri Neron. On sve istorijske cinjenice izvrće na glavu. ZATO ODJBITE VATIKAN I EKUMENIZAM ČAK I AKO VAM VLADIKA PRICA O TOME! Organizacija SPC lici na predsednistvo SFRJ jer vladike i mitropoliti mnogo su samostalni i bahati. Vlada Srbije takođe gura ka zapadu i vise ne znas sta je uzrok a sta posledica. Sa zapada su ulozena ogromna sredstva za raspamećivanje i unistenje Srpskog faktora na Balkanu. Koliko god nam je tesko mi smo već pobedili cinjenicom sto smo preziveli. A RUSI DOLAZE!

 6. miroslav says:

  Cemu li sluze ovakvi tekstovi?

 7. Harry Neron says:

  @Apis Stvaraj svoje teorije od istoriskih činjenica a ne od mitova bez materialne osnovice. Inače si tipičan balkanski prevarant uličnog tipa koji prevrtava činjenice. Da ti objasnim još jednom najbitniju činjenicu odakle prolazi sve ostalo; granica između katolicizma i pravoslavlja su na rekama Drini, dalje savi i dalje Dunavu. Da ti objasnim još plastički; zapadno od drine jeste katolička teritorija-istočno je pravoslavna teritorija, dalje severno od Save je katolička teritorija-južno od save jeste pravoslavna teritorija, severno od Dunava jeste katolička teritorija- južno od Dunava jeste pravoslavna teritorija. Sada mi objasni kada ste bili pravoslavci opljačkani sa strane katolika?

 8. Apis says:

  Harry, Kada bi bilo takmicenje budala ti bi ubedljivo pobedio. Ako ne znas sta je sve pravoslavno pokradeno i uzidano u zapadnim crkvama i pohranjeno u trezorima pitaj uzoritog kardinala jbo te on. Pitaj ga i koliko je pravoslvnih poklano samo u tvojoj Croaciji pod direktnim blagoslovom i ucesćem RKC. Ako kaze i samo hiljadu pomisli na dete koje ustase osinu od zid da mu se glava raspukne i majku koja to gleda. AKO TO SMARTAŠ DA JE NORMALNO DABOGDA ISTO SAM DOZIVEO!

 9. M says:

  Glupog li naslova!To moze napisati samo onaj tko nema pojma ni o cemu,ili se pravi blesav zbog sitne racunice.Samo,ne pomaze ni jedno ni drugo.Jer,nije rijec o Vatikanu,nego o hobotnici (Oktopusu) staroj tisucama godina.

 10. M says:

  Dzems Bond je pametniji od ovog novinara i mnogih drugih jer se ne bori protiv Vatikana i druge sitne ribe,nego protiv Spectre,a ciji je amblem...Oktopus!!!

 11. Svetislav says:

  Vakitan je opisan u Jevandjelju i otkrovenju kao leglo antihrista, i kao rimska kurva! Ko zna istoriju tih zlocinaca, zna da niti je Sv. Petar ikada posetio Rim, a kamoli sahranjen tamo! Sve mosti svetaca su oteli od pravoslavaca, od Sv. Marka, Sv. Nikole, itd, a musolini im je dao status drzave u italiji, na njihovo trazenje! Veru su sirili istrebljenjem naroda, inkviziciju jos uvek koriste kroz politiku i "legalno" sredstvo prelaska silom na njihovu "veru"! Bog ih kaznjava sa ovim islamskim teroristima, a oni i dalje sanjaju da dovedu antihrista na presto!

 12. Harry Neron says:

  @Apis Prvo Croaatia nije moja država, nikad bila i nikad neče biti. Ali ti spominješ samo posledice a ne uzroka. Zapitaj se zašto je uopšte došlo do osnivanja ustaštva zapadno od Drine i zašto ste bili na meti samo pravoslavci i komunjare a ne i muslimani. Evo ti odgovoriču ti. Otomani, iako su sasvim druge religije od hriščanstva, su pre pada Otomanske imperije sklopili sporazum sa Vatikanom oko uslova života muslimana na tlu Vatikanske teritorije ( BiH)i tako zaštitili svoj narod. Isto bi morala da uradi i SPC za pravoslavne srbe na vatikanskoj teritoriji ali toga nije uradila i za vreme ratova, pre svega drugog svetskog rata, srbi pravoslavci su ostali van svoje matične teritorije bez ikakve zaštite i sa pravoslavcima je mogao svako da radi što oče jer nije bilo nikakvog interesa od nikoga da jih brani. Ista priča se ponovila i u poslednjem balkanskom ratu u 90. godinama prošlog veka. Zato pitajte svoej Vladike šta su u poslednjih 200 godina od pada otomanske imperije uradile u međureligiskom dialogu da bi zaštitile svoj narod koji živi van svoje matične teritorije. Ako bi znao i poznavao istoriju znao bi da katolici nikada na tlu bivše Rimske imperije nisu vodili rata van svoje teritorije( zapadno rimsko carstvo). Habzburzi su turke terali samo i izključivo do granice između katolicizma i pravoslavja ( reka Dunav) iako bi jih tada kad su bili u naletu mogli proterati kroz Bospor, jer jednostavno nisu imali interesa ratovat na tuđoj teritoriji i za tuđe interese. Ista priča je bila i na istoku kde nikada nisu išli dalje od Galicije, koja je severno istočna granica prema pravoslavlju. Ima mnogo građe, arhivi iz onog vremena su svi otvoreni i večina njih je čak i digitalizovanih i uveri se sam u činjenice. Ako dođeš u Rim ponašaj se kao rimljanin i ako dođeš u Beograd ponašaj se kao beograđanin.

 13. M says:

  Harry Neron je rekao,ako sam dobro shvatio,da je Vatikan ozbiljna"drzava"koja ima svoje Zakone kojih se pridrzava,i to kroz stoljeca,i nije suncokret koji se okrece kako Sunce sije,nego ce na tome i dalje inzistirati,i nece od toga odustati,i dalje kroz vjekove,sve do kraja svijeta!Ako sam dobro shvatio.

 14. Svetislav says:

  @Harry Neron....Jesu li krstaski ratovi bili van vakitanske teritorije, kao i inkvizicija u Amerikama (severna i juzna), Afrika, Azija (gde su mogli da pokrste sa macem i ognjem)! I ne mesaj Rimsko carstvo (zapadno ili istocno), sa katolicanstvom. Zapadno rimsko carstvo je propalo, a da kriscanstvo nije uspelo da uzme korena, nego su avarsko germanske horde uvele svoje tumacenje kriscanstva sa macem i ognjem! Za to vreme Romejsko carstvo (istocno rimsko), je hiljadu godina cuvali i gradili pravo kriscanstvo, tj. Pravoslavlje!

 15. Harry Neron says:

  @Svetislav Ne mešaj nekadašnje Rimske imperije i atinske Amerike jer sta to dve sasvim različite priče. Sa krstaškim ratovima zapadni hriščani su samo povratili teritorije koje su imali u vreme Rimske imperije. O teoretskim razlozima razilaženja zapadnog i istočnog hriščanstva nebi ovde otvarao debate jer ima toliko varijanti koliko ima komentatora ali postoje neke istoriske praktičke činjenice koje su neopovrgljive. Ada Sofia u Istanbulu ( Carigradu, Konstantinopolu; kako god očeš da nazivaš taj grad na Bosporu) je bila(!!!!) vaša pravoslavna bazilika, majka pravoslavnog hriščanstva, koja je završila u rukama mohamedanaca sa kojima ste se udružili u vreme krstaških ratova protiv svoje zapadnohriščanske braće. Toliko o vašej veri u Boga Isusa Hrista. Sa udruživanjem sa mohomedancima ste čak i prekršili barem jednu od 10 božjih zapovedi i na kraju dobili za taj čin i božju kaznu, u crkvenom rečniku bili proterani iz raja, izgubili ste svoje največe, najbitnije i centralno središte svoje religiske ločine, Adu Sofiu, i da bude farsa podpuna od onih sa kojma ste se udružili da bi uništili svoju zapadnu hriščansku braču. Da bi sve te člinjenice shvati ne treba da si doktor istoriskih nauka,dovoljno je da umeš da čitaš istoriske mape koje su sve javno dostupne u elektrronskom formatu svakome. Vatikan kao središte zapdnog hriščanstva nikada u svojoj istoriji nije bio otet sa strane neke druge religije ni minuta dok vi svoju Adu sofiu sanjate več vekovima ali samo sanjate ali niste u stanju ni toliko da se orgnizujete da svoje cntralno svetište povratite u svoje vlastništvo. Ta činjenica sve govori o vama ko i šta ste i zašto se vama događa šta vama se događa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *