СВИ ВИ KОЈИ СЕ И ДАЉЕ ШЕТKАТЕ ПО ГРАДУ – ПОГЛЕДАЈТЕ ОВАЈ ВИДЕО! Тара (39) је била здрава и бавила се спортом, а сада једва дише! (ВИДЕО)

SVI VI KOJI SE I DALJE ŠETKATE PO GRADU – POGLEDAJTE OVAJ VIDEO! Tara (39) je bila zdrava i bavila se sportom, a sada jedva diše! (VIDEO)

20 marta 2020

Tara Džejn Langston (39) je mlada, zdrava majka koja se bavila sportom, ali je u vesti dospela kada je objavila snimak iz svog bolničkog kreveta sa odeljenja intenzivne nege i uputila veoma važnu poruku svima.

Tara je pričala sa cevčicama u nosu, raznim iglama i pritom jedva dolazila do daha.„Svaki udah je kao da imate staklo u plućima“, ispričala je ona.

„Za svakoga od vas ko razmišlja da rizikuje, samo me pogledajte… Ako postane loše, onda ćete završiti upravo ovde“, ispričala je ona i dodala da je njeno sadašnje stanje čak 10 puta bolje nego što se osećala ranije.

Inače, reč je o zdravoj osobi koja se bavila sportom.

KOMENTARI8 komentara

 1. Djoka says:

  Za ove jevrejske medije, gebels je bio sisance !

  • Velika Metla says:

   Đoka,zlo bez presedana u ljudskoj istoriji. Od njih su mi odvratnija samo ova gamad koja zbog svojih ličnih mizernih interesa,i vlasti,izvršavaju i završavaju za njih sve ove bezbožničke prljave rabote. Dobro,znamo mi da su oni njih zbog toga i postavili na vlasti. Nadam se,možda se varam,da će Tramp pobediti u sledećim izborima i zabiti kolac u "duboku državu" i jevrejske medije zla.

 2. Duh proroštva says:

  A bre šefe, pa to ti je iz Gardijan, nije iz "Večernjih Novosti" i ostalog. Tara jeste i srpsko ime, mislim, održaćemo litiju i za nju, toj ženskoj neće biti ništa, proći će je ti staklići po plućima, ja od ovog ropstva imam staklići po nervima brale, hoću reći na posletku svega toga: "Bolje grob, nego rob", "Bolje rat protiv zla nego pakt sa đavolom." Ja mislim da kada se narod bude navikao na ovo da će nakon svega, ako ovo ikada prestane i sam početi da traži da se nastavi, pogotovo ukidanje dažbina, ničim izazvanih.

 3. Djoka Brica says:

  To je sve fejk!

 4. Velika Metla says:

  SJAJNE VESTI: Dvoje Nišlija izlečeno od koronavirusa. Tara,Tara,ko ti je kriv kad nemate lekare kao u NIŠ-u? Baš zaostala ta neka američka medEcina!

  • Velika Metla says:

   Ona "boluje" a dvoje nišlija "izlečeno". Ko joj je kriv kada ne živi u "naprednom" Niš-u,neo u zaostaloj Americi?

 5. Kosovac says:

  @ Tara Jane Langstrom, …..I mene boli srce za medicinskom sestrom Marijom iz Vranja, ali džabe.

 6. Slobodanka says:

  Ima puno raznih bolesti. Hoće li sve te razne bolesnike da stave u svetske medije? Baš bolesno. Čemu služi ovoliko prenemaganje? Da pred svojom naivnom publikom optužuju Kinu i da prete Kini. Opet obični Amerikanci mogu biti naivni i izmanipulisani, ali nisu toliko ludi da odobre svom predsedniku rat protiv Kine i protiv gotovo celog sveta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *