СЗО ЗАБРАНИЛА ОБДУКЦИЈЕ: Италија се оглушила о наредбу и ево шта је открила код умрлих од, како сви тврде, КОРОНАВИРУСА!

SZO ZABRANILA OBDUKCIJE: Italija se oglušila o naredbu i evo šta je otkrila kod umrlih od, kako svi tvrde, KORONAVIRUSA!

22 jula 2020

Italijanski lekari nisu poštovali globalni zakon SZO o zdravstvu, koji ih poziva da ne obavljaju obdukciju umrlih od koronavirusa, i otkrili su da to nije virus, već bakterija koja uzrokuje smrt! Ona dovodi do stvaranja ugrušaka u krvi i smrti pacijenta.

Tako Italija već pobeđuje tzv. Kovid-19, koji nije ništa drugo do “uobičajena intravaskularna koagulacija” (tromboza), piše sajt thelogicalindian. com, koji donosi i dokaze u vidu dokumenata italijanskog Ministarstva zdravlja.“A način na koji će se nositi s tim, to jest njegovim lečenjem, jesu antibiotici, protivupalni lekovi i antikoagulansi. Pre svega – aspirin?!“

Ovu senzacionalnu vest priredili su italijanski lekari obdukcijom pacijenata, sa uzrokom smrti koju je proizveo Kovid-19.

Otvorili su telo, i shvatili da su se vene proširile i zgrušavale krv, da su sve vene i arterije pune krvnih ugrušaka koji ometaju normalan protok krvi, prevozeći kiseonik do svih organa, uglavnom do mozga, srca i pluća, a pacijent na kraju umre…

Već znajući ovu dijagnozu, italijansko Ministarstvo zdravlja odmah je izmenilo protokole lečenja protiv Kovid-19 … I počelo je propisivati ​​100 mg. aspirina i apronaksa svojim zaraženim pacijentima!

Rezultat: pacijenti su se počeli oporavljati i pojavila su se poboljšanja. Ministarstvo zdravlja puštalo je i poslalo kući više od 14.000 pacijenata u jednom danu.

To je razlog zašto antibakterijski gel deluje, i hlor-dioksid …

(thelogicalindian.com / aleksinac.biz)

KOMENTARI14 komentara

 1. Cp6a says:

  Globalni zakon SZO ne postoji. Odmah je jasna senzacionalistička namera autora članka. Ako je išta tačno i korisno u članku, to sigurno već znaju srbski lekari.

  • social media dope says:

   Opet ti sveznajuci. Reagujes prvi i naravno protivis se svemu sto je u suprotnosti sa onim sto szo tvrdi isprovodi..Ti mora da si neki nadrilekar ,placeni "aktivista" ili dileja. Ja glasam za zadnja dva.Nemas ti decko pojma o pojmu sta se odigrava u svetu ali uskoro ce ti se "kasti samo". I da znas, bez obzira na sve neces ni ti biti postedjen,ako nemas bar milijardu $.

   • Cp6a says:

    Od vas atlantiđana mi je svaki komentar kompliment. I šta kaže "Treće oko" sa tiražom od 46.000, oštre nam se opasno reptili, a? A jesi znao/la da odavno vrše teraformiranje sa ovim globalnim otopljavanjem u svoju korist?

 2. milorad2 says:

  aako je bakterija onda je to ubačeno preko hrane.U svakom slučaju bio virus ili bakterija ja stalno pišem ovde ASPIRIN, običan ASPIRIN, i pri tome on ne može biti zaraženi znači slobodon se može koirstiti nema načina da se nešto ubaci u taj lek.Ako poestoj svetska zavera za širenje ove bolesti onda se koriste korporacije i njhiov kanali distribucije u celom svet vrlo jednostavan i logičan metod.Treba zatvoriti granice i kontrolisati robu to je dužnost ove države ako imaju makar malo mozga formiraće podhitno specijalnu laboratoriju za ispitivanje ljudke hrane koja se uvozi u našu zemlju.Ja sam skoro siguran da bi to sprečilo bilo kakvu dalju zarazu ovde.

  • zaliv.net says:

   @Milorade, bakterija je jedno a virus nesto drugo...aspirin mnogima steti, mozda to i moze da pomogne ali da bi se stalo ovome na put potrebno je da se bolest iskoreni a jedini nacin je vakcina koju bi svi primili. Sad ima dosta kretena koji su od malih nogu primili nekoliko vakcina i sad ce da pocnu da pricaju o nekakvom cipovanju jer su im prazne glavice isprane kojekakvim glupostima. Tehnologija nije toliko napredovala i nece bar jos jedno 100-200god da bi neko mogao nekoga da cipuje preko vakcine

   • Ljiljana says:

    Prijatelju, vidi se da u zivotu ni jedni uputstvo vakcine procitao nisi, her da to se omaklo, video bi da proizvodjaci kao nuspojave navode oboljenja mozga, paralizu, autoimune bolesti, komu, epilepticne napade it'd, pa se to izvoli ponuditi za zamorce. Naravno da ni Vodic ni formulary za prijavljivanje reakcija video nisi, jer bi znao da se kao moguca nuspojava navodi I smrt, I to za 'testirane' vakcine. Ali to Blic rekao da si pametan ako vakcinises, pa sto bi se zamarao studijama.

   • Evroslav says:

    Brate vakciniši se i više puta dnevno, ali ja neću i tačka. Trojanci su bili pod opsadom Grka 10 godina, vojno su poraženi (Ahil je ubio trojanskog Hektora), i sve je bilo uzalud dok Grci trojancima nisu ubacili tzv tehnološko dostignuće simbolično predstavljeno u drvenom konju. Tek posle toga Troja je konačno razorena. E to nas čeka sa vakcinacijom! Pa ko veruje u tehnologiju neka izvoli. Samo nemojte da lupate da je vakcina civilizacijsko dostignuće. Ne, vakcina je tehnološko dostignuće i zato može biti zloupotrebljena. Ono što pripada civilizaciji je zasnovano na saosećanju prema drugom.

   • Milka says:

    Čuli ste za nanotehnologiju? Vakcine pre 50- 100 godina...su imale za cilj dobrobit. Neretko su izumitelji na sebi eksperimentisali.... Ovo sad je drugq priča. Po svemu se vidi... Ko je Bil Gejts da mu ja verujem?

   • test01 says:

    naZadnjacka botina kojoj je naredjeno da komentarise na ovom portalu, gura vakcinu i brani rezim... Ima ih par ovakvih, valjda im je sef shvatio da mora da "investira" na nekoliko botova koji su sposobni da sastave prosto-prosirenu recenicu i da budu stalno prisutni na odredjenim portalima koji nisu pod kontrolom SNS.

   • opet ja says:

    Ma kakva bre vakcina, zar nisi shvatio da poštopoto hoeće da nam uvale vakcinu, što zbog zarade, a što zbog ko zna čega još što ona prourokuje.

 3. Mujo bolan says:

  Virus mutiro bolan u bakteriju bolan ne bio, ako, valja se. Počele su priče da i 5G mreža može da vam ugruša krv i da vas ubije preko mobilnih, što bi reklo čoeka mož ubiti na bezbroj načina, samo ako oćeš, a i šta je čoek do vodena para samo i onaj suvi ostatak gde se prah prahu vraća, reče Bog biće tako, a tako je i bilo. Pijte baktrim i aspirin i komotno budite zdravo. U Srbiji ljudi najviše umiru od kardiovaskularnih bolesti, od toga se čuvaj prika moj. Svi ćemo pomreti, ali će se neki i spasiti kroz Hrista čak i ako umru, a neki će ga i za života dočekati, jer vreme je blizu. Približilo se carstvo nebesko.

 4. Slavenski says:

  Samo da vam kažem ljudi, SZO je mafijaška družina sa njenim kumom Don billy-jem glavnim boss-om. Koga SZO leči takvom spasa više nema, imaju preprate da ti glava sa ramena otpadne. Bolji vam je mišomor od njihove vakcine.

  • Rista says:

   Gde da nabavim mišomor?

 5. Rista says:

  Nit je virus, niti bakterija, već nogice slepog miša. Sitno mlevene. Do kraja neće biti ni pandemija nego hiper panda. Ništa nije, dobri moji, nego udar na siromašne i malobrojne narode. Pa onda vi ne radite, pa onda dođe Kina pa vam da 1 paru zatri kile zlata i vi onda odete u rudnike i zaradite svaki dan neku crkavicu od kineske dobre ruke i pošaljete zlato u Kinu. A Rusi ostale sirovine jer neće baš i zlato da prodaju, pa onda Iranci sve što imaju prodaju Kini jer ono što imaju niko više neće zato što niko ko ima sankcije i koronu ne radi više osim Kine i Merike. Pa onda Kina napravi klikere i ostalu robu i proda je Americi i Evropi bez Srbije, pa onda jope dođe da nam udeli koju crkavicu za sledeću rundu, pa ako nećemo ona zapreti da će nam jope poslati svoje lekare da nam traže koronu, pa onda vi shvatite...ali to će se shvatanje jako teško dogoditi jer nemamo vremena još i da mislimo poredsvih virusa i bakterija a imamo mi ko misli o nama. U oči nam uskaču a kroz noseve izilazu. Živela Jamerika pa i Kina. Živela nam Rusija sa vakcinom milom samo neka virus prođe pa da nam sloboda dođe. Makar i u ovim istim italijanskim sanducima koje koriste već šes meseci svaki dan sa istim kamijonom ko da nemaju neku drugu vrstu. Ko da nemaju dva kamijona ni stolara ni grobara. Uvek isti kamijoni uvek isti sanduci i ni vuci siti ni ovce na broju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *