ТАЧИ И ХАРАДИНАЈ КРЕНУЛИ ЈЕДАН НА ДРУГОГА! Због ових оштрих речи доћи ће до тектонских поремећаја на Косову

TAČI I HARADINAJ KRENULI JEDAN NA DRUGOGA! Zbog ovih oštrih reči doći će do tektonskih poremećaja na Kosovu

19 decembra 2018

Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj veoma je iznerviran zbog packi koje je dobio iz Evropske unije, koja ga je označila kao čoveka koji „minira“ dijalog između Beograda i Prištine svojim jednostranim odlukama i izjavama.Oni su praktično tražili da se dijalog nastavi samo uz prisustvo predsednika tzv. Kosova Hašima Tačija, kojeg je EU definisala kao osobu koju treba podržati u pregovorima, našta je Haradinaj reagovao ljutitom izjavom:

– Ko to može da mi zabrani da govorim?

Na pitanje da li će podržati Tačija i njegov tim u budućim pregovorima, Haradinaj je odgovorio prilično neodređeno:

– Imamo novu situaciju. U prošlosti je pregovore predvodio predsednik i imali smo tehnički dijalog. Vladina pozicija je da podržava dijalog i institucije koje u njemu učestvuju – predsednika, Skupštinu i u ovom slučaju delegaciju koja nas predstavlja. Predsednik je ustavna institucija, baš kao i delegacija koju je izglasala Skupština, zato smatram da ima legitimitet – rekao je Haradinaj, ne odgvorivši da li će podržati Tačija i njegov tim ili neće.

(Koha.net/ Alo)

KOMENTARI4 komentara

 1. Velika Metla says:

  Jedino šta ih povezuje je anti-srbstvo! Inače su dva drumska razbojnika,po uzoru na svojeg gazdu naci-ameriku! Doći će i tome kraj,mnogo brže nego što misle!

 2. trikornjanin says:

  Koje buduce pregovore spominju ako Srbija vraca dijalog na nulu ... sem ako nismo totalne budale pa da nastavimo ovu lakrdiju.

  • Velika Metla says:

   Trikonj......,nisu post 5.oktobarci budale,nego nemi izvršitelji srbske propasti,po svakom pitanju!

 3. milorad says:

  tači je za pregovore DONEKLE jer misli da neće ići na sud, on gura priču o postepenom pripajanju albaniji.Haradinaj ZNA da SIGURNO ide u hag ako tako bude, on je za RAT i naslino BRZO pripajanje albaniji jer to ga može spasiti od robije.Problem je u tome što je amerika DALEKO,albanija nesposobna za bilo kakav rat a vreme CURI i stvari se politički ozbiljno menjaju u okruženju i EU naročito.Obojica znaju da ako uskoro nešto ne uspeju da urade imaće bar 5 država iz EU protiv sebe i kompletni komšiluk (sem ustaša oni će da imaju poseban tretman u evropi presešće im sve ovo što su radili do sada sa uvlačenjme u američko dupe ) prtoiv albanije i sebe.U svakom slučaju detektovani su i markirani američki dronovi u centralnoj evropi i uskoro će ta bagra da shvati koliko je atlantik široka voda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *