ТАЧИ: Косово би требало да се природно припоји Албанији

TAČI: Kosovo bi trebalo da se prirodno pripoji Albaniji

27 maja 2019

PREDSEDNIK šiptarskog „Kosova“ Hašim Tači rekao je da je „nezaustavljivo posvećen“, korekciji nepravde prema Preševskoj dolini i Albancima.

„Preševska dolina treba da se pridruži Kosovu, baš kao i Kosovo koje bi trebalo prirodno da se pripoji Albaniji, pod zajedničkim kišobranom EU ili samo pod albanskim kišobranom, ako EU nastavi da zatvara svoja vrata za nas“, napisao je Tači na Facebooku.Ova objava bila je reakcija na poziv lidera DSK Ise Mustafe na pomirenje između Tačija i bivšeg albanskog predsednika i premijera Sali Beriše.

Tači je, prenosi Koha ditore, zahvalio Mustafi na savetima koje je dao, rekavši da ne dolazi nikakva šteta zbog debate i predstavljanja različitih pogleda na ostvarivanje zajedničkog cilja.

On kaže da ga saveti čine jačim u njegovom radu i pozvao je prvog čoveka DSK da mu se pridruži.

„Nacionalna unija je u umovima i dušama svakog Albanca. Hajde da to učinimo zajedno i pretvorimo u stvarnost“, napisao je Tači.

(Tanjug)

KOMENTARI19 komentara

 1. samostalan says:

  Jos je prirodnije da se Kosovo pripoji Teksasu, ah, kako ti je to promaklo.

 2. Rafmanjinov says:

  Ovaj nije jos cuo da pripada BIVSEM NARODU,posto ste vi dobri samo za djubrenje zemlje,tako cete i zavrsiti!!!!

 3. Istina says:

  ...sanjanje ne škodi ali pretvoriti to u realnost, bilo mi veoma težko, zato što šiptar ne shvaća da u budućim vremenima neće moći da održi kosovo a kamoli da se nekome pripoji... Po proceni svetskih analitičara kosovo je do sada napustilo 350.000 šiptara, ako se kosovo pripoji Albaniji napustiće i ovih 500.000... postaće situacija slična kao u lijepoj njihovoj...hrvatsko mlado cvijeće beži u evropsko smeće...

 4. Slobodanka says:

  Sali Beriša nije za razgraničenje koje je gurao Vučić i prihvatao ga je Tači bez obzira što je ono u prilog Velike Albanije zato što ne želi da pored stvaranja Velike Albanije da se dogodi i stvaranje Velike Srbije (Srbija plus Srpska plus ? ...) Po njemu na Balkanu od "velikih" može da postoji samo Velika Albanija. Ali Tramp će se najverovatnije obračunati sa svojim poltičkim protivnicima koji su više od dve godine kočili i rušili njegovu vlast. Zaljubljenost tkzv. Kosova u Klintonove neće se isplatiti vlastima u Tirani i Prištini. Ne verujem da će uspeti da se potkože i Trampu.

 5. milorad2 says:

  i onda će svi zajedno da se prirodno pripoje ružama u mojoj bašti.

 6. Slobodanka says:

  Veoma PRIRODNI "ljudi". Prirodnost pripada samo Šiptarima-Albancima te "Kosovo će se PRIRODNO pripojiti Albaniji", PRAVO NA ISTU TU "PRIRODNOST" NIJE DOZVOLJENO ZA SRBE I NE PRIPADA SRBIMA. ... Pravo na prirodnost ćera i Suljo te slično Šiptarima njegov Sanđak prirodno uzeće deo teritorije države Srbije i deo teritorije države Crne Gore, a zatim možda će se i pripojiti Crnoj Gori kao što ćera Esad Rastoder. Srbi su dužni NATO-u, SAD-u i Eurupi da i dalje ostanu neprirodni, a zauzvrat krnja Srbija će dobiti otvoren put u EU. Ali u tome nema posebne nagrade za žrtvu gubljenja delova teritorije (KIM, Raška oblast) jer taj isti put u EU predvidjen je i za Albaniju i za BIH. Zapravo neće oni nas ni smestiti u EU, nego važno je da će na kraju NATO potpuno da preuzme i tu krnju Srbijicu.

  • Slobodanka says:

   "Ali u tome nema posebne nagrade za žrtvu gubljenja delova teritorije (KIM, Raška oblast) jer taj isti put u EU predvidjen je i za Albaniju i za BIH." -Albanija se ne smanjuje nego raste pa onda ide u EU (bitno je da je ona natovska od 2009), a BIH ne gubi teritorije nego nastojaće veoma "prirodno" da udavi Srpsku. Srbija treba da bude dvostruki gubitnik: u pogledu njenih direktnih teritorija na kojoj pretežno žive nesrbi, i još da srpski narod bude pobijen, proteran, sa žigom "genocidan" i gubitnik teritorija van Srbije, a na kojima su pretežno živeli ili žive Srbi (Republika Srpska Krajina, Republika Srpska). Bože, Pravde!

   • Rafmanjinov says:

    Ono sto meni nije jasno,Ivica Dacic,je imao dobre odnose sa Trampom pre nego je ovaj postao predsednik usa,da Dacic do sad nije mogao da ostvari neki kontakt sa Trampom,da li je moguce da su svi ali bas svi politicari i pozicija i opozicija,toliko ogrezli u kriminal,da ni jedan jedini korak bez dozvole ne mogu da naprave,fuj koji je to zivot,pa bolje da ne zive,ja da sam na njihivom mestu ja bih priznala,pa neka bude sta hoce,ali ne bih vise dusu svoju gresila,jer oni ovo sto rade,je strasno,a svi imaju decu,cemu se nadate,izrodi Srpski?

    • Rafmanjinov says:

     Svako ko se na neposten nacin obogatio na muci Srpskog Naroda,Drzave Srbije,svako ko nestiti Srbiju,svako ko zagovara i dozvoljava komadanje Srbije,neka mu Gospod uzme ono sto najvise voli!

    • samostalan says:

     Ko je taj Dacic? Jeli to onaj pevac sto peva turbo folk Turcima na uvo?

   • Željko says:

    @Slobodanka Malo popravite naobrazbu iz zemljopisa jer velite " BIH ne gubi teritorije nego nastojaće veoma "prirodno" da udavi Srpsku." ENTITET Republika Srpska je dio međunarodnog pravnog subjekta, DRŽAVE Bosne i Hercegovine!

    • Rafmanjinov says:

     Da i??????

   • samostalan says:

    U horu rusofila, uzdali ste se u Putinovu pomoc. Gge je ona? Opet Slobodanka ne sme da postavi nijedno ozbiljno pitanje, istina boli.

 7. Velika Metla says:

  Još je prirodnije da se vi šlihtari iselite u Albaniju! I Albaniju su vam sagradili na srbskoj zemlji,a ti bi još i KosMet? Nema šanse!

 8. mrzim sve hrvacko says:

  trebalo bi ovo, trebao bi ono... svašta bi trebalo ali treba i da može.

 9. Komsija says:

  Treba dovesti hrvatske instruktore i americke savetnike i zavrsiti sa Siptarima u nekoj novoj Oluji.

 10. dinki says:

  Kao što vidite Evropa se gasi dočekasmo njen kraj braćo Srbi.Šiptari ne idite sa KiM sačekajte nas da se izgrlimo ljudski za sva vremena.

 11. Budi Bog s nama says:

  Da je to ikada i moglo odavno bi se i desilo kao i samoproglašena republika. Međutim za ovo ne postoji podrška baš ni od koga. To bi bio krah vlasti Tačija i Haradinaja, zacario bi im se neki drugi tiranin iz Tirane. Ali oni nemaju pojma kolika je samo geografska prepreka između njih, kao na primer planina Prokletije, sa ove strane sve je srpsko, a tako će i ostati. Tero rista ovce preko Prokletija pa postao terorista, a sa teroristima nema pregovora.

 12. samostalan says:

  Obecavao si nezavisnost Kosova, a sada zuris da ga stavis pod albansku cizmu. Gde je tu logika, doslednost, ikakav moral. Ovog coveka preziru cak i Siptari. Sasvim prirodno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *