ТАЧИ НАСТАВЉА ДА ПРЕТИ: Наше снаге је тренирао НАТО и потпуно су спремне

TAČI NASTAVLJA DA PRETI: Naše snage je trenirao NATO i potpuno su spremne

17 januara 2017

Kosovo's Foreign Minister Hashim Thaci  in Montenegro

Šef šiptarskih okupacionih vlasti na Kosmetu Hašim Tači danas je razgovarao sa komandantom takozvanih „Bezbednosnih snaga Kosova“ (BSK) Rahmanom Ramom, sa kojim je, kako je saopšteno na Tačijevom zvaničnom sajtu, „razgovarao o dostignućima BSK i o povećanju njihovih kapaciteta, kako bi odgovorili svim potrebama Kosova i kako bi garantovali bezbednost svih građana“.

– Bezbednosne snaga Kosova su obučene prema najvišim NATO standardima i spremne su da postanu vojska Kosova – tvrdi Rama.

Navodi se da je Tači „izrazio zadovoljstvo postignućima Bezbednosnih snaga Kosova i budućim planovima ovih snaga“.

– Bezbednosne snaga Kosova su regrutovane i pripremljene u saradnji sa NATO, u skladu sa NATO standardima, spremne su da odgovore na sve izazove koji se tiču bezbednosti na čitavoj teritoriji Kosova – tvrdi Tači.

KOMENTARI3 komentara

  1. Ivan Grozni says:

    Bas vam i nije neka preporuka sto vas je NATO trenirao. Koji su to rat oni dobili a da je sad tamo mir?

  2. ilija says:

    nije cudno sto je taci radnik stranacca nego je cudno sto je u srbiji pola vlade za strance i njohovi radnici ta srbija nema nikav zakon da stiti drzavu i naciju

  3. El Capitano says:

    Nadam se da su vas pripremili kao ukrajince na Krimu. Moracete brzo da bezite kad pravoslavni mac pravde krene u oslobadjanje otetih teritorija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *