ТАЧИ ОТКРИО: Ево чија је идеја 100% таксе

TAČI OTKRIO: Evo čija je ideja 100% takse

8 januara 2019

Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da je zamenik premijera Enver Hodžaj inicirao ideju o uvođenju takse na proizvode iz Srbije.

Kako kaže Tači, lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji je to podigao na 100 odsto, a Vlada i Ramuš Haradinaj su samo glasali o toj odluci.„Zamenik premijera Enver Hodžaj inicirao je uvođenje takse od 10 odsto kao rezultat dešavanja između Srbije i Kosova. kasnije lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji predložio je povećanje na 100 odsto, a vlada je samo glasala o toj odluci“, rekao je Tači za prištinski Klan Kosova.

Kako je rekao, on o tome nije razgovarao sa premijerom privremenih kosovskih institucija Ramušom Haradinajem, jer on nije bio uključen u to.

„Haradinaj i drugi su samo glasali o tome u Vladi“, rekao je Tači.

KOMENTARI2 komentara

  1. Slobodanka says:

    Šiptari će pre zaratiti međusobno, nego ispuniti ta naređenja. Mada za samo razgraničenje ostavljen im je prilično dug rok - 6 meseci do godinu dana. Za svaki slučaj Ivice sad navali sa onim povlačenjima priznanja nezavisnosti Kosova. "Rani takva dobra pisma‚ pak šalji u eter, Srbija se umirit ne može!"

  2. Slobodanka says:

    Kako će polećeti do grada Haga, crni orlovi sa Kosova polja širokoga‚ "krvavijeh kljuna do očiju i krvavih nogu do koljena" ??? Miriše da će biti raznog cirkusa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *