ТАЧИ У ХАГУ ОТКРИО: Гледао сам како “ОВК” мучи Србе!

TAČI U HAGU OTKRIO: Gledao sam kako “OVK” muči Srbe!

25 novembra 2020

Nekadašnji komandant terorističke tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašim Tači saslušavan je tri puta pre nego što je uhapšen i odveden u pritvorsku jedinicu Specijalnog suda u Hagu – u julu i decembru prošle godine i u januaru ove godine.Ovo su pokazali dokumenti Specijalizovanog tužilaštva sa kojih je skinuta oznaka tajnosti, a koji dokazuju da je bivši predsednik lažne države lagao, jer je javnosti samo bilo poznato da je na pitanja odgovarao u januaru.

Otkriveno je, ali samo delimično, šta je Tači govorio prilikom susreta sa tužiocima u januaru, koji je organizovan na zahtev njegovih advokata:

U januaru je rekao da je bio prisutan tokom tortura, a naknadno je “okrenuo ploču”, pa opovrgao ono što je prvobitno izjavio.

Tači je u januaru izjavio da je gledao dok su zločinci OVK mučili zarobljene Srbe

(Večernje Novosti)

KOMENTARI4 komentara

 1. Velika Metla says:

  Ovo, da pusta niz vodu svoje saradnike, je naučio od svojih gazda satanista sa zapada. Sve ove balkanske politikantske moralne protuve postupaju na isti način. Ovako se i poglavnik crveni ustaša MUlA Đukaj ponaša, pustajući niz vodu sve svoje saradnike samo da bi sebe zaštitio. Mada i to ima svoju pozitivnu stranu,a to je da mogući budući izdajnici vide šta ih čeka. Mnogi će ipak popustiti pred izazovom, jer novac im je jači od razuma.

 2. persida says:

  More, lesinaru, nisi samo gledao nego si i LICNO KLAO srpsku decu.

  • test01 says:

   perso nemoj tako, pa to je vucicev partner i prijatelj, cak je i uzeo neke parice da preda teroristima Srpski Kim...

 3. radmila says:

  I "samo gledao" je zlocin kad si na polozaju na kom je on bio. Naravno, dobro je poznato da nije samo "gledao".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *