ТАЧИ У ХАГУ ОТКРИО: Гледао сам како “ОВК” мучи Србе!

ТАЧИ У ХАГУ ОТКРИО: Гледао сам како “ОВК” мучи Србе!

25 новембра 2020

Некадашњи командант терористичке тзв. Ослободилачке војске Косова Хашим Тачи саслушаван је три пута пре него што је ухапшен и одведен у притворску јединицу Специјалног суда у Хагу – у јулу и децембру прошле године и у јануару ове године.Ово су показали документи Специјализованог тужилаштва са којих је скинута ознака тајности, а који доказују да је бивши председник лажне државе лагао, јер је јавности само било познато да је на питања одговарао у јануару.

Откривено је, али само делимично, шта је Тачи говорио приликом сусрета са тужиоцима у јануару, који је организован на захтев његових адвоката:

У јануару је рекао да је био присутан током тортура, а накнадно је “окренуо плочу”, па оповргао оно што је првобитно изјавио.

Тачи је у јануару изјавио да је гледао док су злочинци ОВК мучили заробљене Србе

(Вечерње Новости)

KOMENTARI4 коментара

 1. Velika Metla says:

  Ово, да пуста низ воду своје сараднике, је научио од својих газда сатаниста са запада. Све ове балканске политикантске моралне протуве поступају на исти начин. Овако се и поглавник црвени усташа МУлА Ђукај понаша, пустајући низ воду све своје сараднике само да би себе заштитио. Мада и то има своју позитивну страну,а то је да могући будући издајници виде шта их чека. Многи ће ипак попустити пред изазовом, јер новац им је јачи од разума.

 2. persida says:

  More, lesinaru, nisi samo gledao nego si i LICNO KLAO srpsku decu.

  • test01 says:

   perso nemoj tako, pa to je vucicev partner i prijatelj, cak je i uzeo neke parice da preda teroristima Srpski Kim...

 3. radmila says:

  I "samo gledao" je zlocin kad si na polozaju na kom je on bio. Naravno, dobro je poznato da nije samo "gledao".

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u