ТАЧИ ЗМИЈА: Рекао сам Вучићу, Срби су силовали више од 20 000 жена и побили 15 000 цивила

TAČI ZMIJA: Rekao sam Vučiću, Srbi su silovali više od 20 000 žena i pobili 15 000 civila

20 jula 2018

Stene i planine se moraju pomeriti za potpuno pomirenje sa Srbijom, opisao je put dijaloga sa Beogradom tzv- kosovski predsednik Hašim Tači u sinoćnom razgovoru sa direktorom Kljan Kosova, Batonom Hadžiuom.

„Ne mislim da Kosovo i Srbija mogu sami da reše probleme. Mi znamo šta se dogodilo na Kosovu i kakvi su masakri koje je srpska država počinila“, rekao je Tači, a prenosi RTK pozivajući na KoSSev.Upravo je srpskom predsedniku tokom, kako je kazao – „najkraćeg, najtežeg i najgoreg razgovora“ rekao šta to kosovska strana ne zaboravlja – otkrivao je detalje Tači u studiju centralne političke emisije ove televizije „Zona debate“:

„Juče sam vrlo jasno stavio do znanja gospodinu Vučiću da se ne pretvara da smo zaboravili ko je ubio više od 15.000 civila i silovao preko 20.000 albanskih žena, ko je počinio više od 400 masakra, ili ko je uništio više od 40 odsto infrastrukture“.

„Sastanak je bio najkraći u poslednjih šest godina, ali i najteži i najgori. Nije lako sedeti za stolom sa Vučićem, koji kaže da je Kosovo srce i kolevka Srbije“, kazao je Tači.

„Ali imamo obavezu da radimo naporno u tom pravcu (pomirenja) i mnogo ulažemo za buduće generacije“, rekao je Tači.

KOMENTARI10 komentara

  • Zoran says:

   Da stanu na kantar pukao bi.

 1. rajko says:

  Uf nije mi bas prijatno kad pomislim da ce onih 20 000 silovanih albanki traziti izdrzavanje za svoju decu od njihovih oceva. Racunam da ce biti oko 20000 dece od majke siptarke i oca srbina jer neka verovatno nije ostala u d.s ali neka ce roditi dvojke ili trojke. Bice tu posla oko DNK ali srbija je mala zemlja i lako ce naci 20000 srba koji su ucestvovali u ratu na tim prostorima. Samo treba da uzmu u obzir da je verovatno svaki peti biko raspolozen da pristupi silovanju sto govori da je ucesnika u borbama bilo oko 100000. Ne racunam one u avionima i helikopterima jer nisu imali vremena da silaze na zemlju.

  • Vesna Rovčević says:

   Na Kosovu i Metohiji nije bilo rata. Islamski čiptarski teroristi su nastavili da rade ono što su radili od 1941 do danas. Da ubijaju i proteruju Srbe. Sada su svi teroristi koji su poginuli na KiM "nevine žrtve" i postali "nacija kosovara" da se prikrije teritorijalna pretenzija albanije, isto kao i izmišljena "nacija bošnjaka" islamskih mudžahedina su postali "nevine žrtve". Svetu ej već poznat metod kako se bore islamski džihadisti, koji žrtvuju sopstvene porodice u "svetom ratu", a o "masakrima" bi najmanje trebao da priča Tači koji je u "neutralnoj švajcarskoj" u kampu CIA obučavan sa ostalim teroristima da ubijaju Srbe. 40% infrastrukture su uništili NATO-SAD a broj ubijenih od bombardovanja se pripisuje Srbima. Obzirom da ni sa Anđelinom Džoli (plaćenom glumicom od mudžahedina da širi antiSrpsku propagandu kao i Morgan Frimen) nije prošao "genocid silovanjem" 100 hiljada turkinja u Bosni, Tači je "umereniji" sa brojem "silovanih". Svakom ko pogleda demografsku kartu KiM jasno je da je tolika teroristička populacija nastala naseljavanjem iz albanije od 1941 i islamizacijom SFRJ za vreme "muslimanske eesvrrstanosti" kada su šiptari i turci udvostručili svoj broj između 1961-1981

  • Velika Metla says:

   Rajko,to da će šiptarka eventualno roditi dete od Srbina zametnuto ne može se primetiti spolja! Ali zametnuta dečica od crnaca će im se i te kako primetiti! Stotine dece su šiptarke rodile iz veza sa crncima,posle okupacije i dolaska naci-amerikanaca u srbsku pokrajinu Kosovo i Metohija! Video svojim očima "plodove"tih veza,a očevi im i majke samo gledaju u zemlju kada vode crno unuče za ruku ulicom! Nemam ništa protiv brakova sa crnom stranom kad je iz ljubavi(mada ne podržavam mešane brakove ne zbog roditelja nego zbog te dece koja će imati nažalost problema kroz život zbog toga što su deca iz braka gde su dve rase u pitanju)sklopljen,ali se ova dečica nisu iz ljubavi rodila nego zbog dolara!

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  I Tači mora da je silovan kad toliko o tome priča :-)))

 3. Dane Radakovic says:

  taci je klao srbe u hrvatskoj -90 ih nezna mu to vucic reci jer nije ni jednom u planu da brane SRBE

 4. karudijan says:

  ukupno 1.300 crkava, manastira i drugih objekata, lokaliteta i prostornih celina čine kulturno nasleđe srpskog naroda u pokrajini....Kosmet JESTE srce Srbije!

 5. doktrina soka says:

  Nije rekao ko se prvi digo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *