ТАЧИЈЕВА ШАПТАЧИЦА поново најстрашније ударила на СРБЕ

TAČIJEVA ŠAPTAČICA ponovo najstrašnije udarila na SRBE

30 aprila 2019

Ambasadorka tzv. države Kosova u SAD Vljora Čitaku uporedila je Srbe sa najvećim zlom, vojskom koja predstavlja smrt, u trenutno najpopularnijoj seriji „Igra prestola“.

Čitakuova je uporedila Kosovo sa ponosnom, hrabrom i praktično neuništivom familijom Stark, koja gospodari Severom, dok je Srbiju uporedila sa zlim belim hodačima.„Igra prestola! Pa, kuća Stark je pobedila u velikom ratu. Da bismo to preveli na termin Kosova, Srbija je pobeđena. A sada, ko će sedeti na prestolu… to više nije važno! Veliki rat je doneo pobedu! A za ostatak… pa, ako nam se ne sviđaju, pobedićemo ih!“

U popularnoj seriji, beli hodači su poraženi, a njih je Čitakuova uporedila sa Srbima, kojima je predvidela skori poraz.

I dok je Srbe uporedila sa najvećim zlom u seriji, vojskom koja predstavlja samu smrt, dotle su za Čitakuovu kosovski Albanci pravoverni Starkovi koji će poraziti hordu beslovesnih zombija.

Inače, Čitakuova je privukla veliku pažnju javnosti kada je otkriveno da je na sednici Saveta bezbednosti UN decembra prošle godine sve vreme sedela iza Tačija i šaputala mu tokom govora šta treba da kaže.

KOMENTARI5 komentara

 1. Aleksandra says:

  Bolje ni nilo da operiše taj krivi nos ko paprika, nego da kritikuje Srbiju. Nos joj se sve više krivi od laži....

 2. Aleksandra says:

  Bolje bi bilo da operiše taj krivi nos ko paprika, nego da kritikuje Srbiju. Nos joj se sve više krivi od laži....

 3. Gardista says:

  Vidi se da vise gleda serije nego li se bavi politikom. Odnosno izjavama punih lazi i mrznje, kao posledica ispranog mozga.

 4. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Na čemu je ova nosonja??? Kokva Igra prestola, kakvi hodači, kakva familija Stark ??? Jel ovo nešto ozbiljno bilo ili se deca igrala u vrtiću ???

 5. Pravda says:

  Ima orlov nos i njen nos je vise simbol sciputarskije orlova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *